Dodaj do ulubionych

Proponuje wszystkim przeprowadzke na inne forum

23.04.25, 16:55
forum.gazeta.pl/forum/f,277444,Towarzystwo_wzajemnej_adoracji.html
Niech donosicielka dyskutuje teraz sama z soba.
Obserwuj wątek
    • zimna-wodka Re: Proponuje wszystkim przeprowadzke na inne for 23.04.25, 17:10
      Bardzo dobry pomysł. Durnofilozoficzne wynurzenia nadętego LBS + hamerykańskie ciekawostki opowiadane przez obu panów(?) to rzecz warta uwagi.
      Tam nie bluzgają (co dziwne). I nie plują na Polskę (co jeszcze dziwniejsze) ani nawet na Polaków (niespotykane).

A przede wszystkim tytuł stosowny do treści.

Powodzenia!
      • monalisa2016 Re: Proponuje wszystkim przeprowadzke na inne for 23.04.25, 18:56
        Jak sie was slyszy, czyta, widzi tak sie was ocenia jeszcze pretensje do calego swiata?
      • kadillllak LBS pozdrawia Bottom600 24.04.25, 02:11
        Lepeij w ogole nie pisac ze swirami.
        LBS zablokowali po IP zawewne. NIe moze pisac na wlasnym forum.
        LBS tu nie pisze to ja tez pierdole.....niech sie donosiciele dusza we wlasnym sosie .
        Jebac ich, kogo to chyba jasne.
        • dorota_333 Konieczne było usunięcie posta, w którym jest mem 24.04.25, 09:05
          ...przedstawiający człowieka jako rozmazaną na chodniku psią kupę. Kupę z twarzą konkretnej osoby. Coś takiego po prostu nie może być prezentowane na forum. Niezależnie od tego, kogo przedstawia.

Prosiłam Przycinka o wycięcie dwóch postów. W drugim wnioskowanym do wycinki był mem przedstawiający tę samą osobę w niemieckim hełmie. Też - moim zdaniem - niedopuszczalny.

Natomiast trzeci mem wklejony przez LBS - znowu ta sama osoba w szatach błazna - mieścił się w dopuszczalnej krytyce i nie wnioskowałam go do wycinki.

Jak widać z zacytowanej korespondencji z Adminami poprosiłam o rozważenie zbanowania LBS po IP - żeby nie mógł już tak znowu narozrabiać. Decyzję podjęli Admini (zapewne jeden z nich).

A cała sytuacja nie miałaby miejsca, gdyby Przycinek był łaskawy po prostu wyciąć dwa posty. Zlekceważył moją prośbę.

Przypominam, że zbanowana osoba wcześniej zdemolowała to forum usuwając bezprawnie wiele wątków.

Więc stało się dobrze.

Ale jeśli Kadi czuje nierozerwalny związek z LBS, to jego sprawa.
          • watch_you_want Re: Konieczne było usunięcie posta, w którym jest 01.05.25, 01:04
            Ten wątek forum jest o tobie.
        • dorota_333 Konieczne było usunięcie posta, w którym jest mem 24.04.25, 09:05
          ...przedstawiający człowieka jako rozmazaną na chodniku psią kupę. Kupę z twarzą konkretnej osoby. Coś takiego po prostu nie może być prezentowane na forum. Niezależnie od tego, kogo przedstawia.

Prosiłam Przycinka o wycięcie dwóch postów. W drugim wnioskowanym do wycinki był mem przedstawiający tę samą osobę w niemieckim hełmie. Też - moim zdaniem - niedopuszczalny.

Natomiast trzeci mem wklejony przez LBS - znowu ta sama osoba w szatach błazna - mieścił się w dopuszczalnej krytyce i nie wnioskowałam go do wycinki.

Jak widać z zacytowanej korespondencji z Adminami poprosiłam o rozważenie zbanowania LBS po IP - żeby nie mógł już tak znowu narozrabiać. Decyzję podjęli Admini (zapewne jeden z nich).

