laura 18.09.04, 22:36 Wszystkiego co piekne , wszystkiego co mile , wszystkiego co dobre....wszystkiego naj.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 18.09.04, 23:51 Wszystkiego naj, Ptaszysko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bubu_bubu Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 22.09.04, 05:21 Przyjacielu z poludnia! Wyslalam do Cie;) kartke, taka ladna, kolorowa i dzwieczna, a jakze, ale mi ja wrocilo;((( Zatem, pozostajac bez innych srodkow do wysciskania Cie...pisze na tym forum, zeby Ci sie dobrze dzialo, a ze dzialo to armata....to wszystko wiadomo;)) bubu z polnocy;) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 19.09.04, 10:10 Tukanie! Zeby Ci linie lotnicze wieksza norme nalozyly do wyrobienia!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 19.09.04, 10:52 nauta_ napisała: > Tukanie! > Zeby Ci linie lotnicze wieksza norme nalozyly do wyrobienia!:)) i zniżkę:) buziaczki urodzinowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
samba_sikoreczka Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 19.09.04, 11:19 Ramphastos tukanus wszystkiego naj:-)-) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 19.09.04, 21:22 Sory , nie bylo mnie w łykend w domku. Tukanie, wszystkiego naj, naj, naj... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 20.09.04, 04:19 Tuk, czego sobie zyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 20.09.04, 11:13 I znowu się spóźniłam.. Ptaszku drogi, wszystkiego co sobie wymarzysz! No i cmoków urodzinowych całe stado!! Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 20.09.04, 17:59 Tukan, wszystkiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tukano Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 20.09.04, 18:54 Moi drodzy czatownicy bardzo serdecznie dziekuje Wam za zyczenia urodzinowe i ja zycze Wam super dnia i usmiechu na co dzien przed ekranem naszych umilowanych komputerow))))))))))))))cmoki dla Pan i usciski dla Panow))))) Odpowiedz Link Zgłoś
viva5 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam... 20.09.04, 21:29 Po staropolsku 100 lat :) i do dna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 20.09.04, 23:12 Tukański wszystkiego naj naj naj przyjacielu i do miłego spotkania, 100 lat :)))))))) Mares Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 21.09.04, 13:58 Tukanku,cmokaski malinowe!!!;) j. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_lasu Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 21.09.04, 15:14 Przeczytałam powyższe wpisy i z ich treści wynika , że Tukan jest płci męskiej. Skoro taki jest zwyczaj na tym Szacownym Forum to ja też pozwolę sobie złożyć panu o nicku Tukan , życzenia wszytkiego najlepszego. Nie znam Pana Panie Tukanie , ale jeżeli życzenia mają przynieść pocieszenie w Pana długim już życiu , to ja z dobroci serca ,życzę następnych stu lat. Panie Tukanie sądze ,po ilości wpisów oczywiście, że jest Pan niezwykle popularnym i zapewne długostażowym czatownikiem . Pozwolę sobie zdradzić Panu moje tajne pragnienie poznania Pana w realu. Porozmawiamy o "Czym jest forum?" Czekam o 6 -tej pojutrze pod fontanną . Przecież składając życzenia - całusik mi się należy . Odpowiedz Link Zgłoś
tukano Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 22.09.04, 05:07 Dzis doszedlem do wniosku ze urodziny to dobra zecz,z wielka radoscia obchodze je od kiku dni.Jak to milo przeczytac wypowiedzi zacnych czatowniczek i czatownikow . Czemu nie obchodzic ich co dzien to bedzie piekne co dzien przeczytam mile zyczenia i swiat bedzie calkiem piekniejszy,nawet przestane czatowac to mi wystarczy,Sama radosc wiedziec ze nawet sarny z lasu maja pragnienie poznac urodzinowego ptaka i proponuja spotkanie przy fontannie .Jak dostane kilka takich propozycji to moze przestane byc wstydliwy i zdecyduje sie na spotkanie nie zjazdowe ale takie bardziej kameralne spokojne przy ciastkach i kawie ,wiec jak by co dalej swietuje urodziny moze nie koniecznie moje ale naprzyklad narodziny nowego dnia nowej znajomosci i calkiem nowego usmiechu przemilej i bratniej duszy czatowej .Pozdrawiam serdecznie przesylajac moc Pozdrowien dla mych czatowych przyjaciol Ps Sarenko jestem gotowy na spotkanie moze byc nawet przy fontannie ale moze w calkiem innym terminie paaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 21.09.04, 17:20 Tukan co prawda mówi, że każda niemal pani tutaj jest jego najulubiensza, czy jakos tak:)) ale ja jako naj naj ulubieńsza hyhyhy (choc co prawda ostatnio obrażona,choc nie pamiętam za co:))) ) życzę Tukowi, aby do nas zaglądał częściej, żeby jego żona nie była zbyt ciekawska, żeby synowie przyniesli mu chlubę, żeby regularnie powiększał legion swoich wielbicielek i żeby starczyło mu sił na zarabianie na kolejne dla nich ciasteczka:)))) pozdrawiam,ściskam,i co tam jeszcze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ita_mazurska Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 21.09.04, 21:14 wszystkiego NAJ, Tukanie:-) cmok:*** Odpowiedz Link Zgłoś
ffrosty Re: Happy Birthday Tukanie :-)*** 22.09.04, 07:19 Tuakanie pozno skladam te zyczenia ale szczeze wszystkiego najlepszego ..a ze wiem ze wiek ci nie obciaze Ci ciala wiec ...korzystaj z zycia..z rodzina tez;-)) wysokich lotow;-) Odpowiedz Link Zgłoś