przycinek.usa
12.03.26, 03:25
Patrze na notowania ropy i zastanawiam sie nad tym, co ten debil teraz zrobi?
Bo zatrzymac tego juz sie nie da. To jest juz zaklepane i gwarantowane - co sie teraz dalej stanie.
Teraz nie pomoze ani doktor, ani Melania ani Stephen Miller ani Susie Wiles ani Scott Bessent ani nawet Howard Lutnick. Mysle ze nawet jakby zapytac Jareda Kushnera to jedynie co moze on zrobic to referal do premiera Israela Benjamin Netanyahu. I nic sie nie da zrobic. Nic.
Mysle jednak, ze najwiekszym problemem jest to - ze masa ludzi wierzy w tego debila i nawet im przez mysl nie przejdzie, ze on to zrobil specjalnie.
Wprawdzie nie wiem na pewno, czy ten debil to zrobil swiadomie i z premedytacja, czy dlatego, ze jest prostym idiota? Ale podejrzewam, ze te wszystkie artykuly w prasie w Europie nie byly przez przypadek i nie pisalo w nich o towarzyszu Krasnov przez przypadek.
Wydaje mi sie, ze sa spore szanse na to, ze nasz ukochany debil - postanowil podac swoim przyjaciolom pomocna dlon i udalo sie!
Armia Amerykanska wywolala wlasnie kryzys energetyczny o skali jakiej sie jeszcze nikomu do tej pory nie snilo.
Prawdziwa epopeja - "What a splendid catastrophe!" - czyli cytat z Greka Zorby!
Nie wiem ile nam zostalo dni do prawdziwych podwyzek. Moze 20? Moze 30 dni?
Wiem, ze za moich czasow - kupowalo sie etyline do kanistrow i chowalo do garazu.
To bylo bardzo dawno temu. Mielismy prawdziwe auto w czasach, kiedy nie bylo nic.
I trzeba bylo miec pare kanistrow w garazu. I tylko to potrafilo uratowac czlowiekowi dupe, bo jak sie nie jezdzilo, to mozna bylo sasiadowi odliczyc 2 litry za deficytowe produkty zywnosciowe np. cukier.
I pomyslec, ze w kraju o najwiekszym dobrobycie na swiecie potrafi rzadzic debil i nikt tego nie rozpoznaje.
Krol jest nagi. Ale gdzie tam! MAGA trwa. MAGA jest i bedzie. Oby do wyborow.