bush_w_wodzie 29.11.08, 03:06 robil ludziom swinstwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastboyscout WYKLUCZONE ! 29.11.08, 03:29 Nigdzie NIE odchodzisz, Bush_, potrzebujemy cie tutaj jak cholera. Przestajesz robic ludziom swinstwa, dostajesz dotkliwa pokute, rozgrzeszenie i ZOSTAJESZ ! Aha! Powyzsze NIE PODLEGA zadnej dyskusji, mimo, ze to forum dyskusyjne. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
bush_w_wodzie Re: WYKLUCZONE ! 29.11.08, 05:11 wiesz co lbs? bylo w tym duzo mojej winy. bo mialem przypuszczenia kim moze byc kataryna i dalem temu wyraz. a potem mnie fachowo zalatwiono w stylu specsluzb. nie to zeby nie bylo w tym mojej winy - ale rozpracowanie bylo pierwsza klasa. nie wiem o co chodzi ale czuje ze moze byc ze mna roznie Odpowiedz Link
lastboyscout wiec zrob szybki myk .... 29.11.08, 05:25 Nie mam pojecia kim jest Kataryna ale brzmi to wystarczajaco niepokojaco. Jezeli ma ma byc z toba roznie to moze lepiej byloby Bush_owi gdzies blizej Dablju Busha? Mialbys okazje praktycznie zweryfikowac swoja wiedze ... Nie bylbys tu zreszta ani pierwszy ani ostatni ... wlasnie obchodzilismy swieto takich podobnych tobie pielgrzymow z Europy. Odpowiedz Link
vice_versa Re: WYKLUCZONE ! 29.11.08, 09:10 > bo mialem przypuszczenia kim moze byc kataryna i dalem > temu wyraz. a potem mnie fachowo zalatwiono w stylu specsluzb. 1. Daj link i powiedz coś więcej, bo brzmi...hmm, nieco ekstrawagancko. Może to Układ. Ale ja bym chciał wiedzieć jak zadziera się z Układem, no i jakiej proweniencji Układ rozpracowuje ludzi. Jeśli serio masz PROBLEM to napisz o co chodzi. I czy wiesz kiedy wrócisz? Rozumiem jesień,kryzys, depresja, potrzeba zwrócenia na siebie uwagi, ale "fachowe załatwienie w stylu specsłużb" to już coś więcej... Nie wiem co myśleć, albo mnie rozśmieszasz albo mnie przerażasz. Nie masz czasem brata? Bush, jeśli chcesz budować mit swojej osoby, to polecam też 'szafy','taśmy','przecieki','podsłuchy', ale uważaj już na 'mercedesy klasy S' i 'złote Franck Mullery z Serii Sunset'. 2. Czemu wszyscy rozstrząsają kim jest kataryna? Jej nie zależy na staniu się osobą publiczną, więc komu zależy na odkrywaniu jej/jego tożsamości? I co w ogóle kataryna ma do tego forum? 3. Mam nadzieję, że LastBoyScout przymknie oko na mój skandaliczny post i mnie nie zabanują. Wiesz LBS, ostatnio czytałem wątek 1USD=2pln, może z timingiem kadi-lak przesadził, ale 2,2pln było czyli gość był blisko. Może ma styl który Ci nie leży ale ma też sporo zdrowego rozsądku. Bardzo macie na pieńku? Odpowiedz Link
lastboyscout Re: WYKLUCZONE ! 29.11.08, 14:57 >Jeśli serio masz PROBLEM to >napisz o co chodzi. Nie zartuj, jestes ostatnia osoba do ktorej mozna napisac z problemami ... >Rozumiem jesień,kryzys, depresja, potrzeba zwrócenia na siebie >uwagi, Nie wiem co myśleć, albo mnie rozśmieszasz albo mnie >przerażasz. Mysle, ze niezalezenie co gra Bush_ jego tak nietypowy wpis sklania ku wiekszej powagi. Gosc ma zupelnnie odmienne poglady od nas ale to jego czytamy i z nim dyskutujemy a to naprawde o czyms swiadczy. Odwala tez dobra robote na tym forum (mial kilka behemotkowych wpadek ale antyamerykanie juz tak maja, he, he) > I co w ogóle kataryna ma do tego forum? Mniej wiecej tyle co Kadzi-tak i Jorl ... >Mam nadzieję, że LastBoyScout przymknie oko Przymknie. >Może ma styl który Ci nie leży ale ma też >sporo zdrowego rozsądku Koorwa, wlasnie TY widzisz w "styl" w szyderstwie z ludzkiej smierci? Dajcie mi admina to cie natychmiast zbanuje! >Bardzo macie na pieńku? Jak wiesz mam w sadzie federalnym sprawe (przywlaszczenie tozsamosci, pomowienie, falszerstwa) o ladne miliony z gosciem, ktory zaczal podobnie jak Kadzi-tak. Logicznym wiec jest, ze sugeruje Kadzi-takowi aby nie szukal guza i odcyngolil sie od mojej pracy w wydawnictwach i spraw osobistych bo najlepszym razie skonczy sie na "order od protection". Odpowiedz Link
vice_versa Re: WYKLUCZONE ! 30.11.08, 03:40 >> Może ma styl który Ci nie leży ale ma też >> sporo zdrowego rozsądku Mój cytat dotyczył INNEGO wątku niż ten do którego się odnosisz. Przeczytaj JESZCZE RAZ post poprzedni. > Koorwa, wlasnie TY widzisz w "styl" w szyderstwie z ludzkiej > smierci?Dajcie mi admina to cie natychmiast zbanuje! Gdybym miał inne zdanie na temat sprawy WalMarktu i wpisu kadi-laka odniósłbym się do tego od razu w tamtym wątku, nie sądzisz? Usunięcie wątku tak, banowanie osoby nie, na pewno nie po jednym poście. > Jak wiesz mam w sadzie federalnym sprawe (przywlaszczenie > tozsamosci, pomowienie, falszerstwa) o ladne miliony z gosciem, > ktory zaczal podobnie jak Kadzi-tak. Logicznym wiec jest, ze > sugeruje Kadzi-takowi aby nie szukal guza i odcyngolil sie od > mojej pracy w wydawnictwach i spraw osobistych bo najlepszym > razie skonczy sie na "order od protection". Upsss, to ładnie. Nie wiem, fakt moja wina, gazetowy mail mi tak zaspamowało finansowymi newsletterami, że już nawet nie otwieram. To sprawy gościa z forum GW który wszedł w prywatę? > Nie zartuj, jestes ostatnia osoba do ktorej mozna napisac z > problemami ... Jakiś zawód miłosny przez Ciebie przemawia Napisz jak było w Cancun, jeśli dobrze pamiętam ten Twój wakacyjny resort. Pamiętam filmik z prawej na dole stronki Pamiętam, że w sierpniu pisałeś, ale ja następnego dnia wylatywałem na rejs i przez miesiąc odleciało. Mam może dla Ciebie jakieś rozwiązanie zależy na jakim etapie masz tę sprawę. Sorry, generalnie nie lubię kazuistyki prawniczej. Ani dla znajomych, ani dla siebie. Ale wiesz, ja też mam sprawę. Ostatnio jakiś chłopak z basetem, przed MOJĄ bramą, pozwolił mu się załatwić i mimo uwag nie sprzatnął, tylko sobie poszedł. Koszmar nieskutecznej interwencji śni mi się od miesiąca. Czy ja miałem gościa gonić i łomot spuścić? Czy ja mam spuścić psy POZA posesję? Tasera kupić? Ryzykować przebicie tętnicy podudzia czy zatrzymanie akcji serca za jedno basecie defecatión? Wróciłem i przy kominku popiłem czerwoną Rioją z 98. Tylko teraz wyjeżdzając instynktownie sprawdzam czy nie ma kolejnych basecich fouli. Czy powinienem o tym pisać na forum, zdaję sobie sprawę że to zwyczajnie niestosowne, nie? Jak się pozbyć tego napięcia? Czy lepiej iść do jakiejś ponętnej spycholożki? Pozdrawiam Odpowiedz Link
lastboyscout Do diabla, Odwrocony, GDZIE JESTES ????????? 18.05.09, 20:26 >Mam może dla Ciebie jakieś rozwiązanie zależy na jakim etapie masz tę >sprawę. Nie ma cie nigdzie, PISZ: ZazeLLL@yahoo.com Odpowiedz Link
damkon Re: Do diabla, Odwrocony, GDZIE JESTES ???????? 18.05.09, 20:43 Nie traktuj naszego forum tylko jako skrzynki kontaktowej, ale napisz cos od czasu do czasu (jak za dawnych czasow) Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Do diabla, Odwrocony, GDZIE JESTES ???????? 19.05.09, 01:05 > Nie traktuj naszego forum tylko jako skrzynki kontaktowej, ale > napisz cos od czasu do czasu (jak za dawnych czasow) Przepraszam, ze musialem sie akurat tutaj odezwac do Odwroconego ale ten dran nie dotrzymuje obietnic! >jak za dawnych czasow) Szczerze dziekuje za zaproszenie, Damkon. Bywam tu, choc przyznam, ze czytuje juz tu tylko Szutnika, Odwroconego i ciebie. Bez urazy ale jak poniekad sam potwierdzasz, to juz NIE SA dyskusje, a wylacznie kryptoantyamerykanskie (zgorzkaniale niespelnieniem JAKICHKOLWIEK prognoz, rowniez co do Polski) bufoniarstwo w formie absolutnie nieprzypominajacej dyskusje jakie sie tu zdarzaly przed nastaniem Kadzi-Tak'a i Behemotki. (za to z prawdziwa przyjemnoscia przegladam dawne nasze posty pelne prawdziwej pasji, w archiwum) Uklony. Odpowiedz Link
dorota_3 Wspomnień czar 19.05.09, 10:49 Niezręcznie wtrącać się do rozmowy starych znajomych, ale sprowokowało mnie to "kryptoantyamerykańskie, zgorzkniałe bufoniarstwo" Idiotyczne, sorry. Przejrzyj sobie wpisy Stoje_i_patrze, Posziego, Kw.pola, Bagracza (kolejność przypadkowa)i kilku innych osób. Robą kawał dobrej roboty, to jedyne forum o giełdzie warte czytania. Zajrzyj na strone Posziego. > to juz NIE SA dyskusje Ba, przed wojną to bywały dyskusje Wiesz, jak to się nazywa? Starcyzm. Odpowiedz Link
lastboyscout Behemotka? 19.05.09, 14:30 >Robą kawał dobrej roboty "Jestem przekonany, że AntyCokolwiek zawsze bierze się z bezsilności i braku chęci zrozumienia drugiej strony. Antyamerykanizm również" Vice_Versa >to jedyne forum o giełdzie warte czytania. Moze warto, DLA DOBRA TEGO FORUM, abys zauwazyla, ze to NIE JEST FORUM O GIELDZIE. Cytat: Polityka i Gospodarka założyciel: przycinek.usa Forum LIBERAŁÓW lub, jak kto woli, ZWOLENNIKÓW WOLNEGO RYNKU zostało założone przez pasjonatów forów UE i Gospodarki. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych dyskusją o aktualnościach ze świata polityki i gospodarki. >Wiesz, jak to się nazywa? > Starcyzm Nie wiem co to jest starcyzm i zdumiewajacym jest, ze nie wie tego ani Wikipedia ani nawet Google (?!?!!!). Moge jednak sie domyslec, ze chodzilo ci o cos bardzo obrazliwego wobec naszych wczesniejszych dokonan i nas personalnie. Pozwole sobie jednak na pozostaniu w zgodzie z opinia Damkona o obecnym poziomie tego forum i ... ocena ciebie przez Vice_Versa ... Zegnam. Odpowiedz Link
dorota_3 Kto? 19.05.09, 15:08 Niepotrzebne emocje, naprawdę. Chodziło mi o to, że Twoja wypowiedź (czytam trzy osoby, reszta tego niewarta) była zwyczajnie niesprawiedliwa. Naprawdę warto śledzić posty conajmniej tych, których wymieniłam. Zadaj sobie trochę trudu, to przyznasz mi rację Słowa "starcyzm" rzeczywiście nie znajdziesz nawet w googlach. To neologizm ukuty przez moją koleżankę ze studiów - usłyszałam go kiedyś pod swoim własnym adresem, kiedy nie chciało mi się pójść na impreze Tylko że ja zrozumiałam i poprawiłam się... Starcyzm to coś jakby przedwczesne zgorzknienie, w Twoim przypadku wyraża sie przekonaniem "drzewiej to bywało, panie dzieju"... Zmiany niekoniecznie są na gorsze, po prostu jest inaczej. Odpowiedz Link
klip-klap Re: WYKLUCZONE ! 29.11.08, 12:39 Szkoda, ale jesli "roznie" ma oznaczac niebezpiecznie, to sa wazniejsze rzeczy niz forum. Ale szkoda. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe watpliwosci. Odpowiedz Link
paczula8 WYKLUCZONE !!!! 29.11.08, 17:58 > czuje ze moze byc ze mna roznie nie Bushu ... własnie wygrałeś! jestes najodważniejszym mężczyzną, jakiego dane mi było spotkać na forum! witaj wśród wolnych ludzi serdecznie pozdrawiam paczula Odpowiedz Link
0skar Re: WYKLUCZONE !!!! 29.11.08, 20:11 Czy ktoś w końcu napisze o co chodzi? Może Ty, Paczula, wyjaśnisz? Odpowiedz Link
darkbloom Kim jest Kataryna 29.11.08, 20:06 kim jest John Galt? www.dziennik.pl/wydarzenia/article54523/Cala_Polska_tropi_internautke_Kataryne.htmlwww.kataryna.salon24.pl Odpowiedz Link
darkbloom errata 29.11.08, 20:08 www.dziennik.pl/wydarzenia/article54523/Cala_Polska_tropi_internautke_Kataryne.html Odpowiedz Link
wolo Re: bush_w_wodzie odchodzi 29.11.08, 14:04 No to chyba jest rzeczywiście Wielka Depresja 2 i powrót do łona natury. Szkoda. Odpowiedz Link
jaerk Re: bush_w_wodzie odchodzi 29.11.08, 14:55 eee bush nie wygłupiaj się. kataryna nie ma nic ciekawego do powiedzenia w sprawach ekonomii. ona jest po........ pozdr Odpowiedz Link
damkon Re: bush_w_wodzie odchodzi 29.11.08, 18:10 Przyznaje, ze niczego nie zrozumialem, jakie swinstwa, jaka kataryna, jakie specsluzby? Kto rozpracowal Busha? Moze mi ktos wyjasnic o co chodzi i dlaczego Bush_w_wodzie obwiescil swoje odejscie? Bedzie to bardzo duza strata dla tego forum, jezeli Bush rzeczywiscie odejdzie. Odpowiedz Link
paczula8 Re: bush_w_wodzie odchodzi 29.11.08, 18:31 Moze mi ktos > wyjasnic o co chodzi i dlaczego Bush_w_wodzie obwiescil swoje > odejscie? > Bedzie to bardzo duza strata dla tego forum, jezeli Bush > rzeczywiscie odejdzie. Damakonie, tu nie trzeba wiele wyjasnień, każdy z nas chyba wie, jak działa mechanizm szantażu? Jesli ktos ma na Ciebie haka i chce zmusić Cie do jakiegoś działania, jedynym sposobem, żeby się uwolnić od szantażysty jest upublicznienie tej sprawy. To własnie zrobił Bush. Uwolnił się. A do Was należy przekonanie go, żeby pozostał. Odpowiedz Link
damkon Re: bush_w_wodzie odchodzi 29.11.08, 18:56 Dalej nic nie rozumiem, kto szantazowal Busha? Przeciez on sam napisal o sobie, ze robil ludziom jakies swinstwa, choc znajac Busha_w_wodzie trudno to sobie wyobrazic. Odpowiedz Link
robisc Re: bush_w_wodzie odchodzi 29.11.08, 19:05 damkon napisał: > Dalej nic nie rozumiem, kto szantazowal Busha? Przeciez on sam > napisal o sobie, ze robil ludziom jakies swinstwa, choc znajac > Busha_w_wodzie trudno to sobie wyobrazic. napisal to ironicznie; wyglada na to, ze scial sie z jakas kataryna, ktora jakos wykryla jego tozsamosc i teraz go szantazuje, ze ja ujawni Odpowiedz Link
vice_versa Re: bush_w_wodzie odchodzi 30.11.08, 04:23 Robi, to fakt czy Twój domysł? Jeśli tak rzeczywiście jest to chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej, bo kim jest bush w wodzie interesuje dużo mniej niż jego posty. Nawet jeśli bush w wodzie jest ponętną i seksiastą blondynką z banknotem miedzy pośladkami Dokładnie tak samo mam z kataryną. Odpowiedz Link
lastboyscout Bush_ musi wrocic ! 29.11.08, 19:35 >Jesli ktos ma na Ciebie haka i chce >zmusić Cie do jakiegoś działania, jedynym sposobem, żeby się >uwolnić od szantażysty jest upublicznienie tej sprawy. Nietrudno sie domyslec, ze Bush_, Paczula8 i ja z uwaga ogladalismy niezwykle pouczajacy, ostatni odcinek "Twarza w twarz" (wczesniej wiele amerykanskich pierwowzorow tego motywu) gdzie szlachetny oficer walczacy z ukladem reprezentowanycm przez skorumpowanego, okrutnego i oczywiscie lysego generala ratuje sie umedialnienieniem swoich polityczno-krymninalnych odkryc. Pytaniem pozostaje czy nasz Bush_ dobrze wykierowal swoj apel o medialna pomoc = czy Wybiorcza/Michnik sa w ukladzie czy tez poza nim? Te odpowiedz dam nam najlepiej POWROT Bush_'a na forum ... P.S. No dobrze ale GDZIE JEST Przycinek?! Odpowiedz Link
paczula8 Re: Bush_ musi wrocic ! 29.11.08, 20:08 lastboyscout napisał(a): > > >Jesli ktos ma na Ciebie haka i chce > >zmusić Cie do jakiegoś działania, jedynym sposobem, żeby się > >uwolnić od szantażysty jest upublicznienie tej sprawy. > > Nietrudno sie domyslec, ze Bush_, Paczula8 i ja z uwaga ogladalismy > niezwykle pouczajacy, ostatni odcinek "Twarza w twarz" (wczesniej > wiele amerykanskich pierwowzorow tego motywu) gdzie szlachetny > oficer walczacy z ukladem reprezentowanycm przez skorumpowanego, > okrutnego i oczywiscie lysego generala ratuje sie umedialnienieniem > swoich polityczno-krymninalnych odkryc. > > Pytaniem pozostaje czy nasz Bush_ dobrze wykierowal swoj apel o > medialna pomoc = czy Wybiorcza/Michnik sa w ukladzie czy tez poza > nim? > > Te odpowiedz dam nam najlepiej POWROT Bush_'a na forum ... > Odpowiedzi szukajcie na FoM ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=87630442&a=87859400 Odpowiedz Link
robisc Re: Bush_ musi wrocic ! 29.11.08, 20:33 swiat nam sie wali na glowe, mamy kryzys jakiego nie widzielismy jeszcze po IIWS, a Bush sie przejmuje jaks dziecinada; leee... Odpowiedz Link
sirland LBS, paczula, bush... 29.11.08, 21:09 Jak serial wenezuelski.. LBS, podejrzewam, że Michnik ma głęboko nie tylko tą konkretną sprawę, ale i całe forum. Nawet się o niej nie dowie, chyba, że będzie kilka dni ogórkowych w prasie nastanie i jakiś dziennikarzyna napisze artykuł o katarynach. Internet nie jest anonimowy.Zresztą nie tylko internet, dzieciaki pasjami hakują konta, rozgryzają zastrzeżone numery, maskują dzwoniąc numery telefonów komórkowych swoich znajomych. Żony odkrywają kochanki, itd, itd... I nie trzeba do tego żadnych specsłużb. Dostęp do każdego z Was jest dość prosty. Osobiście rozmawiałem przez telefon z osobami, które jednego dnia umieściły pod świeżo założonym nickiem post na grupie dyskusyjnej. Wyszukanie żywej osoby trwało 15 minut.Uprzedzam pytanie, ja to robiłem legalnie. Jeśli można, paczula8, słowo do Ciebie. Ten wątek na FoM to bicie piany. Oni Ci dla świętego spokoju mogą dawać bana przy każdej okazji. Albo bana na IP, żebyś innych kont nie zakładała. Admini na tych forach często to robią społecznie (często bo z daną tematyką są związani zawodowo, to studiują, itp) i mają swoje życia prawdziwe. Jestem pod ogromnym wrażeniem cierpliwości tych adminów z tego wątka, bo oni czytali Twoje wpisy i przyznali, że generalnie to piszesz ok, tylko wdajesz się w pyskówki(a nie muszą Ci się z niczego tłumaczyć, algorytm w tych przypadkach miał zastosowanie). A co do zasady mają prawo wykasować wszystko, jak się pojawia konflikt. Nieważne kto ma rację, nieważne, że tym razem się pilnujecie, tylko druga strona obraża, to nie jest sąd, to nie jest konkurs piękności. Tu jest forum, upierdliwa społeczna robota, która trwa cały czas i nie ma sensu się rozwodzić nad tematami słuszności poglądów. Delete i następny wątek. Oczywiście nie znam konkretnego przypadku i kto czego się dopuścił. Natomiast można zapomnieć o Michniku sterującym masami na forum, wspomaganiem układu, ministerstwie spraw zagranicznych badających czy PiGanie mają zezwolenia na pobyty w swoich miejscach zamieszkania, oraz powstrzymywaniu wywrotowców i rewolucjonistów. Robisc ma rację, wygląda to wszystko dziecinnie i żenująco. A Ty, bush, wracaj na forum i nie rób scen. Nie jesteś pierwszym który za dużo rzeczy wpisał i o ile świadomie nie złamałeś prawa nic Ci nikt nie zrobi. A ja też lubię Ciebie czytać, odkąd pamiętam miałeś dystans i przyjemnie się z Tobą dyskutowało (chociaż w moim przypadku to rzadkość, bo prawie nie piszę). Odpowiedz Link
lastboyscout FUCK THEM ALL, Bush_ ! 29.11.08, 22:04 Fajna, wywazona wypowiedz, zgadzam sie sie wlasciwie z kazdym watkiem. Rozni nas jedynie podejscie do generalnej roli mediow. JA JESTEM MEDIA. Jakis czas pisalem, istnialem w tym srodowisku i wiem, ze miedia nie sa po to aby informowac a po to aby manipulowac informacja adekwatnie do swojej pozycji na rynku (?) Michnik i jemu podobni nieprzypadkowo w 89 roku dostali tak duze tuby, ktore kiedys nazywano propaganda, teraz to sie nazywa media. Przylaczam sie do twojego glosu: Bush_: fuck them all! P.S. Sirland, napisz mi bardzo prosze jak sie w 15 minut legalnie dopada mede, ktora jest silna swoja anonimowoscia: KochajmySie@excite.com Dzieki! Odpowiedz Link
sirland Re: FUCK THEM ALL, Bush_ ! 29.11.08, 22:30 Mogę odpowiedzieć na to pytanie tutaj, żeby inne osoby też nie musiały mnie pytać. Jak Ty możesz dopaść legalnie mędę w 15 minut to Ci nie podam. Ja po prostu miałem trochę szkoleń, podpisałem kilka papierów i miałem dostęp do odpowiednich środków, pism i telefonów. Nielegalnego dopadania nie polecam. Nabranie dystansu jest zdrowsze. Natomiast możesz napisać na komendę, ewentualnie do Pana Andrzeja B. (to taki żart, mam na myśli abuse). Najlepiej zgłoś to pod własnym nazwiskiem, żeby mieli gdzie urzędowo odpisać. Bo jeśli, cytując Ciebie... "Pytaniem pozostaje czy nasz Bush_ dobrze wykierowal swoj apel o medialna pomoc = czy Wybiorcza/Michnik sa w ukladzie czy tez poza nim?" ....Jakiś tam apel wyślesz na komedę, do dyrekcji agory, Tuska i Kościoła jako lastboyscout, to wybacz, ale w momencie gdy Ty ten apel piszesz, oni dostają podobnych kilkadziesiąt, z podejrzewaniami zdrad, zagrożeń życia, kradzieżą mienia i porwaniami kgb i sił obcych i innych prokuratorskich nacięższego kalibru. Czy będzie odpowiedź, sam się domyśl. Natomiast polecam pisanie pod własnym nickiem tak samo rozsądnie, jak pod własnym nazwiskiem. Odpowiedz Link
lastboyscout przepraszam , ze troche nie na temat 29.11.08, 22:52 Wiem mielismy pociagnac watek polityczny o roli polskich mediow w w rozowej rewolucji ale pozwole sobie na weekendowy, lzejszy wyjatek. >Natomiast polecam pisanie pod własnym nickiem tak samo rozsądnie, >jak pod własnym nazwiskiem. WKROTCE BEDZIE KONIEC SWIATA. Dlaczego? Poniewaz koniec swiata ma oznaczac moment kiedy WSZYSCY beda ZDOLNI znac wszelkie grzechy i dobre uczynki WSZYSTKICH. Obecnie taki proces nabbiera niebywalego rozpedu a wiec musi sie to skonczyc koncem swiata. Gwaltownie przyspiesza mozliwosc pozyskiwania, transferowania i magazynowania informacji. Sami stajemy sie coraz latwiejsi do uzyskania informacji o nas (DNA, wszelkie werifikacje, brak mozliwosci izolacji itp.). Nastapi wiec moment zgromadzenia o nas WSZYSTKICH informacji lub na podstawie wielu informacji bedzie mozna ustalic reszte informacji. Bezgrzeszni oczywiscie nie beda sie obawiali ujawnienia tych informacji poniewaz taka stale uaktualniania i automatyczna "lustracja" wyswobodzi ich ze utraty czasu na niepotrzebne zapytania o udowodnianie swojej niewinnosci. Grzeszni beda chcieli oczywiscie uniknac "lustracji","weryfikacji" a przede wszystkim konsekwencji swoich grzechow, moze nawet probowac zawladnac baza danych jednak bez wymiernych efektow bo ludzie lubia LATWIEJ a nowy uklad bedzie latwieszy. Grzeszni wiec pojda do smoly. Jako, ze osobiscie strasznie nie lubie zapachu smoly, goraca a przede wszystkim paskudnego towarzystwa zapobiegawczo jako jedyny tutaj nie jestem anonimowy. Ten fakt zmusza mnie wiec do rozsadku jaki sugerujesz, co goraco polecam innym. Milego weekendu Odpowiedz Link
sirland Re: przepraszam , ze troche nie na temat 29.11.08, 23:09 To pociągnę pomarańczową rewolucję, zamiast różowej. Bo media to ciekawy wątek, a teraz zacząłeś jeszcze jeden ciekawy.. Za parę lat odnajdą się mikrofilmy, że Juszczenko jest od Putina i tak naprawdę sam się truł. Tak jak Wałęsy nie było na barykadach, tylko leżał na Majorce i to wszystko jest w tajnych aktach na Syberii i kiedyś wreszcie prawda wyjdzie na jaw. A Michnikowi tubę medialną to już Stalin przygotowywał. Tak właśnie wszyscy będą wiedzieli o wszystkich. Zapis jak przelew między kontami, a to tylko kilka zer i jedynek, a każdy ma swoją ekspertyzę. A my możemy słać świństewka do sąsiadki, co wyjawi prasie student odbywający praktyki u naszego operatora komórkowego (widzisz, jak się zbliżyłeś do 15 minut w poszukiwaniu mend?) A Ty tak naprawdę chciałeś cukier, czyli tylko Twoje sumienie zna prawdę, o ile mózgu już z chipem nie masz.. Czy wszyscy będą wiedzieć wszystko, czy będą gówno wiedzieć, czas pokaże. Idealny porządek, lub anarchia, czyli bez zmian, prawo pięści jak zawsze. Wzajemnie, miłego weekendu Odpowiedz Link
7o7 Re: Bush_ musi wrocic ! 29.11.08, 22:47 Ponawiam pytanie za lbs. Co u przycinka? Robics moglbys mnie zarazic swoim optymizmem odpowiadajac na pytanie? O ile wiesz oczywiscie. Kataryna to pisowska blogerka.Chyba jak juz wczesniej ktos napisal zajmuje sie niescislosciami dziennikarsko-politycznymi. I to wszystko co potrafi. Mam na mysli przeprowadzanie dowodu za pomoca indukcji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sirland Re: Bush_ musi wrocic ! 29.11.08, 22:52 7o7 napisał: > Ponawiam pytanie za lbs. Co u przycinka? Godzinę temu pisał tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17007&w=87865369&a=87885329 Może jak mailem go zapytasz, to Ci napisze, jak się czuje i jak mu weekend mija Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Bush_ musi wrocic ! 29.11.08, 23:27 Jest weekend, trzeba isc robic zakupy przedswiateczne. Forum nie zajac nie ucieknie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Bush_ musi wrocic ! 29.11.08, 23:23 Jestem, jestem. Troche zajety, ale jestem i oczom nie wierze, he he he. Dajcie ludzie spokoj z tymi teoriami spisku. Mnie tez sie zdarzaja momenty, z ktorych najbardziej pasjonujace musi byc zapisywanie mnie do roznych stron spamerskich i pornograficznych przez co razem z poczta dostaje 50 maili spamu na dzien. Przeciez to wszystko smieszne. Przejmujecie sie tym internetem jak dzieci. Kataryna wam sie sni po nocach, he he he. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Bush_ musi wrocic ! 30.11.08, 04:09 Przycinku, ja się nie przejmowałem. Też mi pocztę spamuje tak, że nie otwieram. Jeśli coś wiesz to przybliż kwestię. Bush, który jest sensownym, zrównoważonym człowiekiem, którego nawet ja nie potrafiłem sprowokować, pisze jakieś niewyobrażalne dla mnie rzeczy. Metody specsłużb? Inni piszą o szantażu, hakach czy upublicznieniu sprawy... Jeśli kataryna tak trzęsie internetem że bww, który ma raczej chłodny umysł, jest pewien związku przyczynowo skutkowego, to to również wymaga wyjaśnień. Chciałbym wiedzieć po prostu czy od jutra mam pisać przez serwer w Singapurze czy HK? Sprawa do załatwienia w jeden dzień i bez kosztów, tylko PO CO i O CO poszło? LBS mówi, że ma jakieś milionowe sprawy w sądzie federalnym wkraczające w jak najbardziej realne interesy. Docierają takie newsy to trudno żebym nie otworzył szeroko oczu. Odpowiedz Link
robisc czyta sie jak kryminal :) 24.02.09, 21:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=86563&w=87918431&v=2&s=0 Odpowiedz Link
salvatio Re: czyta sie jak kryminal :) 18.05.09, 12:17 Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. Ma ktoś kopię, lub pamięta co tam było? Odpowiedz Link
robisc Re: czyta sie jak kryminal :) 18.05.09, 23:43 tam pisali goscie z FK, ale chyba w koncu sie pozarli i admini zamkneli forum; czytalem tylko ten jeden watek, ale niestety nie zarchwizowalem go; Odpowiedz Link
robisc wazne - info prosto od busha_w_wodzie 24.05.09, 20:36 na jego prosbe publikuje sprostowanie "sprostowanie w zwiazku ze sprawa kataryna-czumowie i postami w tej sprawie na pig oswiadczam, ze kataryna w zaden sposob nie przyczynila sie do likwidacji nicka bww. nie bylo naciskow majacych na celu eliminacje bww z forum gazety. byl tylko niekorzystny dla mnie splot okolicznosci oraz zdarzenia losowe ktore blednie zinterpretowalem. kataryna zostala o calej sprawie poinformowana przeze mnie i przeproszona. dziekuje za wiele milych slow i wyrazy solidarnosci i bardzo przepraszam za zamieszanie oraz pozne sprostowanie. bush_w_wodzie" Odpowiedz Link