fifi16 03.11.04, 21:28 No kto? Ja gardze i już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek33 Re: Kto gardzi operatorem czatu? 03.11.04, 22:26 komu, tym razem, kazałaś się pieprzyć, fifi? Odpowiedz Link Zgłoś
malenczuksend Re: Kto gardzi operatorem czatu? 03.11.04, 22:50 byćmoże tobie psie Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Re: Kto gardzi operatorem czatu? 03.11.04, 22:50 pewnie jakiemus dresiarzowi nędznemu:)))) drogi wojtku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malenczuksend Re: Kto gardzi operatorem czatu? 03.11.04, 22:50 -------------------------------------------------------------------------------- Re: Zapraszam:) Autor: wojtek33 Data: 28.09.2004 00:45 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- lubie.pomponiki napisał: > Dokładnie to samo robi wojtek33. Wcześniej banował za darmo > maleńczuka, teraz wespół z Tobą mówi s.r. [...] > swoim wpisie), a nawet posuwa się do podawania jego IP na ogóle. zwyczajne kłamstwo masz już z górki psie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula32 Re: Kto gardzi operatorem czatu? 27.12.04, 08:37 wojtek moze ty mi powiesz czy tylko u mnie czat nie chodzi od dwóch dni czy wszysctkim bo próbuje sie polaczyc dwa dni i nic? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kto gardzi operatorem czatu? 04.11.04, 06:50 rozumiem, że jest to czat, rozumiem, że tu są nicki, nie ludzie nie nie, nic z tego, tu są ludzie, nie zmienię zdania jak można pogardzać drugim człowiekiem? tego już nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
bubu_bubu Re: Kto gardzi operatorem czatu? 04.11.04, 07:11 Mila pomponiu, trudno nie zgodzic sie z Twoim protestem, ale widzisz, czesto tak bywa na tym czacie, ze jeden czlowiek przez drugiego traktowany jest gorzej niz cyberprzestrzenna wiazka elektronow.Czy nasuwa Ci sie jakies logiczne uzasadnienie tego niepojetego zjawiska? serdecznosci, jak zwykle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kto gardzi operatorem czatu? 04.11.04, 17:55 bubu_bubu napisała: cyberprzestrzenna wiazka elektronow. Czy nasuwa Ci sie jakies logiczne uzasadnienie tego niepojetego zjawiska? Kochana Bubu, niestety nie potrafię uzasadnić tego ani logicznie ani też w jakikolwiek inny sposób; cyberprzestrzenna wiazka elektronow jest dla mnie czymś jeszcze gorszym od żelazka czy latarki elektrycznej, nie jestem w stanie pojąć (choc bardzo bardzo sie starałam) skąd sie bierze prąd elektryczny, dlaczego rzeczone żelazko raz bywa gorące a raz zimne; poważnie tak mam Bubu Kochana bardzo Bubu serdecznie Cie pozdrawiam, mail w drodze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bubu_bubu Re: Kto gardzi operatorem czatu? 04.11.04, 21:55 > > bardzo Bubu serdecznie Cie pozdrawiam, mail w drodze:)) Kochana Pomponiu, Po przeczytaniu tej, jakze radosnej nowiny, pognalam na poczte z wywieszonym jezorem, klikam na wiadomosci, a tam ukazuje sie informacja, ze i owszem Pomponik wyslala maila, ale droga morska;). No nic, moze za 6 tygodni dojdzie;) serdecznosci, jak zwykle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kto gardzi operatorem czatu? 04.11.04, 10:46 lubie.pomponiki napisał: > rozumiem, że jest to czat, rozumiem, że tu są nicki, nie ludzie > nie nie, nic z tego, tu są ludzie, nie zmienię zdania > jak można pogardzać drugim człowiekiem? > tego już nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem och to tak jak i ja, więc z szacunku dla drugiego nicka, czy raczej człowieka, nie przytoczę tu twoich wypowiedzi z czata czy wątków z forum, którymi nas od czasu do czasu raczysz Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki mietowe_loczki 26.12.04, 02:20 mietowe_loczki napisała: > lubie.pomponiki napisała: jak można pogardzać drugim człowiekiem? ---------- > och to tak jak i ja, więc z szacunku dla drugiego nicka, czy raczej człowieka, nie przytoczę tu twoich wypowiedzi z czata czy wątków z forum, którymi nas od czasu do czasu raczysz --------- loki, będę, Ci, wdzięczna, za, przytoczenie, wszystkich, moich, wypowiedzi, którymi, Was, uraczyłam, a, które, to, wypowiedzi, świadczą, o, pogardzie, dla, innego, człowieka --------- Kto się rozczarowuje wolnością, ten ją zdradza i sam sobie wystawia świadectwo skretynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: mietowe_loczki 26.12.04, 05:04 A WY , podchodzicie za bardzo emocjoalnie do czata. O!. potok słów. Życze Wam dostosowania się do innych osób czatujacych, bo widzę ze nie dostrzegacie tego co najwazniejsze, ... wyobraźni oraz osób, nie tylko nicków .. pozdrov Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Re: Kto gardzi operatorem czatu? 08.11.04, 13:35 człowiekiem nie można, ale imitacją człowieka można Odpowiedz Link Zgłoś
driada Re: Kto gardzi operatorem czatu? 26.12.04, 16:58 Tym mnie rozbawiłaś: "rozumiem, że tu są nicki, nie ludzie nie nie, nic z tego, tu są ludzie, nie zmienię zdania jak można pogardzać drugim człowiekiem?" Pompon i kto to mówi? Jednym z najdelikatniejszych epitetów, którymi mnie wielokronie uraczyłaś, byl synonim ścierki do podłogi. Ave! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Droga Driado :)) 26.12.04, 17:06 Droga Driado :)) Bardzo Cię przepraszam za ten epitet oraz za wszystkie inne. Cieszę się, że Cię rozbawiłam (przyznaję, iż nie nie jest łatwe zadanie). Przepraszam także cały świat za to, że są wojny oraz za wszystkie pozostałe mniejsze swoje grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kto gardzi operatorem czatu? 04.11.04, 07:50 fifi16 napisała: > No kto? > Ja gardze i już. Czyli gardzisz ludzmi? nieładnie,w takim razie kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Kto gardzi operatorem czatu? 04.11.04, 09:15 skoro w ogole, to dodaj jeszcze ktorym. Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Re: Kto gardzi operatorem czatu? 05.11.04, 07:43 No, dresiarzem oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Kto gardzi operatorem czatu? 26.12.04, 12:58 pogardliwie wzruszył ramionami, a następnie zgrabna gardą przyjął cios przeciwnika. wreszcie rzekł: gardzę wami Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: Kto gardzi operatorem czatu? 26.12.04, 23:48 "Wzgardzony okryty chwałą" - to cytat z polskiej kolędy jakby ktoś nie wiedział. Mimo wszystko wesołych Świąt!!! saha_ Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: Kto gardzi operatorem czatu? 27.12.04, 08:20 Tacy starzy a łykają jak młode delfiny (cosmo to coś dla ciebie) fifi narobiła smrodu a reszta wącha:))))))))). Co więcej na szczeniacki post wypowiadają się tu taaaaaaaaakie autorytety o mileńczuku nie wspomnę hahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Kto gardzi operatorem czatu? 27.12.04, 14:23 jejejjjj, sie porobiło uhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś