imbria 17.02.05, 15:26 mam spory problem z dostaniem niektórych płyt w polsce, więc licze na waszą pomoc. może zna ktoś adresik jakiegoś sklepu sprowadzającego rzadki materiał?? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwi Re: brak 17.02.05, 15:30 Kiedyś kupowałem dosyć dobre płyty nieopodal Drohiczyna... pilśniowe, grube, mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
imbria Re: brak 17.02.05, 16:03 heheh...dowcipny jesteś.a ja mam prawdziwy problem.teraz się chyba spokojnie załamie poniewash: a.)nie chciałeś mi pomóc i b.)w dodatku wykpiłeś mój big problem. i naprawde mam ochote wrzucić do odtwarzacza płytę takiego chociażby thomasa wintera którego polskie firmy fonograficzne totalnie pominęły. Odpowiedz Link Zgłoś
less Re: brak 17.02.05, 16:10 i myslisz, ze to wlasnie wynikalo z twojego pierwszego wpisu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
imbria Re: brak 17.02.05, 16:51 hmmm...faktycznie.od teraz będę czytać to co napisałam dwa razy (zanim wyśle).ale może w końcu ktoś mi odpowie na to podstawowe pytanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciejos Re: brak 17.02.05, 17:01 jeżeli nie interesują cie płyty w formacie mp3 to możesz korzystać ze sklepów online z całego świata.. wystarczy użyć googli tak mi się wydaje mogę się jednak mylić ;-) szumuszu Odpowiedz Link Zgłoś