owieczka1 07.03.07, 18:36 czy w tym mieście są jakieś zajęcia np. rytmika dla najmłodszych? od 2,5 w góre? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owieczka1 Re: Zajęcia dla dzieci 07.03.07, 18:41 może jest więcej mam takich dzieci ? może trzeba się zebrać i napisać coś do MOK Kobyłka, może coś zorganizują Odpowiedz Link
lider777 Re: Zajęcia dla dzieci 08.03.07, 19:35 Nie wydaje mi sie aby burmistrz lub ktokolwiek z gminy był zainteresowany promowaniem zajęć dla takich maluchów. Pozostają przedszkola i żłobki, gdzie są prowadzone takie zajęcia. Ze dwa latka temu na ul Warszwskiej była Bajlandia, ale ze względu na małe zainteresowanie interes padł. Odpowiedz Link
owieczka1 Re: Zajęcia dla dzieci 08.03.07, 21:12 no właśnie, nikt nie jest tym zainteresowany, przedszkole, przedszkolem, mi chodzi o takie przygotowanie do przedszkola, rytmika sama żeby była Odpowiedz Link
lilo25 Re: Zajęcia dla dzieci 14.03.07, 12:25 A ja słyszałam, ze jednak MOK w Kobyłce ma w planach zorganizowanie takich zajęć przedszkolnych. Ciekawe, czy jeszcze przed wakacjami to się uda??? U sąsiadów w Zielonce mają takie zajęcia. Można dzieciaki zostawić na kilka godzin. Jest plastyka, rytmika, zabawy. Jak przedszkole, tylko bez posiłków. Odpowiedz Link
ljolly4 Re: Zajęcia dla dzieci 14.03.07, 12:48 Moje dzieci chodziły kiedyś na zajęcia organizowane przez fundację pana Szymona Grzelaka w kościele na Stefanówce. Dwa razy w tygodniu po 2 godziny.Godzina zabaw ogólnych, konkursy, piosenki, krótka przerwa na posiłek i potem zajęcia plastyczne. W grupie były dzieci, które nie chodziły do przedszkola: od 2 do 6 lat. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy bardzo nam się podobało. Odpowiedz Link
lilo25 Re: Zajęcia dla dzieci 16.03.07, 12:01 Hejka ljolly, a nie masz przypadkiem jakiś namiarów do p.Grzelaka? My od września startujemy z przedszkolem, ale z tego co widzę będzie ciężko. Albo jestem przewrażliwiona. Więc tym moim dziczkom przydałoby się troche kontaktu z innymi dzieciakami. Były jakieś koszty? Odpowiedz Link
ljolly4 Re: Zajęcia dla dzieci 20.03.07, 08:38 Ten czas tak szybko mija... Policzyłam, że moje dzieci chodziły tam ponad rok temu. Płaciliśmy ok. 70 zł/m-c, z tym, że kanapki i soczek dzieci przynosiły same. Teraz nie wiem jak to jest z zajęciami, bo jestem z innej parafii. Jeżeli chodzi o kontakt, to chyba najlepiej zapytać o pana Szymona na plebanii na Stefanówce;) Odpowiedz Link
lilo25 Re: Zajęcia dla dzieci 20.03.07, 08:57 Czułam,że bez wycieczki na plebanię się nie obędzie :-) Ale i tak wielkie dzięki. W przedszkolu już się umówilismy, że jak będzie cieplej możemy przyjeżdżać na trochę. W sierpniu też mamy czas na rozgrzewkę. Ale podjedziemy i tam. Odpowiedz Link
lider777 Re: Zajęcia dla dzieci 20.03.07, 23:11 Może tu coś znajdziecie. www.parafiastefanowka.pl/ Odpowiedz Link
tulipanek98 Re: Zajęcia dla dzieci 19.11.18, 17:13 nie wiem o jakie miasto chodzi. Jeżeli chodzi o Szczecin to polecam niedzielne spektakle Bajgrania i bajki na żywo, które są tam odgrywane :) bajgranie.pl/ Odpowiedz Link
cirilla85 Re: Zajęcia dla dzieci 29.12.18, 10:24 Chodzi o Kobyłkę pod Warszawą. Też jestem zainteresowana zajęciami dla czterolatka - ktoś coś podpowie? Odpowiedz Link