olomanolo 03.05.02, 20:00 Ufff i stalo sie slowo hehe Forum o Forum ustapilo pola :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivi Re: 4200 PROWADZIMY :))))) 03.05.02, 20:03 olomanolo napisał(a): > Ufff i stalo sie slowo hehe > Forum o Forum ustapilo pola :))))) 4201 niech będzie! Olo, otwieraj szampana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tYLDA Re: 4200 PROWADZIMY :))))) IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylda Re: 4200 PROWADZIMY :))))) IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 21:38 coś mi się klawisze poplątały, miało być tak: Nasi górą, huuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Tylda Pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Ivi Droga i Tyldo Panie IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 03.05.02, 21:43 Piiiiiiiiiiijemmy w takim razie, jasneee :)))))))))) Oloimprezolo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Drogi Oloimprezolo! i reszta! 03.05.02, 22:18 Piiiiiiiiiiijeeeeeemmy :)))))))))) Oloimprezolo, zwołuj domowników i gości. Szampan juz polany, tort za chwilkę wjedzie... Imprezka na całego! Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: Drogi Oloimprezolo! i reszta! 04.05.02, 01:37 to ja podopijam i pozjadam okruszki. Grunt to dobry, uczciwy pretekst do wypitki :)) A swoja droga, olo, nie wiedzialem, ze gdzies na dnie duszy tli sie w tobie pierwiastek stachanowca (a moze i numerologa). To za te sliczne cyferki! Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Krieku :)) 06.05.02, 13:24 Ot numer posta i tyle :), tak mi sie trafilo :) Olonienumerolo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: 4200 PROWADZIMY :))))) 04.05.02, 18:21 hyhyhy, wprawdzie w odróżnieniu od Fem "iteżu" nie wypiję, lecz sursum corda !!! nonstop ein klein Ritter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: 4200 PROWADZIMY :))))) IP: *.punkt.pl 04.05.02, 20:28 skoro forum o forum juz przescigniete, to moze jakis bardziej ambitny cel? moze...forum:Big Brother Bitwa - III edycja programu (67746)?...hehe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: 4200 PROWADZIMY :))))) 04.05.02, 23:25 Gość portalu: roy napisał(a): > skoro forum o forum juz przescigniete, to moze jakis bardziej ambitny cel? > moze...forum:Big Brother Bitwa - III edycja programu (67746)?...hehe;-) eeee tam! Mam lepszą propozycję, a i cel ambitniejszy. Może tak... forum pt. "NA LICZNIKU" - he he he! :) Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Alez Royku :)))))) 06.05.02, 13:22 Alez Royku!!! Jakosc, jakosc i technika, a nie liczby czy ten tego tam 8& ;)))))))))))) Olo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Alez Royku :)))))) IP: *.punkt.pl 06.05.02, 15:27 olomanolo napisał(a): > Alez Royku!!! > Jakosc, jakosc i technika, a nie liczby czy ten tego > tam 8& ;)))))))))))) > > Olo :)) hehe olo, jak bym nie przeczytal twojego pierwszego postu na ten temat "Ufff i stalo sie slowo hehe Forum o Forum ustapilo pola :)))))"...to bym pomyslal, ze mowisz powaznie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivi 4300 NADAL PROWADZIMY :))))) 06.05.02, 19:16 SUKCES JEST PODTRZYMYWANY! NIE DAJEMY SIE! WIEC MOZE KOLEJNEGO SZAMPANA? Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: 4300 NADAL PROWADZIMY :))))) 06.05.02, 20:59 Mimo zes byc moze "poison" ;))) to z Toba zawsze, hihi. A moze mala kapiel ;)))))) co tak tylko pic bedziemy :) Oloszampanolo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: 4300 NADAL PROWADZIMY :))))) 06.05.02, 21:37 Wiesz Olo... Mysle, ze to bardzo dobry pomysl ;))) Wykap sie zanim zaczniemy pic... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olomanol Re: 4300 NADAL PROWADZIMY :))))) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 06.05.02, 23:43 ivi napisał(a): > Wiesz Olo... Mysle, ze to bardzo dobry pomysl ;))) > Wykap sie zanim zaczniemy pic... ;))) 8))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Oj, Oj, jednak strrrraaaasznie "Poison" :))))))))))))))) Oloczysciocholo :))))))))))))))))) PS Awiec nie dlamnie sie juz kapiesz w szampana pianie, w pieszczocie fal Oooo ja nieszczesliwy :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: 4300 NADAL PROWADZIMY :))))) 06.05.02, 23:53 Gość portalu: Olomanol napisał(a): > PS Awiec nie dlamnie sie juz kapiesz > w szampana pianie, w pieszczocie fal > > Oooo ja nieszczesliwy :((((((((((((( Oj, olo, olo! :) A dla kogóż niby...? Tylko gdzie ten szampan, piana, fale...? hmm...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka :)))))))) IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:10 to ja też napiję sie drinka, ale proszę mi nic nie dosypywać , bo jeszcze zaczne tańczyć na stole, i spiewć po norwesku. pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: :)))))))) 07.05.02, 11:23 A tańcz, tańcz nereido... bolero, habanerę lub nawet Carmagnolę! :-))) Nie ma jak to delikatny stukot obcasików o dębowy blat... pozdrawia nonstop (z Piemontu hyhyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re: 4300 NADAL PROWADZIMY :))))) 07.05.02, 13:26 > Oj, olo, olo! :) > A dla kogóż niby...? Nooo!!! booo juzz myslalem ehh!!!!!! 8))))) > > Tylko gdzie ten szampan, piana, fale...? > hmm...? A jaki Szampan do picia i jaki do kapieli??? (do kapieli bede nalegal na Gritskoje;)...... Nie zem sknera czy cos tamm hihi ;))))))))))))))))) KuKuleczko frywoleczko I dla Ciebie znajdzie sie deczko :) Oloszampanolo &) Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: 4300 NADAL PROWADZIMY :))))) 07.05.02, 13:55 Jaki szampan? A czyz nie chodzi o babelki i piane? Niech bedzie Gritskoje (skoro nalegasz), fale z pewnoscia beda i po tym. Pozdrawiam ivi Odpowiedz Link Zgłoś