A cała sytuacja nie miałaby miejsca, gdyby Przycinek był łaskawy po prostu wyciąć dwa posty. Zlekceważył moją prośbę.

Przypominam, że zbanowana osoba wcześniej zdemolowała to forum usuwając bezprawnie wiele wątków.

Więc stało się dobrze.

Ale jeśli Kadi czuje nierozerwalny związek z LBS, to jego sprawa.
          • zimna-wodka Re: Konieczne było usunięcie posta, w którym jest 24.04.25, 14:41
            Ta kupa nie była psia. Nie doceniłaś LBS.
            • dorota_333 Re: Konieczne było usunięcie posta, w którym jest 24.04.25, 14:46
              Hm, tym gorzej.

Niemniej: etap zastanawiania się, czym jeszcze może nas zaskoczyć wiadomy osobnik mamy szczęśliwie za sobą. Ryzyko, że ktoś wejdzie i swobodnie na..ra znacząco zmalało.
              • pepe49 Kupa, która nie wyklucza. 26.04.25, 13:19
                https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.2OEoZQKDMltJxsi_XlR9-QHaEK%26pid%3DApi&f=1&ipt=4da9cc5c4d6a8afbb67044c53d8f52937a6ddd469cfd23121d72e7a7be204389&ipo=images

Jakub Wojewódzki. Telewizja TVN. Polska flaga w kupie. Może i psiej. Kto wie?

*

E. U.
                Raus.
                • senioryta13 Re: Kupa, która nie wyklucza. 26.04.25, 14:36
                  pepe49 napisał:

> https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse2.mm.bing.
> net%2Fth%3Fid%3DOIP.2OEoZQKDMltJxsi_XlR9-QHaEK%26pid%3DApi&f=1&ipt=4da9cc5c4d6a
> 8afbb67044c53d8f52937a6ddd469cfd23121d72e7a7be204389&ipo=images
                  >
                  >
                  > Jakub Wojewódzki. Telewizja TVN. Polska flaga w kupie. Może i psiej. Kto wie?
                  >
                  > *

Zalozyles, ze jestes tu bezpieczny?
                  Dla Dorotki, to pewnie za wysokie progi, aby zmierzyc sie z Jakubem, czy tv.
                • dorota_333 ...ale która kosztowała prawie pół miliona złotych 26.04.25, 14:45
                  ...nadawcę, dokładniej mówiąc. Gwoli ścisłości zresztą to nie Wojewódzki wykonał ten gest, ale na niego pozwolił swoim gościom, więc stąd kara dla nadawcy.

serwisy.gazetaprawna.pl/media/artykuly/715871,tvn-zaplaci-pol-miliona-kary-za-program-wojewodzkiego-goscie-wkladali-miniaturki-polskiej-flagi-w-psia-kupe.html

Myślisz, że LBS wolałby zapłacić pół miliona? Wątpię.
                  • senioryta13 Re: ...ale która kosztowała prawie pół miliona zł 26.04.25, 15:20
                    dorota_333 napisała:
                    > Myślisz, że LBS wolałby zapłacić pół miliona? Wątpię.

Czy harcesz jest autorem tych obrazkow?
                    Czy goscie z twojego programu tv. zostali ukarani?
                    Ty ukaralas goscia gazety.pl ktora pozwolila na zamieszczanie obrazkow.
                    • dorota_333 Re: ...ale która kosztowała prawie pół miliona zł 26.04.25, 15:26
                      No właśnie gazeta NIE pozwoliła, memy zostały wycięte.
                      • senioryta13 Re: nie zrozumialas 26.04.25, 16:19
                        dorota_333 napisała:

> No właśnie gazeta NIE pozwoliła, memy zostały wycięte.

Jesli tv zostala ukarana za ...., czy Jakub zostal ukarany? Kto mu to postawil na biurku? Czy zostaly pobrane odciski palcow?
                        Poczytaj sobie komentarze pod artykulami w gazetce, gazetka pozwala na roznego rodzaju bulwersujace komentarze. Zawsze artykuly byly sprzyjajace niekumatemu Bidenowi, na Trumpa zawsze wylewane sa pomyje.
                        Zainteresuj sie moze autorem obrazkow, sa w obiegu w internecie, zrob porzadek z internetem, dlaczego nie?
                        • dorota_333 Re: nie zrozumialas 26.04.25, 16:55
                          Typowo trollowska wypowiedź, całkowicie demagogiczna.

Ja nie mam ambicji, żeby naprawiać cały internet. Wystarczy mi, że nikt nie zostawia kupy tutaj, na forum.

EOT.
                          • monalisa2016 Re: nie zrozumialas 26.04.25, 17:08
                            dorota_333 napisała:

> Typowo trollowska wypowiedź, całkowicie demagogiczna.
                            >
                            > Ja nie mam ambicji, żeby naprawiać cały internet. Wystarczy mi, że nikt nie zos
                            > tawia kupy tutaj, na forum.
                            >
                            > EOT.

Jaka trollowska wypowiedz? Kto wspiera najwiekszych szkodnikow Polski? Czyzbys nie byla nimi?
                            No no juz sie nie usprawiedliwiaj donosicielko ze nie chcesz naprawiac internetu, a co robisz, o co krzyczysz? Spojrz w lustro!!! No, no kto zostawia tu najwieksze kupy propaganda? Czyzbys nie byla ta osoba? Jak sie nie wstydzisz pisac takie slowa?
                        • zimna-wodka Re: nie zrozumialas 26.04.25, 17:01
                          Seniorita czy jak ci tam. Jeśli tak cię fascynuje gówno to możesz je oglądać nie tylko w internecie. W naturze lepiej bo i zapach poczujesz i smak i doświadczysz jego boskiej lepkości. I oglądaj, baw się nim do woli ale nie przekonuj innych, że gówno jest ideowo słuszne.

PS. Z gówna raczej nie pobiera się odcisków palców. Chyba, że ktoś lubi.
                          • senioryta13 Re: nie zrozumialas 26.04.25, 17:08
                            zimna-wodka napisał:
                            > PS. Z gówna raczej nie pobiera się odcisków palców.

Nawet z tego telewizyjnego? Myslisz, ze bylo prawdziwe?
                            No, musze przyznac ze odchodza tam u was mocne numery.
                          • monalisa2016 Re: nie zrozumialas 26.04.25, 17:14
                            No, no ratlerek z swoimi moralami zaraz doskakuje do nogi.
                            • zimna-wodka Re: nie zrozumialas 26.04.25, 18:28
                              Monia czyli Alosza. Proponowałeś przeprowadzkę na inne forum to skorzystaj sam z tej propozycji. Być może tam ożywione dyskusje o fekaliach będą mile widziane.
                              Ale tutaj odpuść. Twoja koprofilia zaczyna być nieakceptowalna dla normalnych ludzi.
      • kadillllak Jak sie tam wszyscy stad przeniosa 27.04.25, 00:28
        zimna-wodka napisał:

> Bardzo dobry pomysł. Durnofilozoficzne wynurzenia nadętego LBS + hamerykańskie
        > ciekawostki opowiadane

To tam bedzie taka sama kapusiowsko-donosicielska chujnia jak tu.
        Pisz sobie gdzie indziej.
        • zimna-wodka Re: Jak sie tam wszyscy stad przeniosa 27.04.25, 11:32
          kadillllak napisał(a):

> zimna-wodka napisał:
          >
          > > Bardzo dobry pomysł. Durnofilozoficzne wynurzenia nadętego LBS + hameryka
          > ńskie
          > > ciekawostki opowiadane
          >
          > To tam bedzie taka sama kapusiowsko-donosicielska chujnia jak tu.
          > Pisz sobie gdzie indziej.

To nie pchaj się do tej chujni albo ogranicz swoją chujowość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka