kicior99 16.12.03, 17:14 czy kogos to jeszcze bawi? Bo ostatnio te ich dowcipasy sa naprawde na zenujacym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: zsyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:18 masz racje ostatnio Zsyp jest coraz gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: zsyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:20 i dlaczego link do forum sv jest nieaktywny i prowadzi na jaką inną strone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srójka Re: zsyp IP: *.pool81117.interbusiness.it 06.10.04, 17:39 Gość portalu: maciek napisał(a): > i dlaczego link do forum sv jest nieaktywny i prowadzi na jaką inną strone? Bo wątek jest prawie sprzed roku, debilu! A przez rok wszystko się mogło zdarzyć. Zapędziłeś się nieco z wyciąganiem starych tematów... ale cóż, ten typ tak ma. Nieuleczalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: zsyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:52 "Bo wątek jest prawie sprzed roku, debilu" po pierwsze to nie umiesz liczyć .policzyć sobie (najlepiej na palcach)ile upłynęlo miesięcy od załozenia tego watku(pewnie ci sie nie uda więc podpowiem -9 miesięcy ,czyli 16 10 minie 10 miesiecy( to ci tez podpowiedziałem bo bys sam do tego nie doszedł.po drugie nie rozumiesz znaczenia słow których używasz -sprawdz w słowniku znaczenie słowa "prawie" tez ci podpowiem(bo mozesz nie rozumiec słowa "słownik")prawie znaczy troche mniej,nieznacznie mniej np.prawie rok to znaczy 10 ewentualnie 11 miesiecy .prawie dobrz znaczy dobrze ale nie do końca.reasumując uzyłes słowa prawie nie znajac jego znaczenia(prawie pól roku to np.cztery miesiace,piec miesiecy.po trzecie co ci do tego jak ja sobie ustawiam forum?(pewnie nawet nie wiesz ze jest taka opcja)ja akurat ustawiłem sobie według autora kicior99 (nie bede ci tłumaczył bo co ci do tego).czasami ustawiam sobie forum według daty załozenia watku czy liczby wypowiedzi i nie zamierzam ci sie z tego tłumaczyc (zreszta i tak bys niezrozumiał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: zsyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:33 Dziękuję ci maćku za wykład w sprawie "prawie". Twoje alter ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srójka specjalnie dla maćka II (a może III???) IP: *.pool81117.interbusiness.it 06.10.04, 23:18 Pasuje do was jak ulał. text: Kazik Staszewski Maciek, ja tylko żartowałem Gdy tobie z sobą iść kazałem Tam nie było żadnych pieniędzy Była nędza, nic więcej Tyle razy o tym myślałem Maciek, ja tylko żartowałem Nie, nie, nie zwariowałem Ani tym bardziej nie oszalałem Maciek, ja tylko żartowałem 8x Maciek, ja tylko żartowałem Nigdy ciebie nie kochałem Kochałem setki innych facetów Z tobą to jednak nie to Kręci się Ziemia wokół Słońca Dostać można szału z gorąca Maciek, ja tylko żartowałem Nigdy z nikim jeszcze nie spałem Maciek, ja tylko żartowałem 8x Maciek, ja tylko żartowałem Gdy o tym opowiadałem To wszystko nie ma sensu Nie ma sensu kupować kredensu Ciągle słucham głosu twojego Mają cię za mojego narzeczonego Maciek, ja jeno żartowałem Gdy tobie z sobą iść kazałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srójka Re: zsyp IP: *.pool81117.interbusiness.it 06.10.04, 23:17 Uważaj, bo za swój wykład jeszcze igNobla dostaniesz, cycu niedomyty. Postaraj się o hamulce dla swoich szarych komórek, bo rozhulały się te sztuki nieliczne po twojej pustej łepetynie. Dendryty sobie połamiesz, osłonkę Schwanna zniszczysz i kicha będzie. A na przeszczep nie licz. Weź na wstrzymanie, może najpierw naucz się pisać poprawnie po polsku, przyswój sobie ortografię, interpunkcję i stosowanie wielkich liter, a potem się bierz za wypracowania godne stada wyleniałych reniferów, zagubionych w piaskach Sahary. Pustynia, pustynia - to twój portret psychologiczny, mułku bagienny leżący gdzieś na dnie bajorka w delcie rzeki Smródki... Odpowiedz Link Zgłoś