poraj55 24.10.08, 09:28 Dla mnie to forum bez Ciupazki to jak Giewont bez krzyża, baca bez owiec, góralska herbata bez prundu. A dla Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Bez Ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:23 ...ale mamy za to ozdobione forum, jakby na górze jakiś szlaczek czy cóś Eh! Niech to s...g* * autocenzura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Bez Ciupazki IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 12:13 To tak jakbyś górkę szczęśliwicką porównał do Orlej Perci, Sibeliusie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Bez Ciupazki 24.10.08, 21:46 No wlasnie poraj,Ciupazki nie ma, ale moze bedzie, bez niej jakos tu smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss_so Re: Bez Ciupazki 25.10.08, 00:07 Same powielone tematy bez komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Bez Ciupazki IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 18:12 sibeliuss_so napisał: > Same powielone tematy bez komentarzy.< Co Ty tam wiesz. Ciupazka to skarbnica wiedzy o góralach, Zakopanem i Podhalu. I tej swojej wiedzy nigdy nam nie szczędziła. I ciętego języka również. Kłóciliśmy się tu i weselili. I dyskutowaliśmy na przeróżne tematy, bez ograniczeń i bez cenzury. Mam nadzieję, że gaździnka powróci z ostrą ciupazką na forum, które stworzyła i tyle lat prowadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Bez Ciupazki 06.11.08, 11:02 sibeliuss_so napisał: > Same powielone tematy bez komentarzy. Nobarzyj widać Twoje komentarze sibeliussie. Nojłatwiyj sie paść na cudzym. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Bez Ciupazki 24.10.08, 21:58 poraj55 napisał: > Dla mnie to forum bez Ciupazki to jak Giewont bez krzyża, baca bez owiec, > góralska herbata bez prundu. A dla Was? Jak MACHO bez COJONES ;] Odpowiedz Link Zgłoś