Dodaj do ulubionych

Ja mam pytanie

23.05.06, 23:30
Do tych wszystkich debili w sejmie:
Kiedy skończy się ta cała parodia państwa Polskiego.
Kiedy ludzie masowo zaczną zrzekać się obywatelstwa polskiego - wiecie już czy jeszcze nie wiecie ? - pewnie nie więcie więc dalej - długo jeszcze zamierzacie wydurniać się przed kamerami i zamiast konkretnych odpowiedzi odpowiadać zrozumiałymi tylko dla was grypsami ? Pozatym co jeszcze planujecie sprzedać ? swoją żonę ? dziecko ? no bo chyba już nic więcej do sprzedania wam nie zostało?. To co się dzieje w Polsce to nie jest już nawet kpina - to jest po prostu nie do wiary. Wwidząc takie rządy, prywatyzację itd. przychodzi na myśl rozbiór Polski ( historia - podstawówka )info. dla posłów, którzy jej nie ukończyli lub spali na lekci historii. Za dwa miesiące wyjeżdżam z kraju i przysięgam, że tu nie wrócę a polskie obywatelstwo jest dla mnie dumą jedynie ze względu na niektóre wątki historii jednakże aby w jakiś posób zaprotestować będę zmuszony zrzec się go na zawsze z powodu czego ne ubolewam. Chętnie pooglądam w jakieś zagranicznej telewizji jakiś kabaret o Polskich politykach z resztą polskiej tv takowych także nie brakuje. Szkoda tylko ludzi, którzy muszą żzzyć pod rządami kretynów.
Obserwuj wątek
    • corgan1 chory człowiek przenosi swoją chorobę 24.05.06, 02:00
      wszędzie tam dokąd sie udaje.
      Zapamiętaj sobie to, gdyby nagle okazało się że w nowym miejscu też będzie coś
      nie tak. Więc może to nie otoczenie jest chore ale ty smile)

Ale co takiego się dzieje teraz że wyjeżdżasz? Może wywal telewizor za okno,
      będziesz trochę problemów z głowy.

> zamiast konkretnych odpowiedzi odpowiadać zrozu
      > miałymi tylko dla was grypsami?

A jesteś w stanie określić pytania jakie miałbyś zadać np. PiSowcom? Może
      politycy Ci nie odpowiedzą ale my może tak.

> Chętnie pooglądam w jakieś zagranicznej telewizji jakiś kabaret o Polskich
      > politykach z resztą polskiej tv takowych także nie brakuje.

Nie ma takich programów, tam nikt się nami nie interesuje, ludzie tam mają
      swoje problemy. Ew. problemy tzw celebrities czy np. Bitni Spirs upuściła
      dziecko czy nie upuściła albo czy Paris Hilton zagra Matkę Terese i zaśpiewa
      piosenkę do filmu czy nie zagra i nie zaśpiewa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka