t_waits 17.09.04, 08:04 dzień, noc, dzień, noc jestem chory, a ona jest fanatyczką czy taki związek ma przyszłośc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weber9 Porada Webera! 17.09.04, 13:11 stary...ale tak na wstępie to prosze o sprostowanie, co dzien noc dzien noc? czy ty masz na mysli bzykanie? UUUUUUUUU bo jesli tak, stary, jesli wy sie dzien i noc bzykacie i a i nawet jak jestes chory, to stary, chyba wasz związek nie ma przyszłosci. No bo popatrze, wprawdzie kondyche to ty sobie wyrobisz, ale stary pomysl troche o organizmie, ty wiesz ile tymusisz jesc jogurtów, żeby wydolic ??? A wiesz, ze od jogurtów sie tyje ? prawda ? a wiec koło sie zamyka - wprawdzie spafasz kupe kalotrii na bzykaniu, no ale zeby bzykac z efektem musisz szamac kupe logurtów - w sumie, czyli suma sumarum, sie taki ukłas nie kalkuluje. Aha - a słyszyałem jeszcze, ze jogurty mają podrożeć. I co? jak ty bidodku wyrobisz na te jogurty ? ty sobie przelic ile taki jogurt kosztuje, a w polsce jakies 3 PLN i tak zeby dzien i noc to musisz a ze 5-6 jogurtów szamac. W sumie to daje jakies do 20 PLN dzienne na same jogurty. Stary - a co z kolacjami dla tej twojej laski? kwiaty i takie tam ? w sumie stara powierm ci - NIE OPYLA SIE CI taki układ zawsze mozesz pojezdzic na rowerze - bedzie taniej i kondych tez bedzie pozdrawiam Weber Odpowiedz Link Zgłoś
t_waits Re: Porada Webera! 18.09.04, 00:39 weber9 napisał: > stary...ale tak na wstępie to prosze o sprostowanie, co dzien noc dzien noc? > czy ty masz na mysli bzykanie? UUUUUUUUU bo jesli tak, stary, jesli wy sie > dzien i noc bzykacie i a i nawet jak jestes chory, to stary, chyba wasz związek nie ma przyszłosci. > No bo popatrze, wprawdzie kondyche to ty sobie wyrobisz, ale stary pomysl > troche o organizmie, ty wiesz ile tymusisz jesc jogurtów, żeby wydolic ??? > A wiesz, ze od jogurtów sie tyje ? prawda ? moja stara kupuje mi aktimelle, nie tyje i wyrabiam, nie panikuj, ;P > a wiec koło sie zamyka - wprawdzie spafasz kupe kalotrii na bzykaniu, no ale > zeby bzykac z efektem musisz szamac kupe logurtów - w sumie, czyli suma > sumarum, sie taki ukłas nie kalkuluje. nie no jasne zaden UKŁAD sie nie kalkuluje ;) > Aha - a słyszyałem jeszcze, ze jogurty mają podrożeć. I co? jak ty bidodku > wyrobisz na te jogurty ? ty sobie przelic ile taki jogurt kosztuje, a w polsce jakies 3 PLN i tak zeby dzien i noc to musisz a ze 5-6 jogurtów szamac. W sumie to daje jakies do 20 PLN dzienne na same jogurty. nie no stary, umófmy sie ze pasywnych lasek nie lubim, conie? niech troche enerii ona spali hehehheheh zaoszczedzimy na kembricz ;P > > Stary - a co z kolacjami dla tej twojej laski? kwiaty i takie tam ? a nie no moja akurat ma to w dupie heheh, kwiatki lubi z grountu (romantycza to sie zwa), a takie tam to wiesz.... jedno jej w głowie :P, actimmmmel bis > > w sumie stara powierm ci - NIE OPYLA SIE CI taki układ > zawsze mozesz pojezdzic na rowerze - bedzie taniej i kondych tez bedzie > pozdrawiam > Weber zafsze kcialem spytac ale nie smialem odebrali ci tego ruskiego doktorata ? śfinie!! pozdro, hehehe chyba zes pisal ze stosunku damsko-menskiego, to tez bym ci odebrala ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 kochany...... 18.09.04, 02:04 ja jestem taki matol ze nawet nie wiem co napisalesz sorry buhahahahahah weber Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: nie potrafię przestać o niej myśleć !!! 17.09.04, 13:52 t_waits napisał: > dzień, noc, dzień, noc > jestem chory, > a ona jest fanatyczką > czy taki związek ma przyszłośc? Lepiej siasc na brudnym klopie, niz tu gadac glupstwa, chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
taka.ja2 Re: nie potrafię przestać o niej myśleć !!! 17.09.04, 21:21 wiecej informacji prosze (nie zebym byla zaraz strasznie ciekawa , ale jesli facet rady szuka ) a tak na marginesie to moim zdaniem jesli dwoje ludzi sie kocha szczerze to wszystko ma sens moze porozmawiaj z nia o swoich obawach itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: nie potrafię przestać o niej myśleć !!! 18.09.04, 01:54 Daj sobie na luz, i znajdz jakąs normalna kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś