kitani 30.01.10, 21:34 Walentynki się zbliżają więc uraczę Was mym cytato pomysłem; Miłość może rozwijać się w ciszy ale umrze wnet gdy słów nie usłyszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Walentynki 31.01.10, 11:27 O miłości trza szeptem, jak skrzydłem motyla muśnięcie policzka bo miłość to chwila. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Walentynki 31.01.10, 11:43 Ups...pomyłka. Tu Panie się rozwijają i namiętnie płoną. Więc ja ogon pod siebie i w długąąąą... Odpowiedz Link
milky_way_1 Hardy 31.01.10, 12:09 Gdzie znów uciekasz Indorku dorodny Przecież od zawsze jesteś tu zgodny Nie widać ognia to Feniks płonie Nawet widziałam ogień w ogonie Żadne mi tu uciekanie tylko Kurek pilnowanie Namiętność w domu zostawić Bo ogień za bardzo trawi Wracaj...broń honoru wszystkich dam Od zawsze jesteś waleczny pan Nigdy przed wrogiem nie tchurzyłeś Dzielnie stawałeś, piersią służyłeś… Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy 31.01.10, 12:29 Nigdy nie tchórzyłem przed wrogów nawałą. Ale męską, nie żeńską Z Wami nigdy nie wiadomo co Wam w głowach postanie, zwłaszcza gdy na jednego aż trzy widzę tu Panie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Hardy 31.01.10, 13:28 Nikt nie ma złych intencji. nie bój,nie bój...- nie powiem nic więcej. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hardy 31.01.10, 13:49 Każda z nas dorodna Kurka Jak trzeba przetrzepie piórka My za sobą przepadamy I najeźdźcą się nie damy Jak trzeba to Cię kochamy Jak za dużo ochładzamy Nie mów Hardy żeś nieśmiały Przecież sięgasz do powały Nas się nie bój lepiej siebie Będziesz tutaj miał jak w niebie Tropem_Misia On żartuje Takich Kurek potrzebuje Jak zawiedzie nasze zdanie Choć Go wcale tu nie ganie To oskubię osobiście... Czule, dziarsko zamaszyście Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy 31.01.10, 15:08 Taaa...a co ja? Robot jaki? Trójwydajny? Jam artysta jest w swym fachu. Więc pracuję osobiście tylko z jedną... oczywiście. Nie trzy zaraz Więc nie pchajcie się tu naraz. Jakiś grafik ułożymy... byście się nie pokłóciły Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy 31.01.10, 16:23 Pewnie kurki się przestraszyły i w kąciku się zaszyły... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hardy 31.01.10, 19:29 Wcale się nie boję… Będę uciekać nie tędy to tędy, nie wiem dokładnie jeszcze którędy Nie wiedziałam żeś artysta, teraz jest to oczywista Z jedną muzą znów pracujesz, inne przecież zaniedbujesz Nikt się nie pcha… ja tak boczkiem powolniutkim idę kroczkiem W tyle zostać nie zamierzam, spotkam też jakiegoś zwierza To układaj grafik teraz znowu będzie tu afera… Gdzie Kogucik nie pomoże… gdzie On teraz daj Ci Boże Że zostawił Cię samego, to na strawon Cię kolego Nikt się kłócić nie zamierza nie… to ustrzelimy zwierza Kto tak modzi tu w Kurniku, nikt nie pieje kukuryku Jakie strachy toż niecnoty… zaraz gonię do roboty Ja Hardego się nie boję, choćby zwierz był też dostoję Na udeptaną ziemię wyjdź kawalerze Hardy Indorku w odwagę Twą wierzę Poszedłeś na blogi, gdzie spokój błogi Tu rumor duży, to Cię znów wkurzy Lecz cóż to widzę minka przekorna… Więc za tą minkę jestem niesforna Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy 01.02.10, 17:30 Artysta potrzebuje kameralnego nastroju... Więc niezbyt odpowiada mu tłum. Tam nie przyjemność a znój. Dla Kurek i Indora. Dlatego ułóżcie grafik kameralny aby ktoś nie rzekł ze jestem zbyt nachalny Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hardy 02.02.10, 09:40 Od dawien dawna tak zawsze było w spokoju artystom dobrze się tworzyło W tłumie zaciera się wyjątkowość, a to jest Panie tu żadna nowość… Przyjemność tworzyć gdy ktoś odtworzy czerpie przyjemność radość, pogodę Nie pytając nigdy nikogo o zgodę Nie mnie układać grafik dla Ciebie Nie mój przybytek... Mój jest gdzieś w niebie Nie mnie oceniać Twoje zapędy Twoje uwagi a nawet względy Jam jest niewiasta rymem odpowiem Jak trzeba nieraz też nic nie powiem Rycerzem jesteś innych tu Kurek Wybacz już teraz idę na górę Odpowiedz Link
alice0553 Re: Hardy 02.02.10, 10:54 A to ci heca, kosza dostałeś tego się pewnie nie spodziewałeś Milky Ci pierwsza nosa utarła bo złe wrażenie na niej wywarła ta pewność,żeś Ty jest ten jedyny chyba Kogutka wolą dziewczyny. Odpowiedz Link
kitani Re: Hardy 02.02.10, 11:33 Alice a ja myślę, że tu chodzi o wspólne rymowanie a nie kosza panom dawanie. Chodzi o ciepły uśmiech na twarzy i spotkanie kogoś z kim można miło pogwarzyc . Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hardy 02.02.10, 11:50 Nosa Hardemu utrzeć nie trzeba bo to nie młokos starszy kolega Jak się zapędzi ktoś w rymowaniu ochłodzić trzeba drugiemu daniu Wszystko co trzeba to ma, to znów nie ma gdyż wcześniej widać to jest bohema Na pewno kosz... ma On nie jeden przecież nie chodzi o żaden eden Zabawa rymem pogodnym słowem teraz to właśnie Wam to dopowiem A czasem nawet wiersz wyjdzie wdzięczny Wymowny, cichy a nawet piękny... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Hardy 02.02.10, 12:55 widzisz mój Hardy ? to święte słowa... I Alice Kurką zostać gotowa... widzi dokładnie - co oczywiste - Kogutka wolą dziewczyny wszystkie ! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Hardy 02.02.10, 13:34 Nie zostanę kurką,nie! bo tu ciągle jestem be kurki żartów mych nie lubią jeszcze za nie mnie podzióbią Ty na słowa też uważaj i się kurkom nie narażaj. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Hardy 02.02.10, 13:54 Moja Alice ! W tym Kurniku, tylko moje kukuryku jest wiążące w świetle prawa.... bowiem tylko to zabawa, jeśli ktoś obraża gości doprowadza mnie do złości... jesteś Kurką bez dwóch zdań... zatem dołącz do mych Pań... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Hardy 02.02.10, 14:45 Całkiem miła ta rozmowa, moje wyważone słowa Alicji się naraziłam, bo Alicja nie jest miła Już od dawna pisze tak bo widocznie jej słów brak Lub lubi Kurki Twoje płoszyć i tu troszkę się panoszyć Jak widziałeś wcześniej pewnie, rymowałam z Alice dzielnie To co kiedyś napisała…… reprymendy nie dostała, takiej jak należy za te słowa…bowiem nie była to rozmowa lecz frontalny atak na mnie… że tu jestem ………. I dla tego się znajduję Wczoraj do mnie napisałaś odpowiedzi już dostałaś Teraz tutaj piszesz tak…, że normalnie słów mi brak Roisz obrażoną minę znowu jakąś tu dziewczynę Chcesz uciekać już z Kurnika przecież On tu kukuryka Jeśli dobrze widzisz tak to jak wybaczyć powiedz jak Takie ciągle przykre słowa, to nie miła jest rozmowa Jeśli tak interpretujesz… to widocznie źle zrymujesz Popatrz na to z innej strony Kogut jest zadowolony Kurki ma już w tym Kurniku i znów pieje kukuryku Może też znów z innej strony, aby znów wejść na salony To jest forum tak jedyne, wzywa nas na pojedynek Jeśli nie zrozumiesz teraz, znowu będzie tu afera To widocznie jesteś taka i lubujesz gdy jest draka To jest forum to jedyne wzywa się na pojedynek Odpowiedz Link
alice0553 Re: Hardy 02.02.10, 15:50 Milky,będę ciut złośliwa to Ty jesteś napastliwa dalej już nie komentuję po prostu się wycofuję. Do Kogutka jeszcze słowo pisać z Tobą jest wdechowo i możemy zewrzeć pióra gdy dasz na Wierszyki nura. Wszystkim mówię do widzenia i życzę Wam powodzenia. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy 02.02.10, 16:01 O! A czemu to niektóre kurki ciągle ostrzą na siebie pazurki? Tu rymami bawmy się a nie ostrzmy broń. Odpoczywajmy a nie nadstawiajmy skroń Zobaczcie jak ja z Kogutem czubię się... Ale żartem, facecją, krotochwilą bo szkoda wolny czas psuć niemiłą chwilą Więc odłóżcie na bok swary... inaczej pomyślę że to damskie przywary. A przecież to nie jest prawda... prawda Zabawiajmy się żartem , domyślajmy się niedopowiedzeń. Uśmiechnijmy się z naszych wieczornych posiedzeń. To przyniesie zdrowy sen i odepchnie troski w cień Bo przecież o to nam chodzi; trosk mamy dosyć na co dzień Bo jak nie... To jak się wnerwię to na gołe ty... gołą dłonią wlepię! Nawet Kogut mnie nie powstrzyma... niech będzie moja wina Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Walentynki 02.02.10, 12:44 Na Walentynki...jakieś nowe rymy utkam... Powieszę na ścianie..."Jak się masz kochanie!?" Serce położę z czerwonej podusi...., Pogderasz ,że ... "To nie Ameryka!" ...ale uśmiechnąć się musisz! Odpowiedz Link
digressie Re: Walentynki 03.02.10, 15:16 walentynki mały rzyg czerwieni wkoło syf pluszowej i lukrowej na 14 - go gotowej ! codzień szary błotny śliski a 14 - sty towarzyski serca, świece, kwiatki cyrk nierzadki panowie odstawiają a codziennie w d... mają a ja nie mam konieczności w walnetego miłościć Odpowiedz Link
hardy1 Re: Walentynki 03.02.10, 18:23 Każdy robi tak jak chce, przecież nikt nie zmusza Cię Odpowiedz Link