orzeszek_rania 09.11.13, 20:51 Czy Ktoś w Kobyłce czy okolicach uprawia ten sport? a może byśmy coś wspólnie zorganizowali? jakieś weekendowe chodzenie po naszych lasach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pa_wlowska Re: Nordic Walking 06.12.13, 20:13 Cześć, jak najbardziej jestem zainteresowana. Od jakiegoś czasu chodzę sama ale moje trasy to głównie trasy po mieście, ponieważ sama trochę boję się po lesie chodzić a do tego teraz szybko robi się ciemno. Jeśli Twoje ogłoszenie jest aktualne to daj znać. Jolka Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Nordic Walking 10.12.13, 12:26 ja w tygodniu też chodzę ulicami (głównymi), za to w weekendy jadę samochodem pod kaplicę w Ossowie i po poligonie chodzę (sporo biegaczy tam jest i spacerowiczów więc całkiem spoko :) to co umawiamy na niedzielę ? (jak nie będzie padać oczywiście) Odpowiedz Link
pa_wlowska Re: Nordic Walking 10.12.13, 21:32 Ok mi pasuje niedziela po 14 tej. Napisz mi maila z nr tel. na adres jfrydeck@gmail.com, to się jeszcze zdzwonimy. Odpowiedz Link
gazetajulka [...] 29.04.22, 09:38 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link