Dodaj do ulubionych

Wojtera, Stanisław - zapis czatu

27.05.04, 20:10
Brawo! To byłby idealny premier.
Obserwuj wątek
    • sidarte Re: Wojtera, Stanisław - zapis czatu 27.05.04, 23:14
      No niezle wypadl. Wiem ze podoba sie ludziom. Bardziej stonowany niz Korwin Mikke. Zycze im wszystkiego najlepszego.
      • mieczan Re: Wojtera, Stanisław - zapis czatu 28.05.04, 10:51
        Brawo. ciesze sie ze wyborcza jednak po wielu wahaniach zamiescila zapis czatu
        z wojtera w archiwum.nie ma sie co go bac.mysle ze srodowisku gazety ta partia
        (upr)powinna byc bliska.sa bardziej konsekwentni w promowaniu wolnego rynku niz
        unia wolnosci.moze zacznijmy popierac upr?
        • kamila77 Re: Wojtera, Stanisław - zapis czatu 28.05.04, 11:26
          synek, bez pomowien
          Czty sa zamieszczane w archiwum po uplywie pewnego czasu, nie wiem, czy ze
          wzgledow technicznych czy innych, ale ZAWSZE tak jest.
    • speedway KA - PI - TAL - NIE ! 28.05.04, 10:52
      Od momentu, kiedy uzyskałem prawo głosowania w jakichkolwiek wyborach, zawsze
      głosowałem na UPR i dzięki Bogu dalej to będę czynił.
      P.S."Przebudźcie się..." - kazelot staszewski .Pozdrawiam.
    • macgregor1977 To JEST przyszly premier! 28.05.04, 11:19
      Dajcie mu 10-15 lat...
      • frank_76 Re: To JEST przyszly premier! 28.05.04, 14:34
        Wojtera to wielka szansa UPRu. Mam nadzieję, że wiele przed nim sukcesów.
        W imię interesu swojego, moich bliskich i mojego kraju: zawsze UPR!

Do wszystkich rozsądnych ludzi: przeczytajcie bez uprzedzeń ich niezmienny od
        15 lat program i przemyślcie jeszcze raz.
    • danielre coś mi nie gra panie Stanisławie 07.06.04, 12:43
      Widać, że jest pan całkiem otrzaskany (w dyskusjach), jak na młodego polityka. Gratuluję ciekawego, dobrego chatu. Ale jest jedna rzecz, która mnie zaniepokoiła. Poza tą "depenalizacją" (mam nadzieję, że nie chodziło o to, by zakamuflować wypowiedź i poglądy) mam zastrzeżenia co do "nieruszania" prawa antyaborcyjnego. "Najlepiej nie ruszać tego tematu" mógł powiedzieć Schroeder, czy Chirac gdy zaczynała sie wojna w Iraku...Rozumiem, że może to prawo nie jest dziś najgorsze, ale np. w niektórych stanach amerykańskich aborcja jest traktowana jak zabójstwo. Myślę, że mógł pan zaakcentować to, że jest to właśnie zabójstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka