aluzja 02.02.05, 10:35 "Prawdopodobieństwo wydarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do życzenia." No i czemu tak jest? Ma ktoś pomysł jak obejść to nieszczęsne prawo? ;-)Bo ja już mam lekko dość... Pozdrawiam, aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hippy_pottamus Re: ciągły pech 02.02.05, 11:14 no wjadomo, zyjka - nie zyczyc sobie ;-))) znaczy udawac, ze sie nie zyczy, moze i los da sie oszukac, skoro ludzie sie daja?? ;-) a tak powazniej - powodzenia i sciiisk :-) hipek Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: ciągły pech 02.02.05, 13:13 Alu:) Znasz prawa Murphy'ego? Jedno z nich mówi "jeśli coś może pość źle, to z pewnością pójdzie":D A mnie się i tak zawsze będzie wydawać, że to zależy od nas, od naszej cierpliwości i nastawienia pozytywnego bądź negatywnego. Trzymam kciuki:) Psss no to co, żem naiwna, tak już mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: ciągły pech 02.02.05, 13:55 Kochana Żaluzjo:) Mam sugestię: może zmieńcie pozycję? No bo ja Twój wpis rozumiem tak, że nie wiesz sama, czy jesteś w ciąży, czy też nie, ale pewnie jak zwykle źle rozumiem. To sorewicz i pozdro:) buha:) Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: ciągły pech 02.02.05, 14:16 Pompony boszzzz... Ty to masz fantazję ;-) Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: ciągły pech 02.02.05, 15:00 no to jesteś w ciąży czy nie? bo jak nie, to Ci podpowiem a jeśli tak, to już koniec:) buha:) Odpowiedz Link Zgłoś
ko_ma Re: a może tylko trochę pecha? 02.02.05, 15:53 A może to aluzja, że jest trochę ( w ciąży ) a trochę nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: a może tylko trochę pecha? 02.02.05, 16:06 W urojonej jest napewno:))) Alu...czmok:))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: a może tylko trochę pecha? 02.02.05, 16:58 No pogięło wariatki jedne :P Ja wcale nie o tym! Ja tak ogólnie chciałam ustosunkować się do tego cholernego prawa a Wam tylko jedno w głowie ;-) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: a może tylko trochę pecha? 02.02.05, 18:03 byle nie wykrakaly;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki less!! 03.02.05, 18:06 less, kochanie, nie lubisz dzieci?:) to jest niepoprawne politycznie, wszyscy MUSIMY kochać dzieci, spójrz na Owsiaka, ten to dopiero kocha buha:) -- jestem lesbijką Odpowiedz Link Zgłoś
less Re: less!! 03.02.05, 18:09 alez lubie:) ale sama wiem co oznaczaja urojone ciaze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: less!! 03.02.05, 18:45 co? bo ja oczywiscie nie wiem:)) buha:) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: less!! 03.02.05, 21:25 to jest to, co ma Pestka ;-0 [bez kąsekwęsji ale upierdliwe] ;-))) Wasz Weteryniasz Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki hipku!! 03.02.05, 21:38 jesooo, less wygląda tak jak pestka?:) nie strasz hipku, bo się całkiem załamię acha, i wiesz co hipku? łapka zaczął siwieć w okolicach pyszczka co robić? co robić? buha:) -- jestem debilem Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: less!! 04.02.05, 09:59 opowiec less, jak sobie radzisz z tym stresem:) buha:)) -- Lenin miał kiłę mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: less!! 04.02.05, 16:02 nie radzisz sobie, bo nie grasz w naszej kapeli "hore mozgi w stringah":) buha:) -- lesbijki wszystkich krajów - łączcie się Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: less!! 04.02.05, 19:11 dopiero co mowilas, ze mam nie nosic stringow;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: less!! 04.02.05, 19:23 naprawde z Toba gorzej niz z dzieckiem:) stringi masz wyrzucic natychmiast i zalozyc krolicza kitke:) (wejdz do mojego watku i przeczytaj o kapeli: hore mozgi w sringah:) less:))))) -- lessbijki wszystkich krajów - łączcie się Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: less!! 04.02.05, 19:34 kitke? krolicza? wolalabym panterke, czarne koronki, boa, kabaretki i dluugie rekawiczki;) --- Kto się rozczarowuje wolnością, ten ją zdradza i sam sobie wystawia świadectwo skretynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: less!! 04.02.05, 19:36 nie ma sprawy, napisz to u mnie:)) idz na calego:)) buha:)) -- lessssbijki wszystkich krajów - łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ciągły pech 03.02.05, 17:55 moim skromnym zdaniem wyszukujesz nieodpowiednie cytaty (bo to żadne prawa są) a co za tym idzie, nieodpowiednio się ustosunkowujesz do zastanej rzeczywistości. Miast biadolić byś się wzięła za siebie hihih. A z chceniem jest tak, że jak naprawdę się czegoś chce, to się to dostaje. Reszta jest kwestią metody:)a nie wyssanych z palca praw. acha, i jeszcze cus mi przyszło do głowy, że jak się czasem nie dostaje to czego się chce, to widać to coś było nie dla nas. Bo w swoich chcceniach też możemy błądzić, no nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzycwierci Re: ciągły pech 03.02.05, 23:46 no ja chyba aluzju posiadl tfu znaczy ponial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: ciągły pech 05.02.05, 14:33 To proste nie myslec niepozytywnie. :)) buziaki Fem3/4 Odpowiedz Link Zgłoś