Dodaj do ulubionych

Co to za gorska dziura- ale slaska???

18.09.03, 15:06
www.shownet.pl/~perl/dziura/10.jpg
www.shownet.pl/~perl/dziura/03.jpg
www.shownet.pl/~perl/dziura/04.jpg
www.shownet.pl/~perl/dziura/05.jpg
www.shownet.pl/~perl/dziura/06.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:13
      Wg mnie to Tarnowskie Gory - zabytkowa kopalnia...? ;o))) Dziurologu! ;o)))
      • kolcero Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? 18.09.03, 15:17
        Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Wg mnie to Tarnowskie Gory - zabytkowa kopalnia...? ;o))) Dziurologu! ;o)))

Przeciez nie moge zbytnio obciazac Waszych umyslow przed weekendem ;)))
        • Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:21
          Rozwiej watpliwosci i gadaj, czy zgadlem! ;o)))
          • kolcero Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? 18.09.03, 15:25
            Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Rozwiej watpliwosci i gadaj, czy zgadlem! ;o)))

No jasne :)))))
            • Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:31
              Wiesz, bylem tam 5 lat temu. W pewien ponury deszczowy letni dzien przyjaciele
              zaserwowali mi wycieczke do tej kopalni-muzeum. Najfajniejszy byl "rejs" lodka
              po podziemnej rzece. W ogole caly wypad byl b.ciekawy. Potem w
              Gliwicach "dezynfekowalismy" zadrapania i liczylismy guzy. ;o)))
              • kolcero Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? 18.09.03, 15:34
                Faktycznie wycieczka jest przednia. W TG sa dwie dziury w ziemii: Zabytkowa
                Kopalnia i Sztolnia CZrnego PStraga. Polecam obydwie :))) A w Reptach niedaleko
                Sztolni "Lesniczowke" gdzie mozna dobrze zjesc :))
                • Gość: Rumcajs Re: Co to za gorska dziura- ale slaska??? IP: 80.72.65.* 18.09.03, 15:41
                  Sztolnia Czarnego Pstraga byla wtedy nieczynna - powodow nie znam. Potem
                  odwiedzilismy jakas nachwalona gospode, ale czy to byla "Lesniczowka" nie wiem.
                  W kazdym razie kuchnia byla wysmienita. ;o)))
                  • Gość: Szwager Cuevas dels Halms IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 17:09
                    Kej my juz som przi grubach(kopalniach) i jaskiniach, to polecom wom jak
                    bydziecie na Majorce te jaskinie kole Porto Cristo. Je tam piykne podziymne
                    jezioro, piyknie oswietlone i w poumroku wypuywo naroz cosik ala gondola na
                    keryj jedyn krzipek gro piyknie na krzipkach - a co grou jak jo tam bou?

Wieniawskiego.
                    • Gość: Szwager ps IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 17:10
                      Hams miauo byc.
                      • Gość: Rumcajs Re: ps IP: 80.72.65.* 18.09.03, 17:16
                        A co mial grac innego jak to byl Polak na saxsach? ;o)))
                        • ceper_pepper Re: ps 18.09.03, 18:46
                          Rumcajs?? ;) (Od razu uprzedzam, że nie miałem nic złego na myśli i jeśli
                          uraziłem, przepraszam)
                          • Gość: Rumcajs Re: ps IP: 80.72.65.* 19.09.03, 16:21
                            Za co Pepperku??????? Dopiero co siadam na pogaduchy. Nie ma sprawy! ;o)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka