Gość: zoska_ IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.04.02, 12:17 zoska musi umrzec bym ja agnieszka znow zaczeła żyć...prwie spieprzyłam sobie życie wiec czas na ratowanie tego co mi pozostało...uważajcie na siebie...pozdrawiam ....agnieszka już nie zoska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lampka_ Re: śmierć zoski IP: *.bluewin.ch 10.04.02, 13:27 agniecha...obysmy! pozdr_serd_lamp Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: śmierć zoski 10.04.02, 14:31 nie chce byc wredny, ale w realu tez latwo sobie spieprzyc zycie... trzymaj sie i czasem przypomnij sobie, ze sa krainy, gdzie mozna poczuc te nieznosna lekkosc. Zawsze ktos tu bedzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwiedzma Re: śmierć zoski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 14:37 Agnieszka !!!! powodzenia!!! ale pamiętaj o nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnula Re: śmierć zoski IP: *.chello.pl 13.04.02, 11:57 :-) witaj zosienko-agnieszko:)) wierze w Ciebie ...dasz sobie rade ...zawsze ktos tu bedzie na Ciebie czekal buziaczki..czarnula:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abelard_ Re: śmierć zoski IP: 172.16.1.* 10.04.02, 14:37 odrodzenie poprzez smierc...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 Re: śmierć zoski IP: *.chello.pl 10.04.02, 15:47 hmmmm cmok cmok cmok kate1 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_ Re: śmierć zoski IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 10:09 zoska cmooooooooook Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: śmierć zoski IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 18:28 Mam nadzieje ze nie zapomnisz o nas tak calkiem i kiedys sie odezwiesz Zycze Ci powodzenia !!! laura Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: śmierć zoski 11.04.02, 19:01 Agnieszko to smutne co napisalas , wierze ze niedlugo wrocisz do nas usmiechnieta i zadowolona z zycia ! Mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok ! Pamietaj ze masz tutaj szczerych przyjaciol , nie zapominaj o nas , jestem myslami z Toba , zobaczysz wszystko bedzie dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezoska Re: śmierć zoski IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.04.02, 19:44 Dziękuję...agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: śmierć zoski IP: *.proxy.aol.com 12.04.02, 17:01 Hallo Agnieszka .Napisz koniecznie czy moge uzyc tego adresu (mail)pod ktorym przyszlo Twoje zdjecie .Nie na Gazete!Czy ten adres jest bezpieczny .. koniecznie odpowiedz!!! lew_ Odpowiedz Link Zgłoś