yossarian18 17.02.05, 19:43 www.wszechpolacy.pl/t.php?id=854 www.mw.jga.pl/kontrrewolucja/listdomlodych.html Mam nadzieję, że teraz nie nazwiecie Pana Romana socjalistą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vico1 Re: Roman Giertych o gospodarce 17.02.05, 21:24 Slowo "konserwatyzm" w UE nie brzmi dumnie. Uchodzi to tylko Brytyjczykom, ale tam sie jezdzi lewa strona. Podobnie partie "jednego narodu" budza niezdrowy niepokoj, wiecej, sa odgornie zwalczane. A gdyby tak zamiast na "konserwatyzm" postawic na prawdziwy progresywny liberalizm. W manifescie R.G. sa liberalne nuty. Liberalizm jest ponadreligijny... tutaj zaczynaja sie schody. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Roman Giertych o gospodarce 18.02.05, 01:32 ten pan Jan Bodakowski powinien sobie zrobic inne zdjecie, najlepiej skoczyc do solarium, potem odpoczac, wyspac sie i fotke strzelic bez okularow. wyszloby znacznie inteligentniej. Odpowiedz Link
heimer Re: Roman Giertych o gospodarce 18.02.05, 08:49 yossarian18 napisał: > Mam nadzieję, że teraz nie nazwiecie Pana Romana socjalistą. Powiem wiecej. Nie nazwiemy go nawet panem (tym bardziej Panem). Odpowiedz Link
kimmjiki Re: Roman Giertych o gospodarce 18.02.05, 22:22 > Mam nadzieję, że teraz nie nazwiecie Pana Romana socjalistą. Ja go nazywam lajdakiem, niezaleznie od jego pogladow na gospodarke (o ile jakiekolwiek posiada, w co watpie). Odpowiedz Link
oleg3 Pełne zatrudnienie w gminie 20.02.05, 10:24 Czy partia głosząca jako cel polityki gospodarczej (gospodarki w ogóle?) pełne zatrudnienie nie jest partią socjalistyczną? Czy gospodarka oparta o gminę nie jest gospodarką socjalistyczną? www.lpr.pl/?sr=!czytaj&dz=teksty_programowe&id=1045 Podstawowym celem nowej polityki gospodarczej będzie maksymalna samowystarczalność kraju, głównie energetyczna, z zasobów własnych, tańsza niż w Europie energia, pełne zatrudnienie. Rozwój gospodarczy każdej gminy - samowystarczalnej energetycznie, wykorzystującej największe narodowe bogactwo, jakim są zasoby geotermiczne - spowoduje zasadniczą zmianę w funkcjonowaniu gminy; stworzy wielofunkcyjne centrum produkcyjno-usługowe, tworzące samowystarczalny rynek pracy. Stworzy warunki dla uzyskania taniej energii, tańszej wytwórczości, nastąpi rozwój gmin wiejskich i miejskich. Ożywi gospodarkę i przedsiębiorczość. Odpowiedz Link