kb70 25.09.08, 10:35 Witam, Może ktoś się wypowiedzieć na temat tego hotelu. Widziałem różne, całkowicie przeciwstawne opinie. Obiekt zainteresował mnie głownie ze względu na bliską lokalizację parku wodnego (podobno 2km) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldekwu_pl Re: Princess of Kos 29.06.09, 12:01 kb70 napisał: > Witam, > Może ktoś się wypowiedzieć na temat tego hotelu. Widziałem różne, całkowicie pr > zeciwstawne opinie. Obiekt zainteresował mnie głownie ze względu na bliską loka > lizację parku wodnego (podobno 2km) Ponawiam wątek, nie wierzę w to że jeszcze żaden z forumowiczów nie odwiedził tego hotelu. Proszę o jakiekolwiek informacje dotyczące samego hotelu ale również okolicy, info dotyczące możliwości miłego spędzenia czasu dla dwóch dorosłych z dwójką malutkich dzieci (rok i dwa i pół roku). Czy ktoś wie np. ile kosztuje wypożyczenie roweru, czy można wypożyczyć takowy z fotelikiem dla dziecka, podobnie z samochodami ? Jeśli COKOLWIEK po pobycie na KOS przychodzi Wam do głowy, napiszcie. Będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś