melancho Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 24.04.02, 02:02 Bebuniu !!! .....no ja nic nie dodam ponadto. Pozdrawiam serdecznie i życzę aby się chmury rozstąpiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 10:41 ja pamietam:) glowa do gory! Powodzonka Ps. ja właściwie też moglabym napisać taki post ale staram się "sztucznie" podtrzymywać pamięć o mnie wśród czatowiczów poprzez forum i real... Odpowiedz Link Zgłoś
ewusik Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 24.04.02, 11:01 Witam!!! Nie wiem czy Was znam, Beba i Omega:)))), moze pod innym nickiem??? Wiosna idzie!!! To widac, slychac i czuc! Wiec, dziewczynki, glowy do gory! I prosze sie ladnie usmiechnac! :))))))) Zyje sie raz i zycie JEST piekne!!! radosne, wiosenne pozrowienia ewelinka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
molly Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 24.04.02, 14:23 Oj bebo Ja pamietam zawsze ten post od Ciebie,który dostałam kilka miesięcy temu.Piękne są te refleksje na początek dnia,takie prosto z serca... Pamiętaj,że nikt nie jest zapomniany,choć czasami w drzwiach się mijamy deMolka i tysiąc problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: 212.76.37.* 24.04.02, 14:26 No beba chyba cie pogielo :)))) ja pamietam:)))))) a ty dlaczego nie przylazisz tutaj juz hmm? Maggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.chello.pl 24.04.02, 21:51 cmokaski maggie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 24.04.02, 21:56 no, beba... a ty jak mozesz tak twierdzic... zaranie czata, impry u turka... - to naprawde bardzo mile chwile... a ty przeciez bylas ich czescia!:) pozdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.punkt.pl 25.04.02, 16:25 ja pamietam! ja pamietam! ja pamietam!...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie hehehhe roy:) IP: 212.76.37.* 25.04.02, 18:36 dlaczego roy ma zdres ip z PUNKT - tam po prawej??????? o jaki punkt chodzi royu???? hehehhehehe Maggieciekawskowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: hehehhe roy:) IP: *.punkt.pl 27.04.02, 22:09 bo roy sie zna na "punktach" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: hehehhe roy:) IP: *.warman.com.pl 30.04.02, 15:42 A na jakich konkretnie? heheh maggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: hehehhe roy:) IP: *.punkt.pl 30.04.02, 18:09 maggie, ja ci tu nie bede pisac...pokaze ci kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
misia! Ja pamietam :) 26.04.02, 09:41 Pamietam z czata i z reala i milo wspominam chociaz juz nie bywam na czacie i pewnie to o mnie nikt nie pamieta ;( Uszy do gory Beba. Buziaczki -misia!-fisia- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staro Re: Ja pamietam :) IP: 158.75.18.* 26.04.02, 16:35 Ja też pamiętam, Bebuś, i łażę po Toruniu wciąż szukając skarbonki... dla Ciebie :-))) cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
rachelka Re: Ja pamietam :) 27.04.02, 16:44 promyczku moich poranków:))) przecież wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.wolnosci.silesianet.pl / *.prozy.silesianet.pl 27.04.02, 18:05 benus slonko jak to nikt cie nie pamieta.... przeciez co rano pijemy kawusie razem. wiec prosze nigdy wiecej nie mow tak uszka do gory ... jutro bedzie nowy dzien:))) cmoooooooooooooook agula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 14:25 bebus kochana no co Ty gadasz, ja o Tobie pamietam i zawsze bede pamietala. pozdrawiam serdecznie iskierka_gd Odpowiedz Link Zgłoś
krzykos Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 28.04.02, 18:03 DROGI Promyczku:)))))))))))))))))))))))))))))) Zawsze będę Cię pamiętał.:)))))))))))) Zawsze myślę o Tobie. Jesteś najwspanialszą osobą na świecie , Twoje ciepłe promykowe spojrzenie Te piękne oczy , uśmiech który mnie tak zauroczył!!! Dobroć Twego serduszka nie raz było mi dane skosztować , to Ty sprawiasz że nie mam czego żałować!!! To Twoje słowa dodaja mi otuchy gdy mam ciężkie dni - gdy nie wiem co mam z soba zrobić; Twój ciepły głos , zawsze twoje słowo sie dla mnie Bardzo liczy zawsze wiem ze mozemy na siebie liczyć :))))))))) że umiesz wysłuchać dopomóc pocieszyć , że dla każdego znajdziesz czas :)))))) Ciesze się że było Nam dane się poznać, wypełniłaś pewną pustkę w mum życiu; nigdy nie zapomnę naszych szalonych zabaw podczas paru zlotów :))))) ciepła z jakim zawsze przyjmowałaś i nadal przyjmujesz:)))))) więc powiem jedno że ja Krzykos zawsze będę Cię pamiętał , zawsze jak długo żyję a nawet jescze dłużej .... Nasza przyjaźń jest i bedzie wieczna i nigdy nie pozwolę by ktoś o Tobie zapomniał. Bebuś - Twoja postać na czacie będzie zawsze wieczna , włożyłas w tego czata swą pewną cząstkę !!! a kto o Tobie nie pamięta lub Cię nie poznał ten nie wie co stracił!! Buziaki posyłam abyś nigdy nie była smutna i zawsze w twoim sercu gościła wiosna, abyś nie miała trosk i zmartwień - wystarczy juz ze JA się o Ciebie martwię:))) Jesteś Kochana i Niezapomniana a wręcz Niezastąpiona - mogę to głosic wszędzie całemu światu nie tylko na czacie z ręką na sercu. Buziaki Krzykosiowe takie nieśmiałe ale Bardzo szczere cmoooooooooooooooooooooooooooooooook trzymaj się cieplutko Krzykos vel. Buszujacy_w_zbozu cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senka Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.acn.waw.pl 28.04.02, 20:11 NO własnie... ja tu sobie pocichutko zagladam a tu takie rzeczy wypisuja i to kto ? Beba! Moge tylko dodać, ze ja tez pamietam. I jak to sie wszystko zaczelo i jeszcze duzo fajnych rzeczy:-) Bebus glowa do gory, tak szybko chcesz byc zapomniana? Tez sobie wymyslilas zadanie na wiosne:-) Usciski i pozdrowienia wszystkim. senka Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 30.04.02, 17:49 Beba, pamiętam po prostu. non Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.zep.com.pl 02.05.02, 08:19 Witaj promyczku, kogo jak kogo ale Ciebie nie podejrzewałem o taki post. Beba Ty jesteś wśród nas i między nami wciąż w pamięci. Krzykos to wszystko zgrabnie ujął. Pozdrawiam serdecznie. Zeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 13:15 Bebo ,pamiętam Cię. buziak . Jo Odpowiedz Link Zgłoś
fonf Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 09.03.03, 13:26 jak nie pamieta jak pamieta?;) buziaki ff ps. zauważyliście ile dinozaurow wylazlo przy okazji tego postu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.icpnet.pl 09.03.03, 13:51 ha ha zonka delfina( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.chelmnet.pl 09.03.03, 14:03 Beba?! No jak to? ewka_co_pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
poola_ Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 09.03.03, 17:17 beba?????? a ty juz nie miałas co poowiedziec? poozdrawiam cieplutko cmok cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: ależ beba! 09.03.03, 22:46 o-czy-wiś-cie, że pamiętam!! jakżeby inaczej :-) [omega, i to nas łączy. ta sztuczność :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runek :) Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.zamek.gda.pl 09.03.03, 23:05 bo ludzie pamietaja tylko o rzeczach waznych ... A Ty nie jestes rzecza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.nat1.tvknet.pl 10.03.03, 00:05 Beba... pamiętam o Tobie. Buziaki ryba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.stacje.agora.pl 10.03.03, 13:53 beba! ffstyć sie! znaczy rozumiem, że cię nie pamiętali w zeszłym roku, bo w tym to jak widzisz zalew pamiętaczy, hihi. Do których i ja się przyłączam, bo pamiętam (mimo sklerozy masełkowej) i pamiętac zamierzam jeszcze długo i sloniowo (hipciowo?) ;-) I baardzo bardzo serdecznie, bebu - cmokk m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresca Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.03, 15:02 Ja bebe pamietam i kurczaka z ryzem pamietam i domowy szmalec pamietam i drinki pamietam i z nastepnego dnia placki pamietam a i duzego psa pamietam a i gosci u beby pamietam, o :) A i podroz tramłejem do beby pamietam i wichure tego dnia pamietam, o!:) Bo ja wogole duzo pamietam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresca Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.03, 15:05 Ja bebe pamietam i kurczaka z ryzem pamietam i domowy szmalec pamietam i drinki pamietam i z nastepnego dnia placki pamietam a i duzego psa pamietam a i gosci u beby pamietam, o :) A i podroz tramłejem do beby pamietam i wichure tego dnia pamietam, o!:) Bo ja wogole duzo pamietam ;) p.s. szybki serwer gazety tez pamietam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zakatarzona Re: czemu o mnie juz nikt nie pamieta? 13.03.03, 08:14 Bebunia! Ja też o Tobie pamiętam. Takiej osoby, pełnej ciepła i wrażliwości nie da się "ot tak" zapomnieć. Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła Cię osobiście poznać. Pozdrawiam serdecznie i przesyłam szczere buziaki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś