sevenseas Re: Troche humoru na dziś... 22.01.16, 14:43 Tramwajem jedzie ksiądz i donosiciel UB pod ksywka "zimny dorociak". ? Tramwajem księżulku, tramwajem? ? podrwiwa sobie donosiciel. ? A przed wojną to powozik był i koniki, gospodyni i parobek. ? Myli się pan ? odpowiada ksiądz. ? I teraz jest gospodyni, są koniki i powozik. Parobka tylko nie ma, bo poszedł do UB na oficera prowadzacego. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Troche humoru na dziś... 24.01.16, 14:49 Przychodzi mundry do lekarza z PiSem w zębach -Co panu jest? - pyta lekarz -Przyjechałem zza SiedmiuMórz, chciałem dać buziaka...... -No i co? - dopytuje lekarz -Mendy złapałem.... Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 26.01.16, 02:25 Sonda - czy wrócisz do Polski --- www.youtube.com/watch?v=JVkQ7Vve8BI Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 26.01.16, 03:14 Rozmowa Vice_Versy z Dorota o forum m.youtube.com/watch?v=EzquNxBRxzc;;EzquNxBRxzc;;https://i.ytimg.com/vi/EzquNxBRxzc/default.jpg;;Vice Versa - "No way!" --- www.youtube.com/watch?v=JVkQ7Vve8BI Odpowiedz Link
dorota_333 Jak gwizdać po niemiecku - z cyklu "Mentalność pis 02.02.16, 10:19 Właściwie można by zainaugurować nowy cykl pt. "Mentalność pisowska w działaniu", bo coraz więcej tego widać w przestrzeni publicznej. Premier Szydło pojawiła się na finałowym meczu ME w piłce ręcznej i wręczyła medale zwycięskiej drużynie Niemiec. Została wygwizdana i wybuczana. I co się okazuje - wg. Jacka Karnowskiego to publiczność niemiecka gwizdała. Skąd wie? Cytuję: "Ich gwizd ma inny akcent". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19565828,kto-wygwizdal-premier-karnowski-juz-wie-i-nawet-nie-zgadniecie.html#MTstream Śmieszne? Taki jest poziom prawicowych dziennikarzy. Takie właśnie wały sprawują rząd dusz w sekcie smoleńskiej. Odpowiedz Link
dorota_333 "Kto najlepiej nawilżył" - pyta rzecznik 02.02.16, 15:28 ...Ministerstwa Sportu i Turystyki Bartosz Zbroja. Już nie pyta i były rzecznik. dyskusja.biz/media/rzecznik-wyrazil-prywatna-opinie-i-musi-odejsc-52220 Odpowiedz Link
tvn_prawnik Re: Troche humoru na dziś... 25.02.16, 04:16 Nie bać się pozywać agorę do sądu.Agora rażąco narusza prawo, łamie prawo, kodeks karny, współpracuje za pieniądze- administratorzy. Oto dowód że można wygrać blog-daneosobowe.pl/hejting-w-sieci-a-ochrona-danych-osobowych/ Państwowy Inspektor Ochrony Danych Osobowych, prokuratura, gdzie jesteście, łamią nasze prawa o ochronie danych, ja od pół roku się proszę o usunięcie ich ze strony,Ustawa o Ochronie Danych wyraźnie m?wi że organizacje, kt?re przechowują "Twoje" dane osobowe są zobowiązane do należytej staranności. Jeśli poniesiesz szkodę spowodowaną złym zarządzaniem Twoimi danymi, masz prawo do żądania odszkodowania przez sądy a kary są wysokie.( www.giodo.gov.pl/) Posługują się moimi danymi nie posiadając "wypisu GIODO tzw. podstawę zarejestrowania i przetwarzania moich danych oraz kopi sporządzonej i podpisanej umowy pomiędzy stronami- czyli mną" Czy ten kraj to bezprawie? Mieszkałem za granicą 28 lat, przyjechałem do polski ale po 4 latach uważam że tu wciąż się uprawia "dziki zachód" policja załatwia swoje gangowe sprawy tłukąc obywateli jak niemieccy gestapowcy polaków za czasów drugiej wojny światowej zasłaniając się prawem. Ten kraj sam się wykończy. Ja wyjeżdżam za granice na stałe wraz z całą rodzina i braćmi (38 osób) i zachęcam innych do spróbowania życia w raju jakim nie jest polska. W Anglii zaraz po przyjeździe dostać można socjal a po pól roku mieszkanie. Roześle to po wszystkich możliwych stronach internetowych, powiadomię prokuraturę a z tvn już rozmawiałem i załatwiłem, jeszcze znajomy z BBC ma mi dać odpowiedź kiedy będą. Niech Europa się dowie jak tu się łamie prawo. Odpowiedz Link
dorota_333 "Tak walczyli Kaczyńscy" 06.03.16, 11:19 Kapitalnie śmieszna rzecz - tygodnik W Sieci daje okładkę z Kaczyńskimi i w środku artykuł o tym, że Jarosław miał być internowany (i że są na to dokumenty) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,19724875,sensacja-w-sieci-kaczynski-tez-mial-byc-internowany-nie.html "W dokumencie z 16 października 1980 r. Służba Bezpieczeństwa typowała Jarosława Kaczyńskiego do internowania. Nie stało się tak z powodu przypadku. Nie przeszkadza to dzisiaj w absurdalnej zemście za lustracyjne kłopoty Lecha Wałęsy przedstawiać tego odważnego człowieka jako dekownika i tchórza – pisze Piotr Zaremba w najnowszym numerze tygodnika „wSieci”." Dawno czegoś tak zabawnego nie widziałam Odpowiedz Link
lastboyscout Motto i ilustracja obecnego forum PiG 20.03.16, 01:36 --- www.youtube.com/watch?v=JVkQ7Vve8BI Odpowiedz Link
lastboyscout Motto i ilustracja obecnego forum PiG 20.03.16, 01:38 Tekst linka --- www.youtube.com/watch?v=JVkQ7Vve8BI Odpowiedz Link
glupi_jasio z lekka zakodowana refleksja natemat 21.03.16, 23:09 wysypu samorodnych talentow publicystycznych w skali wiekszej i mniejszej www.youtube.com/watch?v=r1_aQ5V_yL8 Odpowiedz Link
sevenseas nagrane 9 LAT TEMU!!! 02.04.16, 18:09 Jak widac inteligentni ludzie juz wtedy wiedzieli co sie dzieje, czego dzisiaj glaby nadal nie rozumieja. www.youtube.com/watch?v=5BiQGaE5j2k Odpowiedz Link
dorota_333 Body language 11.04.16, 20:34 Zapomnijcie o tym, KOGO widzicie na tych zdjęciach i zastanówcie się, CO widzicie: www.plotek.pl/plotek/51,78649,19902875.html?i=0 Moim zdaniem, on się jeszcze opiera. Schłodzony - co myślisz jako facet (bo może źle czytam jego reakcję)? Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Body language 12.04.16, 16:09 Jako facet to mam żal do ... sam nie wiem kogo. Że za wcześnie się urodziłem. Bo kiedyś to ja sie musiałem starać a teraz wystarczy się zanadto nie bronić..... Przechodząc do adremu: Martusia: jest szczęśliwa i się z tym nie kryje. Bo to szczęście ją rozsadza i ni cholery nie chce uszanować rocznicy (szczęście, rzecz jasna). Du*a: zadowolony ale nieco speszony. Jeśli coś mówi to jest to "daj spokój, nie przy ludziach!!!!) Tak czy inaczej - pogratulować pięknej parze. Z gratulacjami dla p. Kornhauser chwilowo się wstrzymam. Ale tylko chwilowo. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Body language 12.04.16, 16:21 Nie chce mi się wierzyć. To zbyt bezczelne; na takie łamanie reguł nawet Marta Kaczyńska się nie odważy. Jednak patrząc na te zdjęcia (i memy) zastanawiam się, co ta pani ma w głowie: jastrzabpost.pl/newsy/andrzej-duda-i-marta-kaczynska-memy-najlepsze_326639.html?galeria=1 Tak ostentacyjne zachowanie w miejscu upamiętnienia tragicznie zmarłych rodziców - to po prostu dziwne. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Body language 12.04.16, 17:59 Pytałaś - to odpowiadam. Martusia to idealny wzorzec kobiety szczęśliwej i spełnionej. Ona aż promienieje. Nie domyślam się przyczyn tego blasku - po prostu go widzę. A Du*a jest wyraźnie zadowolony choć trochę speszony ogromem i gwałtownością uczuć, którymi nabuzowana jest Martusia. I tylko tyle. Co tak rozpromieniło tą kobietę w rocznicę śmierci jej rodziców? Nie wiem. Ale wyraźnie widać, że to szczęście jest tak wielkie, że nie jest w stanie nad nim zapanować. A Do*ie się to podoba. Odpowiedz Link
dorota_333 Minister Gliński drużbą na ślubie rtm Pileckiego 09.05.16, 15:27 Niemożliwe? Teraz wszystko jest możliwe: wpolityce.pl/historia/292204-uroczysta-msza-sw-orszak-wraz-z-para-mloda-i-grupy-rekonstrukcyjne-upamietniono-rocznice-slubu-pileckich-zdjecia-i-wideo Polityka historyczna PiS może się jeszcze lepiej rozwinąć, oto propozycje: 1. Rekonstrukcja nocy poślubnej rtm Pileckiego, transmitowana na żywo w TV Trwam. Bez udziału ministra Glińskiego (ale to do dyskusji). 2. Rekonstrukcja zamachu majowego w formie bezpośredniego ataku na siedzibę Trybunału Konstytucyjnego. Czas odbić to gniazdo szerszeni. Jakieś inne pomysły? Odpowiedz Link
dorota_333 Obywatelu Federowicz, czyli komuna wróciła 23.05.16, 10:44 Jacek Fedorowicz opublikował swoją parodię dziennika reżimowego, jak za komuny. www.youtube.com/watch?v=qpLdwA845EU Szefowa pisowskich Wiadomości zagroziła mu odpowiedzialnością karną: wyborcza.pl/1,75398,20114127,szefowa-wiadomosci-grozi-tworcom-parodii-programu-jest-odpowiedz.html#TRNajCzytSST No wiem, wiem. Jeszcze nie pałują. Z naciskiem na "jeszcze". Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 28.05.16, 03:06 Singing Putin: 'Blueberry Hill' Odpowiedz Link
nenolll Re: Troche humoru na dziś... 11.08.16, 21:52 Nauczyciel ogłasza klasie że będzie sprawdzian. Na to uczeń - a jeśli ktoś uprawiał seks całą noc to może być zwolniony? Nauczyciel na to - możesz pisać lewą ręką Odpowiedz Link
dorota_333 Pomniki Lecha Kaczyńskiego, kolejny przegląd 12.08.16, 20:21 Nie tylko śp. prezydenta Kaczyńskiego, ale i jego Małżonki. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,20538278,nowy-pomnik-lecha-kaczynskiego-bedzie-mial-najwyzszy-poziom,,1.html Moje ulubione - pierwszy (radomski) i ostatni (obelisk sprzed UW w Warszawie). Pierwszy za to, że i p. prezydentowej nie oszczędzono, warszawski za to, że śp. prezydent jest na nim uderzająco podobny do europosła Czarneckiego (którego równie cenię). Wszystkie twórczo nawiązują do sztuki ludowej, i o to chodzi. A który Wam najbardziej się podoba? Odpowiedz Link
yummuy Re: Troche humoru na dziś... 23.08.16, 08:21 a co myslicie o tym ? www.youtube.com/watch?v=qlIcUBZWAbE Odpowiedz Link
szamole13 Re: Troche humoru na dziś... 15.06.17, 14:49 Córka leśniczego pisze listy, pisze O rożnych powodach z telewizji słyszę Szyszki to znajoma i ma w rządzie chody Pokonała szybko biurokracji schody Chichot polityków i szarego luda Taka to bezczelność zwykła i obłuda A na domiar tego z biura od Blaszczaka Kilka godzin później nota poszła taka Leśniczego córki list został oddany Zamknięty w kopercie i nie przeczytany I domysły snuja, co było w tym liście? Co wiec moi drodzy wy wymyśliliście? To z bierzacych wiadomości w telewizji Odpowiedz Link
szamole13 Re: Troche humoru na dziś... 15.06.17, 15:56 szamole13 napisał: > Córka leśniczego pisze listy, pisze > O rożnych powodach z telewizji słyszę > Szyszki to znajoma i ma w rządzie chody > Pokonała szybko biurokracji schody > Chichot polityków i szarego luda > Taka to bezczelność zwykła i obłuda > A na domiar tego z biura od Blaszczaka > Kilka godzin później nota poszła taka > Leśniczego córki list został oddany > Zamknięty w kopercie i nie przeczytany > I domysły snuja, co było w tym liście? > Co wiec moi drodzy wy wymyśliliście? > To z biezacych wiadomości w telewizji Odpowiedz Link
dorota_333 Turyści Wyklęci 15.02.17, 10:16 Warto odświeżyć wątek, bo jest się z czego pośmiać. 500+ gremialnie pojechało w góry na ferie zimowe. Pierwszy raz w życiu. deser.gazeta.pl/deser/1,111858,21372417,na-kolanach-wczepieni-w-ogrodzenie-przytuleni-do-drzew-tak.html#Czolka3Img Od 28. sekundy polecam. Popłakałam się ze śmiechu (szczególnie ta wczepiona w siatkę pani, ale w zasadzie kilka osób). Odpowiedz Link