Gość: Ma IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.03.02, 22:23 Ja nie chce marudzic, ale.... dlaczego ten czat tak kiepsko dziala?? Wlasnie mnie wykopalo i zgadnijcie co? Oczywiscie nie moge zalogowac sie ponownie. wrrrrrrrr to zaczyna byc denerwujace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekt30 Re: Ja nie chce marudzic.. 03.03.02, 22:33 Niestety wywaliło wszystkich :-( i jak zwykle pewnie zwalą na router TPSA tak jakby użytkowników cokolwiek obchodziło czyja to wina. A to, że chwilowo marna konkurencja mam nadzieję niedługo się zmieni. Bez pozdrowień dla operatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: Ja nie chce marudzic.. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.03.02, 22:37 Moze kiedy nas wyrzuca przenosmy sie na forum? Hmm... przynajmniej tutaj, poki co, jestesmy bezpieczni. Rowniez bez pozdrowien dla operatorow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampka_ Re: Ja nie chce marudzic.. IP: *.bluewin.ch 03.03.02, 23:22 tja, jak widac TPSA wodzi roczniaka za nos, zmienia kierunki w takim tempie, ze maluch sie gubi, wysyla go na wycieczki za Duza Wode itp; moze by sie tak laskawie swoja siecia zajela i sobie tego dumnego Commercial IP network oszczedzila? Komercjne to to jest, ale siec z tego marna. lampie_zyczenia_uzdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś