oldpiernik Re: niczego nie szukam 19.08.04, 15:43 przypomniałem sobie nadal nie szukam, choc zdaje się, że coś znalazłem OLD Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: niczego nie szukam 19.08.04, 16:08 oldpiernik napisał: > przypomniałem sobie > nadal nie szukam, choc zdaje się, że coś znalazłem > > OLD skoro znalazłeś, to oddaj właścicielowi ( tu jest sygnaturka ) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: niczego nie szukam 20.08.04, 08:17 dobre, aż żal, że nie moje ;) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: niczego nie szukam 20.08.04, 16:23 jakoś tak trudno się było zapamiętać, hehehe... OLDBEZPAMIĘCI... Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: niczego nie szukam 20.08.04, 21:06 odnalzles sie w znajdowaniu Kto znajduje, ten szukal :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: supełek 20.08.04, 16:32 dla pamięci ja nieoczytany... czy Pan mnie nie obraża? OLDHEH Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui mchem zaroslo 20.08.04, 16:56 oldpiernik napisał: > dla pamięci > > ja nieoczytany... czy Pan mnie nie obraża? > > OLDHEH pod ta plyta ciezka... A czy Pan urazliwy?:) fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik szuwary 21.08.04, 11:00 a wnich zwodzony niepamięcią ten, co nie szuka OLDW... Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: szuwary 21.08.04, 15:24 w niepamięci znaleziony most zwodzony co go szukasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: szuwary 21.08.04, 15:28 puśćmy ten zwodniczy most z wodami niepamięci OLDNAD... Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: szuwary 21.08.04, 15:43 czy zwiedziona niepamiecią szukać więcej go zapomnę? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: szuwary 21.08.04, 15:48 czegóż szukać? kiedy pytanie samo zwodzi obietnicą odpowiedzi od niepamiętnych czasów taką samą choć nikt nie pomni początku OLDPRZED... - Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: szuwary 21.08.04, 16:30 na początku było słowo co zmieniło się w szukanie odpowiedzi zwieść się dają tylko zadanym pytaniom :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui patmosianin 22.08.04, 00:38 rohasek napisała: > na początku było słowo > co zmieniło się w szukanie > odpowiedzi zwieść się dają > tylko zadanym pytaniom :) > "Na początku było Słowo, a Słowo było u Boga, i Bogiem było Słowo. Ono było na początku u Boga. Wszystko przez Nie się stało, a bez Niego nic się nie stało, co się stało. W Nim było życie, a życie było światłością ludzi, a światłość w ciemności świeci i ciemność jej nie ogarnęła". fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
sirius1 Re: patmosianin 22.08.04, 12:21 tylko On zna ten jezyk, moze odpowiedziec na wszystkie pytania choc nie potrzebuje nic wiecej wiedziec, nie moze ogladac filmow nie moze czytac ksiazek bo zna zakonczenia. Tak duzo mozemy, szukac i szukac i jesli nie znajdziemy to tylko nasza i niczyja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: patmosianin 22.08.04, 13:16 i przez tę "Szkółkę Niedzielną" musiałam zmienić wersję :) na początku było słowo co zmieniło się w szukanie odpowiedzi zwieść się dały niezrozumianym pytaniom Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: patmosianin 22.08.04, 15:54 I teraz lepiej to brzmi, rohasku:) fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: patmosianin 24.08.04, 14:03 może nie tylko lepiej brzmi :) ciekawostka, nie szukając można odnaleźć więcej :)) OLD Odpowiedz Link Zgłoś