Gość: :) IP: *.sistbg.net 05.09.04, 20:10 Może wątek na zupełnie inny temat. Jak wam sie podobała sobotnia impreza Warki?? Jak dla mnie spoko, ale gorzej niż w tamtym roku. A wy jak myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galu9 Re: WARKA-ZMAGANIA MIAST 11.09.04, 15:17 Było zajebiście!mam nadzieje że za ro Warka ponownie do nas zawita:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: WARKA-ZMAGANIA MIAST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:18 Impreza była świetna, ponieważ ludzie w Tbg potrafią sie bawić i dlatego Warka bedzie do nas wracać. A co do tego czy rok temu było lepiej czy nie to kwestia gustu, napewno było inaczej bo były inne zespoły (bardziej znane). Więc ogólnie to sobotnia impreza z Warką była super, byle więcej takich imprez !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maks.pejn Re: WARKA-ZMAGANIA MIAST 12.09.04, 15:38 hmmm...wiecej takich festynow na ktorych zespoly przygrywaja do kielbaski i piwa z plastikowego kufla? wiecej, jak to nazywaja zespoly - chaltur - gdzie kontakt z publicznoscia jest zerowy a jedyna przyjemnosc dla artysty to kasa w martwym klubowo-koncertowo sezonie? to ma byc kultura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: WARKA-ZMAGANIA MIAST IP: *.sistbg.net 13.09.04, 02:08 A czego sie spodziewales??? Co innego moze sie odbyc w Tarnobrzegu?? Komercha goni komerche!!! Moze Tobie wydaje sie ze to zadna kultura-ale sama obecnosc kilku tysiecy ludzi cos o tym swiadczy. konkretny sponsor i konkretna impreza. Dla mnie bylo sooper!!! Odpowiedz Link Zgłoś