szumuszu 21.02.05, 14:13 chcę byc operatorem: * koparki podsiębiernej * sieci telefonii komórkowej * ... - zostań - nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szumuszu Re: chcę być operatorem... 21.02.05, 14:16 * ciągnika siodłowego typu Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: chcę być operatorem... 21.02.05, 14:30 * wózka widłowego Toyota 6 FG/FD15 Odpowiedz Link Zgłoś
nick.odem Re: chcę być operatorem... 21.02.05, 15:42 Jeśli to marzenie, winno być sprecyzowane... "Mazur" był ciągnikiem gąsienicowym. To protoplasta popularnego DT. "Kłamstwo to marzenie, złapane na gorącym uczynku" Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: chcę być operatorem... 21.02.05, 15:06 mini-kalkulatora -jak ten niemiecki pan z Kraftwerku Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: chcę być operatorem... 21.02.05, 15:29 o! i Runek zyw zupelnie. I do tego gada. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: chcę być operatorem... 22.02.05, 10:17 Chcę zostać świadomą operatorką żelazka, zmywarki i pralki. Nie jest to możliwe niestety, ponieważ nie jestem w stanie zrozumieć skąd się bierze prąd elektryczny. Mam w związku z tym pytanie: czy mam prawo używać tych przedmiotów? -- Małgorzata Domagalik najinteligentniejszą Polką i niech już tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: chcę być operatorem... 22.02.05, 10:23 lubie.pomponiki napisała: > Chcę zostać świadomą operatorką żelazka, zmywarki i pralki. Nie jest to możliwe > > niestety, ponieważ nie jestem w stanie zrozumieć skąd się bierze prąd > elektryczny. > Mam w związku z tym pytanie: czy mam prawo używać tych przedmiotów? Jako kobieta, jako Polka masz taki obowiazek, moja droga Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: chcę być operatorem...(n/t) (s/o) 22.02.05, 10:55 Pikusiu!:) Jestem świadomą operatorką własnego gustu toteż nie czytam Kundery i nie słucham Kory ewent.sory buha:) -- Jaromir Nohavica, Bob Dylan i Jacek Kleyff to fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: chcę być operatorem...(n/t) (s/o) 22.02.05, 11:05 lubie.pomponiki napisała: > Pikusiu!:) > ewent.sory jest za co :) > buha:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: chcę być operatorem... 22.02.05, 11:15 chce byc majkelem. pisi kleyff jest fajny, ale brzydki jak nonstop :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: chcę być operatorem... 22.02.05, 20:19 zabi_odbiornik napisał: kleyff jest fajny, ale brzydki jak nonstop :) o szepraszam, nonstop jest PiM :) Odpowiedz Link Zgłoś
szumuszu Re: chcę być operatorem... 22.02.05, 21:27 * jakiejś samobieżnej jednostki * wprawnym i wlewnym * marzeń * frezarki dolnowrzecionowej * sztućców * w pełni uprawnionym Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Re: chcę być operatorem... 23.02.05, 16:23 szukam op eratora do odkurzacza.... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: chcę być operatorem... 24.02.05, 18:59 Chcieć to moc Runku:P PS. Widzę, że nie zapomnialo się panu adresu gazety ( dobrze, dobrze, z kim mam sluchac nixona?:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: chcę być operatorem... 23.02.05, 22:20 -Kombajnu ścianowego kws3rdu -ładowarki przedsiębiernej -windy w hotelu Mariott -kurka w browarze Żywiec -przenośnika taśmowego typu Pioma nie chce bo już mi sie znudził - solarium w Załuskach a i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: chcę być operatorem... 24.02.05, 07:44 i wcale nie muszę się znać na chirurgii Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: chcę być operatorem... 28.02.05, 19:30 Chcę być świadomą użyszkodniczką i operatorką własnego horego mozgu. Nie jest to możliwe gdyżponieważ obejrzałam za dużo filmów i myli mi się Al Pacino z Gretą Garbo. Gdzie można oddać hory mozg do gruntownego czyszczenia? Albo chociaż plamy wywabić? Pomocy!!! -- Ozór w galarecie poleca ryszq, ceny przystępne Odpowiedz Link Zgłoś