Dodaj do ulubionych

Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!!

IP: *.acn.pl / 10.135.128.* 31.05.02, 11:38
jest paskudna, wredna, i przeklina, please...
Obserwuj wątek
    • Gość: triss Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 13:09
      nie dodałeś: zarozumiała i niemiła ale z resztą się zgadzam
      • melancho Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 31.05.02, 18:25
        Proponuję oskarżenia tego typu (tak zdecydowane i jednostronne) formułować na
        murach, przy pomocy markera, dorysowując szubienice albo coś w tym guście.
        Pozostaje jeszcze możliwość wystawiania języka, grania na nosie. Jak widzę po
        tatę już ktoś poleciał...

Sugeruję spokój i załatwianie spraw indywidualanie.

• Gość: Mors Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: 217.11.129.* 31.05.02, 21:55
          Uprasza sie o niekorzystanie z nickow innych osob bo i tak wychodzi to
          dokladnie viede triss, znam tylko jeden nick ze slowkiem triss i napewno nie
          mogl sie laczyc przez modem z warszawy hyhy:-)

Mors
          • nescaa Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 31.05.02, 22:15
            Gość portalu: Mors napisał(a):

> Uprasza sie o niekorzystanie z nickow innych osob bo i tak wychodzi to
            > dokladnie viede triss, znam tylko jeden nick ze slowkiem triss i napewno nie
            > mogl sie laczyc przez modem z warszawy hyhy:-)
            >
            > Mors

Bardzo brzydko podszywac sie pod kogos ..zgadzam sie z melu , ludzie jesli
            jestescie tchorzami nie zaczynajcie watku na forum . Iskierka jest ok , a ze
            macie inne zdanie to wasz problem i wcale nie nadajacy sie na forum! z powazaniem
            ja:))

• Gość: triss Mors a guzik z pętelką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 13:49
            hyhy nikt, może z wyjatkiem Andrzeja Sapkowskiego nie może zastrzec sobie praw
            do nicka TRISS sorka wielka ale mam to w nosie kto go jeszcze używa :)
            • pwrzes Re: Mors a guzik z pętelką 06.06.02, 09:01
              Gość portalu: triss napisał(a):

> hyhy nikt, może z wyjatkiem Andrzeja Sapkowskiego nie może zastrzec sobie praw
              > do nicka TRISS sorka wielka ale mam to w nosie kto go jeszcze używa :)

Chyba mnie, nie zrozumialas. Napisalem ze nie znam nikogo z Warszawy o takim
              nicku a jak juz kogos o cos oskarzasz miej cywilna odwage i zaloguj sie albo
              podpisz sie i podaj maila - netykieta sie klania.

Mors
    • Gość: limonka Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: 213.77.105.* 01.06.02, 08:49
      Przydomek 'zarozumiala ' czesto nadaje ta osoba, ktora niestety nie czesto
      rozumie o czym ta pierwsza mowi. Ale do tego trzeba odrobine rozumku, ktory
      zazwyczaj przychodzi z wiekiem, aczkolwiek - ubolewam nad tym - nie
      wszystkim.
      • Gość: incognit Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 16:34
        Limonko, a co powiesz o operatorze, który na grzecznie zadawane konkretne
        pytania odpowiada "streszczaj się!"? Mnie się nie spodobało. Ale przecież nie
        muszę tu czatować, prawda? Z drugiej strony gdzie indziej jest jeszcze gorzej.
        • Gość: limonka Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: 213.77.105.* 01.06.02, 16:50
          Incognito- Masz racje, tu nie jest najgorzej, powiem nawet, jest najlepiej. I
          pomimo tego, ze czasem jakis operator zle sie odezwie, coz, on tez pewnie jest
          calkiem zwykly jak my i tez pewnie miewa czasem gorsze dni.
          • milia Re: rece precz od Iskierki!!!! 01.06.02, 22:42
            Ludzie, o co wam chodzi????? Nikt nie kaze wam siedziec na czacie, a jesli nie
            odpowiada wam iskierka, to albo zmiencie pokoj, albo portal i juz.
            Takie polskie piekielko - jak ktos jest za dobry, to trzeba go z powrotem do
            kotla sciagnac, bo inni tez sie smaza w smole....
            pa pa
      • Gość: Remi Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.wave.net.pl 01.06.02, 23:14
        Ja w kwesti formalnej. Jestem tu zaledwie 3 m-ce i nie znam tak dobrze Isierki
        jak moi szanowni przedmówcy (szczególnie Limonka, Nesca i Mors). Tym nie mniej
        uważam, ze Iskierka from gd jest bardzo sympatyczna i uczynna osoba na co
        dowodem niechaj bedzie ten oto drobiazg, że ilekroć jestem na czacie i trafię
        na nią to migusiem otrzymuję mój ulubiony kolorek blue. Owszem czasem zapomina
        mi go dać ;-))) Lecz gty tylko się przypomnę to zaraz mam niebieski kolor. To
        tyle w temacie Iskierki. Dziekuje. P.S. O Iskiercoe to ja mógłbym dłuuuugo i
        namietnie :-))) ale po co skoro i tak ten (ta), który (która) go nie lubi nie
        przestanie darzyć Iskieki awersją po mojej wypowiedzi na Forum...
      • Gość: Adso Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.02, 16:39
        ludzie.......albo piszecie o innej iskierce...albo macie nierówno pod
        sufitem.....owszem iskierka juz nie ta sama co kiedyś ale chyba nie zmieniła
        sie aż tak bardzo zeby miałą być zarozumiała, niemiła i maiłą przeklinać...to
        nie moze być ta iskierka.....
        • hera_ Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 03.06.02, 13:01
          Ja tylko się podpiszę pod słowami mnicha...
          Iskierka już nie ta sama co kiedyś....:-( A szkoda...
    • Gość: lew_ Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.06.02, 14:15
      ciekaw jestem po co ta dyskusja ?? przeciez gdyby tak bylo to ci dwaj
      podpisali by sie wlasnymi nikami...ale tacy sa wlasnie niektorzy
      ludzie ..zwykle tchorzliwe swinie ...nie majace odwagi ci w twarz powiedziec co
      mysla o tobie ..na takich co ci ukradkiem ..z maska na twarzy noz w plecy
      wbijaja ..leje z najwiekszej gory i wszystko co powiedza idzie mi kolo dupy
      dalej. lew_....oczywiscie mialem na mysli haneczke i ta druga...to tak na
      wszelki wypadek ...nie wszyscy sa na odpowiednim poziomie umyslowym-:))
      • kugel Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 02.06.02, 17:57
        Nie wiem o co chodzi, ale pozdrawiam iskierkę:)))))MKD
    • Gość: pinokio- Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.02, 19:53
      no i ..bardzo dobrze, ja tez jestem zarozumiala:-) Iskierka , tak trzymaj!:-)
    • Gość: wisia Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: 217.97.175.* 02.06.02, 21:44
      Nie bardzo wiem, dlaczego uważacie za konieczne podjęcie obrony Iskierki?
      Iskierka broni się najlepiej sama swoją pracą na czacie. A absurdalne
      pomówienia o przeklinanie, zarozumiałość... Czy ktoś kto zna Iskierkę może w to
      uwierzyć?
    • kriek Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 02.06.02, 23:40
      kogos tu porabalo... im jest sie milszym dla ludzi tym wiecej sie obrywa.
      kiedys w to nie wierzylem, ale jak patrze jakie brednie jakis tchorz potrafi
      wysmarowac (z czystej zlosliwosci, bo anonimowo) na kogos takiego jak iskierka
      to zaczynam rozumiec sens tej zasady.
    • Gość: Murphy Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.umcs.lublin.pl 03.06.02, 14:08
      Jak się czyta takich ludzi to normalnie kartofle w piwnicy gniją, i scyzoryk w
      kieszeni się otwiera.
      • Gość: nietriss Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 13:52
        tak Murphy a mózg ci jak rzeczone kartofle nie gnije?przecież nie każdy musi
        wszystkich lubić. oki może nie powinno się tego akcentować, bo i po co ale co w
        tym dziwnego, ze jedni iskierkę lubią a inni nie? każdy ma prawo i swoje powody.
        • Gość: Murphy Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.umcs.lublin.pl 05.06.02, 15:50
          Gość portalu: nietriss napisał(a):

> tak Murphy a mózg ci jak rzeczone kartofle nie gnije?przecież nie każdy musi
          > wszystkich lubić. oki może nie powinno się tego akcentować, bo i po co ale co w
          >
          > tym dziwnego, ze jedni iskierkę lubią a inni nie? każdy ma prawo i swoje powody
          > .

Żeby kogos nie lubic , owszem, ale nie żeby rzucać oszczerstwa i kłamstwa, i to
          na forum, bądź co bądź publicznym.
          To że po Twojej wypowiedzi nie pałam do Ciebie sympatią, nie oznacza że będę
          rozpuszczał o Tobie nieprawdziwe informacje, które jeszcze obrażają Cie.
          Więc zastanów się człowieku o czym piszesz.

• brzoza2 Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 04.06.02, 08:29
      Jakis dziwaczny i niepojety sad sie tutaj odbywa nad Iskierka, a ja pytam: kto
      dal komukolwiek takie prawo?
      Jest taka,jak wszyscy, a jedyne jej "przewinienie", to fakt, ze jest
      sympatyczna, mila, cipla i serdeczna. A juz najgorsze jest to, ze wiekszosc
      ludzi bardzo ja lubi. I w tym wlasnie caly problem dla porabanych (dobrze to
      ktos ujal!) zazdrosnikow.
      Iskierko!!! Nie przejmuj sie palantami, bo zawsze znajdzie sie ktos, kto za te
      nogi do tego kotla bedzie chcial wciagnac...
      Podrawiam wszystkich madrych ludzi:))))) Brzoza2
      • Gość: dziub Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 04.06.02, 16:39
        Iskierko pozdrawiam cie goraco!!!!!!!!!!!!
        • fred75 Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 05.06.02, 15:01
          Mhh dużo ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć. To prawda jeżeli wysówa się
          oskarżenia powinno się pod tym podpisac a nie kamuflować. Ja zawsze się
          podpisuje, nawet jak komuś robie swoim wywodem krzywde, ponieważ jest to moje
          zdanie i się tego nie wstydze,a tu widac jest dwoje fermenciarzy którzy chcą
          dokuczyć iskierce a sami chowają się za parawanem.
          Iskierka nie jest świeta, ale nikt tu nie jest świety każdy ma jakieś grzeszki
          wiec nie pomawiajmy na forum nikogo jak nie ma na to dowodów.
          Każdy człowiek moze miec gorszy lub lepszy dzień nie musi być dla wszystkich
          miły i życzliwy.
          Ta cała "rozprawka" nie ma sensu, radziłbym dwojgu fermenciarzom nie oczerniać
          nikogo bez dowodów .
          Dziekuje:)))))
          • Gość: Tubisia Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: 195.164.212.* 05.06.02, 15:14
            No tego już za wiele!!!!!Nikt nikomu nikt nie nakazuje siedzieć na czacie !!
            Powiem krótko jak sie komuś iskierka nie podoba to wynocha i to
            kurcgalopkiem ....
            Pozdrowienia dla iskierki:-)pa kofana:-)
          • Gość: k2 Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.atol.com.pl 05.06.02, 18:38
            nic nie mam do iskierki ALE TAKIE PIERDOLENIE O DOWODACH NA CZACIE CHLOPIE Z
            JAKIEJ CHOINKI SIE URWALES przestan pieprzyc pozdrowki k2
            • pwrzes OT dowody na czacie :-) 06.06.02, 09:04
              oj K2 dowod to nie problem, robisz zrzut ekranu i masz dowod, zrzut ekranu
              umieszczasz na jakies stronce www a tu zapodajesz link i gotowe - to nie jest
              problem przeciez :-))

Pozdrawiam

Mors
    • Gość: acro Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.06.02, 16:04
      tak sobie czytam i sie zastanawiam czy to osoba o ktorej tu tyle
      szumu sama niewywowala tego watku tylko po to by mogla zbierac wiele
      pochwal obron i uwielbien........ ale to oczywiscie moje prywatne zdanie

pozdro acro

ps. nauka radziecka zna mase takich przypadkow.:-)
    • Gość: triss FRED????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:50
      Fred jak mam ci udowodnić że nie lubię iskierki? Czy przysłanie jej skalpu
      pocztexem Ci wystarczy?
      • Gość: k2 Re: FRED????? IP: *.atol.com.pl 06.06.02, 11:52
        morsik a mozesz z privu?:)))))))))))))))))))))))))))
    • maantis Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 08.06.02, 19:29
      Iskierka jest arogandzka, niemila i jak nie ma humoru czepia sie wszystkiego ,
      nawet tego o czym sie rozmawia na ogole, czesto ubliza osoba ktorych nie zna ,
      czy taki powinien byc op?? Gdy ma dobry humor to probuje nadrabiac milymi
      slowkami i usmiechami . A tak naprawde falsz sie z niej leje.Wchodzi pod innymi
      nickami i obserwuje , to nie ta iskierka ktora kiedys byla. Nie wszyscy musza
      ja lubic ale nawet starajac sie zachowac do jej wypowiedzi zimna krew nie da
      sie milczec gdy takie zachowanie jest tolerowane .Inni sa za to krytykowani .Op
      jest od pilnowania porzadku a nie do napominania o czym ma sie rozmawiac na
      czacie , duzo ludzi odchodzi bo kazdy ma dosc rzadow kolezanki a tak nie
      powinno byc i ktos w koncu powinien zareagowac .Ale tu wszyscy boja sie
      powiedziec co mysla bo iskierka jest nerwowa i niecierpliwa.
      tak ...mozna sobie przechlapac taka opinia o niej ale mam to w nosie , sa inne
      sposoby by pogadac i nie byc musztrowanym przez kogos kto nie ma do tego
      uprawien. Bylam swiadkiem kilku takich sytuacji i ublizania innym przez
      iskierke , tym co ja popieraja w tym co robi juz sie nie dziwie ...strach ze
      mozna tu nie wejsc jest niepokojacy dla nalogow:-)
      Nie pisalam tu o ludziach ktorzy przeklinali i tym podobnych przypadkach.
      i nie boje sie krytyki innych bo uwazam ze to co sie obserwuje tutaj nie
      istnieje na innym czacie.
      • Gość: u92 Re: Dajcie spokoj Tacie!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.02, 00:08
        maantis napisał(a):

> Iskierka jest arogandzka, niemila i jak nie ma humoru czepia sie wszystkiego ,
        > nawet tego o czym sie rozmawia na ogole, czesto ubliza osoba ktorych nie zna ,
        > czy taki powinien byc op??
        Bla,bla,bla .Czy widziales gdzies spoleczenstwo ktore lubi policje? wszyscy ja
        potrzebuja ale nikt jej nie lubi.Dala Tobie po pazorkach za pisanie glupot wiec
        sie nie dziwie ze ze teraz tak piszesz :)

Gdy ma dobry humor to probuje nadrabiac milymi
        > slowkami i usmiechami . A tak naprawde falsz sie z niej leje.Wchodzi pod innymi
        >
        > nickami i obserwuje , to nie ta iskierka ktora kiedys byla. Nie wszyscy musza
        > ja lubic ale nawet starajac sie zachowac do jej wypowiedzi zimna krew nie da
        > sie milczec gdy takie zachowanie jest tolerowane .Inni sa za to krytykowani .Op
        >
        > jest od pilnowania porzadku a nie do napominania o czym ma sie rozmawiac na
        > czacie , duzo ludzi odchodzi bo kazdy ma dosc rzadow kolezanki a tak nie
        > powinno byc i ktos w koncu powinien zareagowac .Ale tu wszyscy boja sie
        > powiedziec co mysla bo iskierka jest nerwowa i niecierpliwa.
        Widzisz ja tez ma to w nosie ale
        Ale ona jest tu od pilowania i robi swoja prace dobrze ! a moze bys tak chcial
        jak na "WP" tam jest naprawde super ,po 3 min mam dosc znikam to nie dla mnie.
        Takiego " badziewia" to trzeba dlugo szukac!!! ale moze ono sie tobie podoba
        Kiedys bylem swiadkiem jak jakis nick piszacy po niemiecku szukal 8-9 letniej
        dziewczynki do wiadomych celow ,piszac wrecz ze jest gotowy za nia zaplacic do
        200 DM.Nie wytrzymalem napisalem na ogolnym co sie dzieje sadzisz ze ktos zwrocil
        uwage na to co pisze !,zapytalem sie czy jest obecny operator? po chwili pojawil
        sie operator z zapytal "Czego chce?".Opisalem sprawe podalem nick "
        pacjeta"czekajac na reakcje-oczywiscie nastapila ta reakcja,operator zwial z chatu
        Lepiej jak ktos jest zbyt wrazliwy anizeli tak jak w "WP" polecam ten chat Tobie
        moze sie bedziesz tam dobrze czul i bawil.
        > tak ...mozna sobie przechlapac taka opinia o niej ale mam to w nosie , sa inne
        > sposoby by pogadac i nie byc musztrowanym przez kogos kto nie ma do tego
        > uprawien. Bylam swiadkiem kilku takich sytuacji i ublizania innym przez
        > iskierke , tym co ja popieraja w tym co robi juz sie nie dziwie ...strach ze
        > mozna tu nie wejsc jest niepokojacy dla nalogow:-)
        Wybacz ale zeby operator ublizal tego to nikt nie kupi mysle ze troche (
        delikatnie mowiac)przesadziles, ktos kto posiada inne srodki walki ( w tym
        wypadku ban)nie bedzie sie ponizal do ublizania innemu uczestnikowi chat,u.
        > Nie pisalam tu o ludziach ktorzy przeklinali i tym podobnych przypadkach.
        > i nie boje sie krytyki innych bo uwazam ze to co sie obserwuje tutaj nie
        > istnieje na innym czacie.
        Wejdz sobie na www.polonia.de i odezwij sie tak jak nie nalezy, to zobaczysz co z
        Toba zrobi operator :))))

• maantis Re: Dajcie spokoj Tacie!!! 09.06.02, 00:49
          Przeczytaj dokladnie o co mi chodzilo, ´na zadnym czacie op nie probuje zmuszac
          do zmiany tematow bo mu sie to nie podoba , ona sie do wszystkiego wtraca czy
          to ci sie podoba czy nie tak jest .Jest takim samym uzytkownikiem jak my i nie
          ma takiego prawa by krytykowac innych " malo inteligentny, nie ciekawy czy tez
          glupi" nie zna tych ludzi a jednak glosno i dobitnie wyraza swa opinie , mimo
          ze sie nie przeklina .Czemu nie wywali swoich znajomych?? Za slowo "cholera"
          wywalila kogos ..a sama za chwilke "zajebiscie" powiedziala , czy uwazasz ze to
          ok??? Smieszy mnie pokazywanie wladzy przez kogos kto jej naduzywa.Bywam na
          innych czatach i nie na wszystkich tak jest , fakt op jest od trzymania
          porzadku ale nie od oceniania innych. Czyli wychodzi na to ze ona moze a inni
          nie ...no tak wladczyni.
          Czemu inne opy sa ok?? mozesz to wytlumaczyc? bo dotad tylko z jej agresja sie
          spotkalam .
          • fred75 Re: Dajcie spokoj Tacie!!! 09.06.02, 16:54
            Maantis ma dużo racji w swojej wypowiedzi, ale co to zmieni? Ja też się ciołem
            na noże z Iskierką, ale postanowiłem od 1 czerwca się w nic nie mieszać. Życie
            jest brutalne i trzeba się z tym liczyć, że są ludzie i taborety. Nieraz lepiej
            jest z boku wszystko obesrwować i się nie odzywać, niż być tym najgorszym na
            czacie. Maantis dam Ci rade! Jak cię ta Iskierka drażni daj jej ignora, po co
            się pocić i wysilać w skargach które i tak każdy ma w ...
            Pozdrawiam Fred
    • takietam Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 10.06.02, 13:08
      Nawet nie próbuję zrozumieć o co chodzi w tym temacie, ale to co co widzę
      nic a nic mi się nie podoba. Nie będę więc rozpinać tych słów krytyki, jak
      motyla pod mikroskopem, bo nie warto!
      'To są psoty i figle przyrody,
      Dlaczego już tak jest
      że się jeż najeża, na drugiego jeża?'
      (No kto powie? :))))
      Iskierka to wielce wyrozumiała persona. Z pobłażaniem i zrozumieniem
      traktuje nowo przybyłych, co to nade wszystko wsparcia szukają.
      Co to nie potrafią klona zidentyfikować i wykrzykników bez miary używają.
      Ale jeśli ktoś pojawia się na czacie co by sobie świadomie poszczekać ...
      Ktoś kiedyś powiedział, że drugi człowiek istnieje w nas na tyle,
      na ile stawia nam opór. Tak trzymać Iskierko!
      A ja po prostu dziękuję za ciepłe przyjęcie na chacie :)))
      takietam (gdzieś od miesiąca z Wami)
      PS O i w ten sposób ja też na forum zaistaniałam :)))

• Gość: i_i Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 10.06.02, 13:26
        A propos, gdie jest dzisiaj Iskierka?
    • Gość: cypisek Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:25
      Gość portalu: haneczka napisał(a):

> jest paskudna, wredna, i przeklina, please...

niezgadzam sie i bede bronił jej czci do upadłego

• gepard1 Re: Tato zwolnij iskierke_gd!!!!!!! 12.06.02, 17:13
      Jesli uwazacie ze sa smieszne takie posty to sie mylicie.Masz problem to idz i
      pogadaj w cztery oczy a nie trabisz jak slon w dzungli.Wstydz sie swej odwagi i
      zacznij postepowac godnie do rangi czlowieczenstwa.
      Tyle,
      Nie pozdrawiam autorow tego listu na ktory odpisuje,
      Gepard

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka