Dodaj do ulubionych

Co i w jakiej dawce bo już się pogubiłam!

24.09.11, 00:30
Witajcie! Czytam Wasze forum cały wieczór (multum wątków o tych suplementach) i pozapisywałam sobie nazwy tych wszystkich suplementów ale już totalnie mi się pomieszało co z czym naprzemiennie brać itd. Głowa mi pęka a tak bardzo chcę pomóc Synkowi. Suplementy, które chciałabym wprowadzić to:

Eye Q
Log IQ
Soplówka
Citrosept

Wiem, że Marian to specjalista, bardzo proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • marian770 Re: Co i w jakiej dawce bo już się pogubiłam! 26.09.11, 17:25
      najpierw ile syn ma lat
      • nalia86 Re: Co i w jakiej dawce bo już się pogubiłam! 26.09.11, 22:12
        Witaj Marianie! :) Synek będzie miał 3 latka 3 października.
    • marian770 Re: Co i w jakiej dawce bo już się pogubiłam! 26.09.11, 23:51
      Soplówka ( na allegro nazywa się to Hericium ) - pierwsze dwa miesiące - nasycenie - 1 kapsułka 3 razy dziennie, po 2 miesiącach- jedna kapsułka 2 razy dziennie

Eye Q - 3 miesiące okres nasycenia- 2 kapsułki 3 razy dziennie, po 3 miesiącach- jedna kapsułka 2 razy dziennie

LogIQ - 1 kapsułka 2 razy dziennie, przez 2 miesiące, 3-ostatni miesiąc- poł kpasułki 2 razy dziennie

LOGIQ stosujesz zamiennie z Hericium ( soplówką )- tzn . po skonczeniu LOGIQ ( 3 miesiące stosowania ), przez 3 miesiace stosujesz Hericium

Citrospet- stosuje się głównie na candide, dobrze rozpuszczać to w jakiś ziołowych płynach oraz stosować z suplementami, gdyż citrosept zwiększa około 3 krotnie przyswajalnośc suplementów
      dajesz 5-7 kropli raz dziennie ( najlepiej rano, gdyż działa pobudzająco )
      • nalia86 Re: Co i w jakiej dawce bo już się pogubiłam! 27.09.11, 11:47
        Dziękuję bardzo za odpowiedź! Mam Citrosept junior, czy dawka zostaje taka sama więc?
    • nalia86 Re: Co i w jakiej dawce bo już się pogubiłam! 27.09.11, 19:35
      Wychodzi na to, że Eye Q (płyn waniliowy) w naszym przypadku była stratą pieniędzy :(. Synek samo Eye Q na łyżeczce wypluł, w obiadku nie dało rady przekabacić, próbowałam również w mleku, dosłodziłam jeszcze i nic z tego, wyczuwa od razu i obiadu nie chciał jeść a mleka pić. Zrobiłam mu normalne to wypił bez problemu. Szkoda, bardzo liczyłam na ten specyfik.

Czy może orientuje się ktoś czy jest podobny preparat, ale żeby był w proszku np. w kapsułkach?
      • adziunia Ashwagandha 04.02.12, 19:34
        Jaką dawkę Ashwagandhy można podawać 3-latkowi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka