iizaa 14.01.05, 08:13 PO prostu tak bardzo sie ciesze, że aż musze pochwalic sie publicznie,że od lutego będę miała piękne, nowe, duże mieszkanko. Ciesze sie bardzo.:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb13 Gratuluje 14.01.05, 08:30 Gratuluje to w dzisiejszych czasach powód do radości Ale roboty będzie co niemiara powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Przeprowadzka 14.01.05, 12:04 A czeka Cię przeprowadzka?;) Przeprowadzka – planowana czy znienacka, przeprowadzka zapaskudzi się posadzka. Przeprowadzka. Trzeszczy szafa, pęka tacka. Oj, z gratami się nie cacka przeprowadzka. Módl się do świętego Jacka. Czemu Jacka ? Bo on pomaga w przeprowadzkach. Ta posadzka ! Żegnaj nam, ulico Bracka ! Witaj – Nowostarogradzka ! Nie dojadłeś tego placka. Rozsypana sól karlsbadzka. Tu bywała Zosia Czacka. Stamtąd bliżej nam... - Gdzie? - Do Wacka ! Przeprowadzka. Ktoś na oknie coś napackał. Przeprowadzka. Uśmiech losu, czy zasadzka ? Przeprowadzka. Potłuczona samotracka. Mina coraz mniej junacka. Módl się do świętego Jacka. Planowana czy znienacka, Oj, z gratami się nie cacka. Trzeszczy szafa, pęka tacka. Uśmiech losu czy zasadzka ? Przeprowadzka - zapaskudzi się posadzka. Przeprowadzka. Ktoś na oknie coś napackał. Przeprowadzka. Żegnaj nam, ulico Bracka ! Witaj – Nowostarogradzka ! I módl się do świętego Jacka. Przeprowadzka... słowa: Jeremi Przybora muzyka: Jerzy Wasowski www.turnau.com.pl/sult2.htm na dole strony mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Przeprowadzka 14.01.05, 12:17 Milusia no urzekłaś mnie. A co do ulicy to będzie Morska:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Przeprowadzka 14.01.05, 13:47 Ech... niektórzy to mają szczęście:) Powodzenia i niech wam się morsko mieszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Przeprowadzka 14.01.05, 15:27 gratuluję iizoo:-) niech ci się tam szczęśliwie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: Przeprowadzka 14.01.05, 16:18 Gratulacje :))) Zapamietaj co sie Tobie przysni pierwszej nocy...podobno sie spelnia :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Przeprowadzka 14.01.05, 17:39 ja tez gratuluje, wszystkiego dobrego w nowym mieszkaniu... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dalia2 Re: Przeprowadzka 14.01.05, 18:14 Przechodziłam to. Jak do tego jeszcze jest duuuuuuuuuża pensja, to naprawdę jesteś szczęściarą. Powodzenia. W razie czego sąsiedzi na pewno pomogą, tylko nie krępuj się poprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_33 Re: Przeprowadzka 14.01.05, 18:24 Wszystkiego najlepszego .....na nowej drodze zycia:))Prosze poczekac z parapetowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Przeprowadzka 14.01.05, 21:10 Bella dla Ciebie w czerwcu zrobie specjalną:PP Odpowiedz Link Zgłoś
2222a Re: Przeprowadzka 14.01.05, 22:15 dobre powiedzonko. a co do przeprowadzki to by mnie nikt nie namówił na chwilę obecną ,mam tyle przyjaciół że szkoda by mi ich było Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Przeprowadzka 14.01.05, 23:37 Gratuluje i życzę udanych zakupów:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Musierowicz rzondzi :)) 16.01.05, 16:17 Izo:)) Twoja radość jest tak spontaniczna, że mam potrzebę życzyć Ci, aby w tym mieszkaniu udało Ci się stworzyć dom, w którym nigdy nie zabraknie ulubionych przedmiotów, kwiatów, zwierząt, aby na półkach z książkami były też książki Ajara, ale przede wszystkim tego, aby nad Twoją Rodziną czuwał duch Rodziny Borejków: aby dom Twój był zawsze pełen ludzkiego ciepła. pomponia ------------- Na Wielkiej Pohulance, w Wilnie, pod numerem 16 mieszkal niejaki Pan Piekielny Ajar Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Musierowicz rzondzi :)) 16.01.05, 18:04 Pomponiki kochane dziękuję, to bardzo ciepłe słowa.A ta radość jeszcze mi nie przeszła. Uśmiecham się sama do siebie, mając nadzieję,że nowy dom będzie nowym początkiem na wiele spraw.. A książek mam mnóstwo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Kosiński też może być :) 16.02.05, 00:48 Izo:) Weszłam tylko na chwilkę, aby naskrobać w swoim wątku, ale i po to, aby Ci powiedzieć, że moja nieobecność na czacie i forum także jest spowodowana przeprowadzką i sama nie wiem, jak długo to potrwa. W nowym domu jestem od kilku dni i wszystko wskazuje na to, że urządzać się będę znacznie dłużej niż trzy tygodnie. pozdro i buha:) -- zmieniam nie tylko bieliznę i skarpetki, czasem zdarza mi się nabyć nowe ogrodniczki Being There, Hal Ashby, 1979 Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Kosiński też może być :)- no może:PP 16.02.05, 09:50 Pomponio)) Rozumiem i doceniam Twoją głeboką solidarnośc ze mną. Poruszyła mnie ona do głębi. Czegóż ci życzyć... Obyś jak najszybciej wyszła z worków, kartonów i toreb, i pewnego wieczora zasiadła z kubkiem gorącej herbaty w dłoni (tylko sie nie poparz) i pomyslała,ze teraz jest ci naprawdę dobrze. (Jako i ja czynię co wieczór z kubkiem kawy bezkofeinowej) Ściskam I Odpowiedz Link Zgłoś
wysokanka Re: Kosiński też może być :)- no może:PP 05.03.05, 18:04 Iza matko i córko i wnuczko.. od kiedy Ty pijesz bezkofeinową??!!!!!! toz to obraza dla napoju bogów.. hieh.. =( Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Przeprowadzka 22.02.05, 11:00 ewent.sory: idę dalej się pakować -- życie jest grówno warte poza Haendlem, Ajarem i Panem Agopian Odpowiedz Link Zgłoś
ja.anna Re: Przeprowadzka 24.02.05, 13:06 Wszystkiego najmilejszego w tym mieszkanku...ups a kiedy parapetówka? Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Przeprowadzka 25.02.05, 04:16 Parapetowa .....heheheh lubie te slowo a wszczegolnosci posiedziec sobie na parapecie w miłym towarzystwie wiec wpraszam sie w czerwcu iizaa do Ciebie w wiadomym celu;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Przeprowadzka 02.03.05, 09:52 ewent.sory, idę dalej się pakować co zrobić z kaktusami i pustymi butelkami po occie? co robić? co robić? -- Papiez uczy się mówić. Wczoraj wymówił pierwsze słowo. Nie podano w jakim języku. Odpowiedz Link Zgłoś