Dodaj do ulubionych

Warsztat samochodowy

01.12.10, 11:15
Mam pytanie
Czy znacie w pobliżu (Wołomin, Kobyłka, Zielonka) warsztat samochodowy, który
po 1. naprawi mi samochód
po 2. nie zedrze ze mnie
po 3. nie wyjmie/pozamienia mi połowy części w aucie?
W samochodzie zapaliła mi się czerwona kontrolka (łącznie z piskiem) oleju. Od razu uprzedzam, że oleju jest wystarczająca ilość, nie wiem więc jaka jest tego przyczyna, czy mogę jeździć samochodem a przede wszystkim co to moze być.
Prosiłabym o jakiś sprawdzony namiar.
Pozdrawiam
m.

Obserwuj wątek
    • katarynia Re: Warsztat samochodowy 01.12.10, 11:57
      możesz spróbować tutaj auto adas w kobyłce 880 491 647 niedrogi , i nie pozamienia części chyba że sama chcesz tańsze zamienniki podczas naprawy to wystarczy powiedzieć ale najpierw zadzwoń i się spytaj co to może być może jakaś pierdołka i zrobi od ręki

Pati(21.08.2003)i Michałek(30.04.2007)
    • tu-brzoza Re: Warsztat samochodowy 01.12.10, 12:27
      www.autostarter.waw.pl - Kobyłka
    • katarynia Re: Warsztat samochodowy 01.12.10, 19:48
      trzeba sprawdzić ciśnienie oleju i niewskazane jest jeżdżenie bo się może źle skończyć
    • mariusz.102 Re: Warsztat samochodowy 06.12.10, 09:33
      madeleine28
      Zdecydowanie polecam Ci ASO!!! (Autoryzowaną Stację Obsługi)
      Nie wiem jakiej marki jest Twój samochód - najlepiej podaj, bo nie wszystkie ASO są dobre.
      Sam WIELOKROTNIE się przekonałem, że naprawa samochodu u Pana Rysia (nie obrażając Panów Rysiów - bo to fajne chłopaki) się nie opłaca. Często już za samą usługę zapłacisz im podobną kwotę jaką będziesz musiała wydać w ASO a jakość ich usług jest na dużo niższym poziomie. A jeżeli nawet będziesz musiał zapłacić drożej, to dostaniesz gwarancję i pewność, że otrzymasz samochód w dobrym stanie a części zamienne nie rozsypią się za pół roku. Pan Rysia wtedy stwierdzi, że to nie jego wina tylko coś innego musiało się zepsuć i teraz to będzie kosztowało....
      Większość swoich samochodów serwisowałem w ASO i jeździły idealanie. Robiłem przeglądy i nigdy nic się nie psuło. Te samochody, których nie serwisowałem w ASO - tylko w warsztatach w Kobyłce były w dużo gorszym stanie! a w ostatecznym rozrachunku serwis ich kosztował drożej.
      Mogę Ci polecić kilka ASO w okolicy...
      • tu-brzoza Re: Warsztat samochodowy 06.12.10, 10:12
        No jak się jeździ do Pana Rysia, który dorabia sobie mając kilka śrubokrętów na warsztacie, to nie dziwne. Jest wiele stacji napraw nieautoryzowanych, które mają świetnie wyposażone stanowiska pracy i dobrych fachowców.
        • figabezmaku Re: Warsztat samochodowy 05.08.11, 12:54
          poszukaj tez może przez autosluga.pl, maja dość dużą bazę warsztatów, mój znajomy tak znalazł swojego ulubionego mechanika
          • entliczek1 Re: Warsztat samochodowy 10.08.11, 10:40
            to co prawda nie te okolice, które chcesz, ale gośc mieszka w kobyłce i jest naprawdę niezły,nie musiałem zaprowadzać samochodu do warszawy bo P. Sławek go rano zabrał a po południu odprowadził, firma sie nazywa auto-zdun, sprawdź sobie namiary na dobrymechanik.net
    • auto.centrum Re: Warsztat samochodowy 11.08.11, 09:01
      Witam
      moze spróbuj u nas, ocenisz sama...
      Warsztat mieści się co prawda w Markach, ale to nie daleko od Kobyłki przecież.
      Istniejemy już kilka lat. Nie jesteśmy ASO ale aż tak źle jak niektórzy opisali prywatne stacje to nie jest.
      Zapraszamy !!
      Auto Centrum Marki
      Marki ul. Klonowa 4
      tel. 22 771 48 13
      509 960 700
    • free_gizela Re: Warsztat samochodowy 17.08.11, 17:41
      WITAJ może to nie jest najbliżej ale polecam auto serwis w starych babicach jest to jeden z najlepszych serwisów w tej okolicy !!!!!!!! BARDZO POLECAM AUTO SERWIS W STARYCH BABICACH NA UL. POLNEJ 2 .........
      WYKONANIE USŁUGI JEST REWELACYJNE I PODEJŚCIE DO KLIENTA !!!!!! A CO NAJWAŻNIEJSZE TO MAJĄ NISKIE CENY I PRZY SKORZYSTANIU Z ICH USŁUG UDZIELAJĄ 10% RABATU NA CZĘŚCI !!!!!!!!!1
    • vipit Re: Warsztat samochodowy 05.05.25, 06:13
      Jeśli w Kobyłce to tylko [url=https://automagia.pl][b]AutoMagia.pl[/b][/url] - śmiało mogę polecić, ogarniają wszystko szybko i uczciwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka