konczyna Re: szukam panterki 18.08.04, 09:20 oj runku runku!!!! szukaj a napeno znajdziesz:))))) pozdrawiam a ma byc ładna??? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: szukam panterki 18.08.04, 09:32 runek napisał: > zakładam mini zoo a te mini zoo, bedzie w domu ? jeżeli tak, to to nie zoo, tylko , harem, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: szukam panterki 18.08.04, 11:54 rohasek napisała: > a może być różowa ? dziekuje - wystarczy,ze ojciec znalazl w moim samochodzie reklamowki domu publicznego :), ktore mi ktos zlosliwie za wycieraczki wklada. Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: szukam panterki 18.08.04, 12:38 runek napisał: > rohasek napisała: > a może być różowa ? > dziekuje - wystarczy,ze ojciec znalazl w moim samochodzie > reklamowki domu publicznego :), ktore mi ktos zlosliwie za wycieraczki > wklada. > no mnie się rozowa panterka nie kojarzy jednoznacznie z "Pink-Pong-Club" :) no ale fakt, mnie drapieżna reklama agencji nie ściga :) i co kleczales na grochu w ciemnej komorce? :) rohasek_ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: szukam panterki 18.08.04, 10:42 panterkę znajdziesz na targach militariów (ew. Panterę, ale ona dośc dużo waży) Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: szukam panterki 18.08.04, 14:47 Rozowe tylko w bajkach, a sniezne na wymarciu. I po sprawie. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
runek szukam też innych małych zwierząt 23.08.04, 10:44 do tego mini zoo może będziecie mogli zaśpiewać :) "maybe my animals live in you'r mini zoo" Odpowiedz Link Zgłoś
myszy_i_ludzie Re: szukam też innych małych zwierząt 23.08.04, 11:22 runiu, a te inne zwierzeta jak male maja byc ? a w ogole to masz dobre serduszko, ze o tej biednej panterce myslisz i o towarzystwie dla niej, bo przeciez by sie sama zanudzila... pozdrawiam cieplo myszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: szukam też innych małych zwierząt 23.08.04, 12:54 a jak bardzo INNE mogą być ? :) znajomo brzmi ta heartkorowa piosenka :) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: wysyłam moją biedronkę :) 23.08.04, 14:32 czyli panterka, myszy, biedronka i ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszy_i_ludzie Re: co z tym zoo? 23.08.04, 15:03 runku, nie tak szybko, myszy sa ostrozne, chcialam najpierw wiedziec, jakie warunki, czy poidelko i sucha karme przewidziano w kontrakcie ? ;-PPPP post postum: jesli myszy sie zdecyduja, to ludzie zostaja w domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui cale 23.08.04, 18:02 Skoro zatem jest juz ustalone, ze chodzi nie o czolg z czasow II wojny swiatowej, lecz o zwierze, to zastanawiam sie, dlaczego - Runku - deprecjonujesz wielkosc pantery? Ja wiem, slon to to nie jest, ani inna zyrafa - lecz swoje 2 metry dlugosci i jeden wysokosci posiada. Jak chcesz male zwierzatko to wez mysikrolika. Ptaszek taki. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: cale 24.08.04, 10:32 fuihui napisał: > Skoro zatem jest juz ustalone, ze chodzi nie o czolg z czasow II wojny > swiatowej, lecz o zwierze, to zastanawiam sie, dlaczego - Runku - > deprecjonujesz wielkosc pantery? > > Ja wiem, slon to to nie jest, ani inna zyrafa - lecz swoje 2 metry dlugosci i > jeden wysokosci posiada. Jak chcesz male zwierzatko to wez mysikrolika. Ptaszek > > taki. > > > fuihui No tak ptaszek a jednoczesnie mysz i zarazem królik A wszystko to w miarę małe. dyrektor mini zoo Na marginesie :) ciekawi mnie czy jak będę dla ciebie miły to czy inne osoby przestaną być miłe dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Bierz, co chcesz:) 24.08.04, 11:11 konik (drewniany) zaba (zielona) pscola (z dziecinstwa) lejonek :) Pai Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Ty Runku-koniunku 24.08.04, 19:38 Runek napisał (w odpowiedzi na Fujhujowe napisanie): > Na marginesie :) ciekawi mnie czy jak będę dla ciebie miły to czy inne osoby przestaną być miłe dla mnie :) - Runeczku! Ty nie badz taki koniunkturalista! Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Ty Runku-koniunku 25.08.04, 08:59 ewka5 napisała: > Runek napisał (w odpowiedzi na Fujhujowe napisanie): > > > Na marginesie :) ciekawi mnie czy jak będę dla ciebie miły to czy inne os > oby > przestaną być miłe dla mnie :) > > - Runeczku! Ty nie badz taki koniunkturalista! interesuje mnie samo zjawisko jako takie :). Ewka :) To nie moja wina,że takie myśli chodzą mi po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Ty Runku-koniunku 25.08.04, 09:28 runek napisał: > interesuje mnie samo zjawisko jako takie :). > Ewka :) To nie moja wina,że takie myśli chodzą mi po głowie. ooo! mamy podobne zainteresowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Ty Runku-koniunku 25.08.04, 10:09 rohasek napisała: > runek napisał: > > > interesuje mnie samo zjawisko jako takie :). > > Ewka :) To nie moja wina,że takie myśli chodzą mi po głowie. > > ooo! mamy podobne zainteresowania :) > właśnie - to taka autocenzura -nie pisać żeby nie (u/z)razić kogoś wyrazami sympatii dla kogoś innego dla kogoś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Ty Runku-koniunku 25.08.04, 10:30 :):):) heh, nie no! musiałam sobie to narysować :) ładny algorytm wyszedł :) może by w to wpleść pomysł z IP :) każde IP czytałoby wersję dla niego przeznaczoną i wszyscy byliby szczęsliwi :) pomyśl nad tym Wielka Terapeutko :) całuski Leonardo Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Ty Runku-koniunku 26.08.04, 08:36 rohasek napisała: Problem stanowią zmienne IP ( kobiece) oraz zlozonosc obliczeniowa problemu :) > :):):) > heh, nie no! musiałam sobie to narysować :) > ładny algorytm wyszedł :) > może by w to wpleść pomysł z IP :) > każde IP czytałoby wersję dla niego przeznaczoną > i wszyscy byliby szczęsliwi :) > pomyśl nad tym > Wielka Terapeutko :) > całuski > Leonardo > Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Ty Runku-koniunku 26.08.04, 09:42 runek napisał: > Problem stanowią zmienne IP ( kobiece) oraz > zlozonosc obliczeniowa problemu :) i myślisz, że dam się nabrać, że Ty dałbyś się na zmianę IP nabrać :) ale jeśli się mylę - to Leonardo chętnie Ci pomoże :) IP nie jest potrzebne, do identyfikacji :) można poznać po styló, rytmie i tle emocjonalnym wypowiedzi... i w ten sposób grupować rozmów/(ców)(czynie) kryterium np.- (EQ/IQ) :) fakt - złożoność obliczeniowa problemu znacznie wtedy wzrasta :) PS[doceń],że nie zareagowałam na 'kobiece' :) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: (w)cale 24.08.04, 19:41 runek napisał: > Na marginesie :) ciekawi mnie czy jak będę dla ciebie miły to czy > inne osoby przestaną być miłe dla mnie :) Ależ runku, wystarczyło mnie o to spytać. Odpowiedź na Twe pytanie brzmi: TAK. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: cale 24.08.04, 20:25 Zupełnie, zupełnie nie pojąłeś, Darling (zapewne nie pierwszy raz i nie ostatni). Chodziło mi o to, że ja wiem z autopsji, że odpowiedź na pytanie runka brzmi: TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: cale 24.08.04, 20:38 ??? Slonce, jak na razie pytanie runka jest proste i opiera sie na mechanizmie nastepujacym: bycie dla mnie milym = niemile traktowanie przez osoby, ktore mnie nie lubia. Zatem, to czy ktos postanawia byc wobec mnie milym czy nie pozostawiam w gestii suwerennych decyzji. Mnie jednak nie zajmuje to, czy ktos mnie "lubi" czy "nie lubi". Widocznie mam inna piaskownice. Podliz, lukier czy inna sztuka cukiernicza nie jest tolerowana:) fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: cale 24.08.04, 20:45 Ok, jeszcze raz, może tym razem. Runek zadał pytanie, czy, jeśli będzie dla Ciebie miły (czyli dla fuia), to czy inni przestaną być mili dla niego (nie wchodzimy teraz w to, czy mili, czy "mili"). Odpowiedziałam, że tak, że mogą przestać, bo wiem to z własnego doświadczenia (że przestali). Czy już poniatno? Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Od powrotu 24.08.04, 20:51 na czat caly czas wydaje mi sie, ze snie:)) Prosze mnie uszczypnac,ale juz!:) Pai-ha Odpowiedz Link Zgłoś
binka mini zoo 26.08.04, 09:21 ja mogę robić za wielką sowę zimą mogę być śnieżna tylko nie wiem, czy się w mini zoo zmieszczę Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: mini zoo 26.08.04, 12:37 czy jest zapotrzebowanie na hipopotama [nie bardzo mini]? Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: mini zoo 26.08.04, 13:34 nie będziemy się przynajmniej mylić, runiu ;-) chomik_Waldek Odpowiedz Link Zgłoś