dyrgosia 25.02.05, 08:29 Już dawno miałam napisać, ale nie było czadu, a potem mi umkło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toffiik Re: Skarga 25.02.05, 14:01 tak, ja tez..w tej samej sprawie.u mnie tez nie nie dziala to co ma! ...!.... Odpowiedz Link Zgłoś
1759u1 Re: Skarga 28.02.05, 14:14 tak czują sie osoby pozbawione swojej wartości.Należy mocno uwierzyc w siebe i umiec sie dowartosciować. Przy twojej postawie mozna popaśc w depresje. O ile się nie mylę z czata twoj wiek jest zbliżony do mojego,a ja już takie stany przechodzilem. NA szczęście jestem mimo rożnych nieszczęśc życiowych mocny psychicznie i pełen optymizmu.A więc-Do dziela,uwierz w swoje możliwości.Życiejest piekne tylko trzeba go umieć dostrzec.-CZEŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Skarga 28.02.05, 14:25 > Życiejest piekne tylko trzeba go umieć dostrzec. Kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Skarga 01.03.05, 02:56 runek napisał: > > Życiejest piekne tylko trzeba go umieć dostrzec. > Kogo ? * no Runka, rzecz jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Skarga 01.03.05, 12:08 jak go dostrzec jak go nie ma, wewku ? ;-) a tak poza tym to buha wielka :-)* Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Skarga 01.03.05, 17:33 hippy_pottamus napisała: > jak go dostrzec jak go nie ma, wewku ? ;-) * eta problem, albowiem zdaje mi sie jakos, ze rzeczony Runek sie ukrywa czy cos takiego > a tak poza tym to buha wielka :-)* * Ci tez, ale moja bucha jest przez ceha (dluzsza znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: zycie jest piekne itd 01.03.05, 13:00 Życiejest piekne tylko trzeba go umieć dostrzec. > Kogo ? Runek, znów podpuszczasz?:P PS. lepiej by brzmiało: "W życie jest pięknie, tylko trzeba je umieć odróżnić od pszenicy" Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: zycie jest piekne itd 02.03.05, 10:44 Nie podpuszczam. Wyraziłem jedynie zdziwienie. Dziwić sie jest rzeczą ludzką. A ja , jak zapewne się domyślasz, jestem tylko człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: zycie jest piekne itd 02.03.05, 13:23 runek napisał: > Nie podpuszczam. Wyraziłem jedynie zdziwienie. > Dziwić sie jest rzeczą ludzką. Dziw się i dziwuj, bo kiedy się dziwić przestaniesz itd.... A ja , jak zapewne się domyślasz, jestem tylko > człowiekiem. A to mnie zadziwiłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Skarga 01.03.05, 09:53 > tak czują sie osoby pozbawione swojej wartości tak sie czują, tzn. jak ???? Przy twojej postawie mozna popaśc w depresje teraz to popadnę w depresję... czy w mojej skardze jest choć słowo o moim samopoczuciu ?.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Skarga 01.03.05, 17:36 dyrgosia napisała: > czy w mojej skardze jest choć słowo o moim samopoczuciu ?.... * w skardze nie, ale w nicku dopatrywalabym sie czego w tym rodzaju" dy(r)go(sia), od dygania, ktore w tym przypadku nie kojarzy mi sie z dygnieciem, znaczy uklonem malym, a raczej z dygawka, znaczy drzeniem (moze byc depresyjnym). Hmm, moze tez byc, ze Gosia jest z zawodu dyrektorem, jak nie przymierzajac niejaki Dobrowolski, co to jezioro przestawial w wiadomym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Skarga 02.03.05, 11:00 tak se przestawiam te punktowce na jeziorko i vice versa... Odpowiedz Link Zgłoś
niewesola Re: Skarga 28.02.05, 17:42 dyrcia ... ty masz depresje???No nie wsszystkiego bym sie po Tobie spodziewala ale nei tego Mialysmy sie na piwo umowic ..... MOze to dlatego ze nie chcesz? Buziaki na ponure dni :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niesmialek1 Re: Skarga Piotr - 28.02.05, 23:40 tak tylko, skojarzenie. sorki, nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Skarga Piotr - 01.03.05, 20:39 Skojarzenie trafne nawet, niesmialku:) Nie mial posłuchu, pomimo nazwiska. Ten brak posłuchu łączy bardziej, niż skojarzenie ze słowem, ot! :) Odpowiedz Link Zgłoś