matka_syna_hermanowego Re: ..... 04.10.04, 09:57 ...to na specjalna prosbe pewnej przemilusiej osobki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ..... 04.10.04, 13:46 ja właśnie chciałam do pani napisać, ale nie miałam adresu, jak to można pozwolić, aby syn tak się włóczył po kraju nie wiadomo z kim i po co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka_ma Re: ..... 04.10.04, 13:52 podobno to ostatni krzyk mody - taka włóczęga... Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ..... 04.10.04, 14:00 Hernuś syneczku dlaczego ja nic o tym nie wiem, że babcią zostałam???? I ktora w końcu jest matką Twojego syna??? Boszzz....gubie sie w tych koligacjach jush:PP Zagubiona_Wesz Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ..... 04.10.04, 14:13 ja już się zgubiłam, wzięłam matkę syna hermanowego, za matkę hermana... ech.. starość nie radość:) gratuluję, w sobotę jeszcze nie był ojcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
matka_syna_hermanowego Re: ..... 04.10.04, 16:21 Rena - hermanek w sobote byl juz ojcem, ale jeszcze o tym nie wiedzial hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
nightrain Re: ..... 04.10.04, 17:33 eee no herman i nawet nic sie nie pochwaliles?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ..... 04.10.04, 17:59 nightrain napisał: > eee no herman i nawet nic sie nie pochwaliles?!;) nie chciał stawiać pępkowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
nightrain Re: ..... 04.10.04, 18:02 no sprytnie...;)ale chyba tak latwo to mu nie podarujemy nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: ..... 04.10.04, 20:50 nightrain napisał: > no sprytnie...;)ale chyba tak latwo to mu nie podarujemy nie?;) czyli kiedy i gdzie sie spotykamy,najcie aby mu nie darowac? Odpowiedz Link Zgłoś
nightrain Re: ..... 04.10.04, 21:09 annuszka napisała: > nightrain napisał: > > > no sprytnie...;)ale chyba tak latwo to mu nie podarujemy nie?;) > > > czyli kiedy i gdzie sie spotykamy,najcie aby mu nie darowac? jak najszybciej jak najszybciej!nie ma na co czekac! Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: ..... 04.10.04, 20:48 rena_gd napisała: > nightrain napisał: > > > eee no herman i nawet nic sie nie pochwaliles?!;) > > nie chciał stawiać pępkowego:) a moze on z natury niesmialy i w dodatku skromny? Odpowiedz Link Zgłoś
nightrain Re: ..... 04.10.04, 21:08 annuszka napisała: > rena_gd napisała: > > > nightrain napisał: > > > > > eee no herman i nawet nic sie nie pochwaliles?!;) > > > > nie chciał stawiać pępkowego:) > > a moze on z natury niesmialy i w dodatku skromny? > > calkiem jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ..... 04.10.04, 18:15 to hermanowy ma żone i dziecko ?!! Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ..... 04.10.04, 18:25 matka_syna_hermanowego napisała: > ma, ma... to gratulacje !!!!! Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
matka_syna_hermanowego Re: ..... 04.10.04, 18:44 ...chociaz nadal nie wiem, czy On juz wie, ze ja wiem, ze moj syn od wczoraj mowi na niego "Tatusiu" hyhy Jesli chodzi o zone, to owszem jestem zona, ale nie hermana.... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ..... 04.10.04, 18:47 matka_syna_hermanowego napisała: > ...chociaz nadal nie wiem, czy On juz wie, ze ja wiem, ze moj syn od wczoraj > mowi na niego "Tatusiu" hyhy > Jesli chodzi o zone, to owszem jestem zona, ale nie hermana.... boszzzz, już nic nie kumam...... Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem..... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ..... 04.10.04, 22:37 nightrain napisał: > ...trza bylo byc...;) ta matka syna hermanowego to na "g" czy na "m" czy na "o"?:) bo straciłam orientację w terenie:) a ten syn to od razu geniusz, co to niby mówi od urodzenia czy urodził się już dawniej, a dopiero teraz został synem hermana?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gibag Re: ..... 04.10.04, 22:43 rena_gd napisała: > nightrain napisał: > > > ...trza bylo byc...;) > > ta matka syna hermanowego to na "g" czy na "m" czy na "o"?:) bo straciłam > orientację w terenie:) > a ten syn to od razu geniusz, co to niby mówi od urodzenia czy urodził się już > dawniej, a dopiero teraz został synem hermana?:) Sie urodzil 12 kwietnia 1999 ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ..... 04.10.04, 22:52 gibag napisała: > Sie urodzil 12 kwietnia 1999 to wiele tłumaczy:) i częściej widzi hermana niż biologicznego ojca?:PP Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Re: ..... 05.10.04, 17:12 gibag napisała: > właśnie , właśnie :-P Ekhm dosc to dziffne Ty moja Córa kochana łon mój siostrzeniec a mój wnuczek to jego syn hyhyhy :PPP bosz co sie na Tych zlotach wyrabia.... mało wina było czy jak ? :o))))) buuuuuuuuuuuusi robaczki Acha Herm to kiedy pijemy za Tffoje ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: ..... 07.10.04, 08:55 widzisz mamciu co ta moja sis wyrabia,echhh, nie to co ja grzeczniutkie dziecko m. Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Re: ..... 05.10.04, 10:28 matka_syna_hermanowego napisała: > Jesli chodzi o zone, to owszem jestem zona, ale nie hermana.... W tym wypadku to chyba nieważne? Ważne, że matka... Ale mogę się mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ..... 05.10.04, 20:28 vera_bb napisała: > matka_syna_hermanowego napisała: > > > > Jesli chodzi o zone, to owszem jestem zona, ale nie hermana.... > > > W tym wypadku to chyba nieważne? Ważne, że matka... > Ale mogę się mylić :) oto tot oto to mi chodziło.... hihihi Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem..... Odpowiedz Link Zgłoś