b_a_c_h_a 29.04.02, 13:50 milo, ze ktos tu zaglada oprocz naszej dwojki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuki-4 Re: do vwdoki 29.04.02, 13:52 vwdowka jest zza miedzy; Socho, jak mysle. rzeczywiscie nie jest lekko Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 13:53 A tak z ciekawości, skąd wiesz, iż nie jestem z Żyrardowa? Pozdrawoam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: do vwdoki 29.04.02, 13:54 szpiegujesz nas????? a oadnosnie tego, ze nie jestes z Zyrardowa to mozna bylo wywnioskowac z Twoich wczesniejszych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 13:55 b_a_c_h_a napisał(a): > szpiegujesz nas????? Jeszcze nie, ale kto wie ;->>> > > a oadnosnie tego, ze nie jestes z Zyrardowa to mozna bylo wywnioskowac z Twoich > > wczesniejszych wypowiedzi. To fakt. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: do vwdoki 29.04.02, 13:57 vwdoka napisał(a): > A tak z ciekawości, skąd wiesz, iż nie jestem z Żyrardowa? > > Pozdrawoam, > vwdoka widzialem cie na forum Socho. czasami sobie poogladam i poklikam Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 13:58 kuki-4 napisał(a): > vwdoka napisał(a): > > > A tak z ciekawości, skąd wiesz, iż nie jestem z Żyrardowa? > > > > Pozdrawoam, > > vwdoka > > widzialem cie na forum Socho. > czasami sobie poogladam i poklikam To fakt. Dokładnie to mieszkam koło Sochaczewa. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: do vwdoki 29.04.02, 14:09 vwdoka napisał(a): > kuki-4 napisał(a): > > > vwdoka napisał(a): > > > > > A tak z ciekawości, skąd wiesz, iż nie jestem z Żyrardowa? > > > > > > Pozdrawoam, > > > vwdoka > > > > widzialem cie na forum Socho. > > czasami sobie poogladam i poklikam > > To fakt. Dokładnie to mieszkam koło Sochaczewa. > > vwdoka w strone Zyrardowa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 15:49 kuki-4 napisał(a): > vwdoka napisał(a): > > > kuki-4 napisał(a): > > > > > vwdoka napisał(a): > > > > > > > A tak z ciekawości, skąd wiesz, iż nie jestem z Żyrardowa? > > > > > > > > Pozdrawoam, > > > > vwdoka > > > > > > widzialem cie na forum Socho. > > > czasami sobie poogladam i poklikam > > > > To fakt. Dokładnie to mieszkam koło Sochaczewa. > > > > vwdoka > > w strone Zyrardowa?:) Nawet, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 13:52 Witaj, Nie oczekuj jednak zbyt wiele, ponieważ nie jestem mieszkańcem Żyrardowa. Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: do vwdoki 29.04.02, 13:53 nie oczekuje zbyt wiele bo tyle prawie co nic he he jest taki wierszyk na zaproszeniach slubnych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 13:55 Cóż, ja akurat wierszyka tego niestety nie znam... vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 13:57 Ano jakoś dawno nie byłem, po prawdzie ostatnie na którym byłem to prawie 3 lata temu. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: do vwdoki 29.04.02, 13:58 no widzisz jak latwo rozgryzc facetow :) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 13:59 Bo faceci są bardzo prości, kobiety są skomplokowane! vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: do vwdoki 29.04.02, 14:10 b_a_c_h_a napisał(a): > moze nie "prości" ale "łatwi" he he Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 15:38 b_a_c_h_a napisał(a): > moze nie "prości" ale "łatwi" Nie masz racji, jestem facetem, a na pewno nie jestem łatwy! vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: do vwdoki 29.04.02, 15:40 rozgryzlismy Cie daj nam wiecej czasu a dowiemy sie wiecej o Tobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: do vwdoki 29.04.02, 15:42 Proszę bardzo, a co chcesz teraz rozgryzac? vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: do vwdoki 29.04.02, 15:49 napisz ile masz lat a powiem Ci ile masz lat :)) Odpowiedz Link Zgłoś