kolcero 18.09.03, 15:06 www.shownet.pl/~perl/dziura/10.jpg www.shownet.pl/~perl/dziura/03.jpg www.shownet.pl/~perl/dziura/04.jpg www.shownet.pl/~perl/dziura/05.jpg www.shownet.pl/~perl/dziura/06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:13 Wg mnie to Tarnowskie Gory - zabytkowa kopalnia...? ;o))) Dziurologu! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? 18.09.03, 15:17 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Wg mnie to Tarnowskie Gory - zabytkowa kopalnia...? ;o))) Dziurologu! ;o))) Przeciez nie moge zbytnio obciazac Waszych umyslow przed weekendem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:21 Rozwiej watpliwosci i gadaj, czy zgadlem! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? 18.09.03, 15:25 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Rozwiej watpliwosci i gadaj, czy zgadlem! ;o))) No jasne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:31 Wiesz, bylem tam 5 lat temu. W pewien ponury deszczowy letni dzien przyjaciele zaserwowali mi wycieczke do tej kopalni-muzeum. Najfajniejszy byl "rejs" lodka po podziemnej rzece. W ogole caly wypad byl b.ciekawy. Potem w Gliwicach "dezynfekowalismy" zadrapania i liczylismy guzy. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? 18.09.03, 15:34 Faktycznie wycieczka jest przednia. W TG sa dwie dziury w ziemii: Zabytkowa Kopalnia i Sztolnia CZrnego PStraga. Polecam obydwie :))) A w Reptach niedaleko Sztolni "Lesniczowke" gdzie mozna dobrze zjesc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:41 Sztolnia Czarnego Pstraga byla wtedy nieczynna - powodow nie znam. Potem odwiedzilismy jakas nachwalona gospode, ale czy to byla "Lesniczowka" nie wiem. W kazdym razie kuchnia byla wysmienita. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Cuevas dels Halms IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 17:09 Kej my juz som przi grubach(kopalniach) i jaskiniach, to polecom wom jak bydziecie na Majorce te jaskinie kole Porto Cristo. Je tam piykne podziymne jezioro, piyknie oswietlone i w poumroku wypuywo naroz cosik ala gondola na keryj jedyn krzipek gro piyknie na krzipkach - a co grou jak jo tam bou? Wieniawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ps IP: 80.72.65.* 18.09.03, 17:16 A co mial grac innego jak to byl Polak na saxsach? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: ps 18.09.03, 18:46 Rumcajs?? ;) (Od razu uprzedzam, że nie miałem nic złego na myśli i jeśli uraziłem, przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ps IP: 80.72.65.* 19.09.03, 16:21 Za co Pepperku??????? Dopiero co siadam na pogaduchy. Nie ma sprawy! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś