wichrowe_wzgorza Nie liczę godzin, ni lat... 26.02.05, 14:50 Kurtka, a powinnam???????:) Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Alez to juz bylo i .... 26.02.05, 15:04 Stety czy niestety.czlowiek na starosc robi sie sentymentalny. Kto nie potrafi odroznic Prawdy od fikcji Placi wysoka cene:zyje w iluzji Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Blumen, gdzie ty widzisz sentymenta? 26.02.05, 15:13 Poranne spiewanie to bylo, a wlasnie za oknem przestał prószyć snieg i wyjrzało słonko, a Ty tu o sentymentach, echhhhh:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Blumen, a tak w ogóle to z tą starością przesadził 26.02.05, 15:33 -eś!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza ja tam sobie nigdy nie żałuję.... 26.02.05, 15:24 ..nocy i dni, jedzenia, picia, senne, no co Ty??:)Same zostaną pożałowane, kiedyś.......................................................................... ................................................................................ ............................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: ja tam sobie nigdy nie żałuję.... 26.02.05, 16:01 a ja żałuję, że mnie nie chcą od pół roku wpuścić na czat i nie mogę posłuchać cudnych piosenek w wykonaniu pewnej pani... śpiewaj głośniej, może w końcu usłyszę, tęsknię i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ja tam sobie nigdy nie żałuję.... 26.02.05, 16:05 Rena, no co Ty?? Bana masz wiecznego???:) Pozdrawiam również i włam się na czat może?:)))))) PS. Mam znajomego hakera, podesłać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Milusiu... 27.02.05, 15:14 Na wiatr o kolorze siwych włosów przyjdzie czas, teraz coś bardziej energicznego trzeba:) PS. Może "Revelations day"?? Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Milusiu... 27.02.05, 15:45 wichrowe_wzgorza napisała: > Na wiatr o kolorze siwych włosów przyjdzie czas, teraz coś bardziej > energicznego trzeba:) > PS. Może "Revelations day"?? Rybiś:) Ale ja mam nostalgiczną naturę i nic na to nie poradzę;) Z energicznych ...no może "It's been done", jak myślisz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Milusiu... 27.02.05, 15:47 To jest tylko w drugiej części energiczne, ale ok, nie bede się kłócić z Twoją naturą:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 04.03.05, 20:16 Witam serdecznie !!! Rybcia moge nie tylko koc dac...........rowniez....... pozdrowienia dla wszystki lesio Slucham wlasnie Cat S........."Moonshadow"........rybcia co powiesz super cio? jeszcze raz niepoprawny lesio:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 04.03.05, 20:48 lesio, Moon i owszem, ale "Wild World" naj...:) PS. Kupiles śpiwor?:) dawaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 04.03.05, 21:05 No wiesz spiworek wystarczy...........:(((( lesio Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 04.03.05, 21:19 lesiaczku, moze byc to spiworek z termoobiegiem:)z zamkiem na pilota oraz z koniecznie wbudowanym zestawem do odtwarzania muzyki, ok?;)A, jeszcze może opowiadac jakieś historyjki, będzie się milej zasypiało..:) :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 04.03.05, 22:03 Jakie historyjki.......??:))) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 04.03.05, 22:39 ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 05.03.05, 15:48 Rybcia .....ciekawe i rozgrzewajace ........bo nie wiadomo jaki bedziesz miala spiworek:)))) spiworkowy lesio Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: daj mi ten koc, ten jedeno koc;-) 06.03.05, 13:31 Lesio, wiadomo, jaki ma byc ten spiworek, napisalam wyzej:) Nie mam jednak nic przeciwko, zeby historyjki spiworkowe byly ciekawe i rozgrzewające, jak sugerujesz wyżej;)))))) o! Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: maniac /Michael Sembello 06.03.05, 13:38 Coś do tanca z prądem, znaczy z energią:)) Just a still town girl on a saturday night, lookin' for the fight of her life In the real-time world no one sees her at all, they all say she's crazy Locking rhythms to the beat of her heart, changing woman into life She has danced into the danger zone, when a dancer becomes a dance It can cut you like a knife, if the gift becomes the fire On a wire between will and what will be She's a maniac, maniac on the floor And she's dancing like she's never danced before She's a maniac, maniac on the floor And she's dancing like she's never danced before On the ice-build iron sanity is a place most never see It's a hard warm place of mystery, touch it, but can't hold it You work all your life for that moment in time, it could come or pass you by It's a push of the world, but there's always a chance If the hunger stays the night There's a cold connective heat, struggling, stretching for defeat Never stopping with her head against the wind She's a maniac, maniac, I sure know And she's dancing like she's never danced before She's a maniac, maniac, I sure know And she's dancing like she's never danced before (Solo) It can cut you like a knife, if the gift becomes the fire On a wire between will and what will be She's a maniac, maniac, I sure know And she's dancing like she's never danced before Odpowiedz Link Zgłoś
binka "dziś są twoje urodziny...." 06.03.05, 20:36 :-********************************************************** na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
kostka_rubijka Re: "dziś są twoje urodziny...." 07.03.05, 21:07 Rybko:))) Ty wiesz co, kochana Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: "dziś są twoje urodziny...." 07.03.05, 21:17 dziś są Rybci urodziny??? no to stooooooo laaat no i niech jej gwiazdka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: "dziś są twoje urodziny...." 08.03.05, 16:07 Binko, Rubi, Milu :) thx Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: "dziś są twoje urodziny...." 08.03.05, 18:33 niech Ci gra zawsze pożądana piosnka życzę Ryyyba wszystkieego :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) maciek Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: "dziś są twoje urodziny...." 09.03.05, 18:53 Maciejos......Rybce nie musi nic grac...........Ona zna wszystko na pamiec.........sama sobie zaspiewa co zechce:))))))))))) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: "dziś są twoje urodziny...." 09.03.05, 19:24 Lesio, czasem lepiej posłuchać innych, a jak poŻądli tak, jak Maciek życzy, to jest całkiem przyjemne doznanie - dla uszu, dla ducha i w ogóle, lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: "dziś są twoje urodziny...." 09.03.05, 19:28 To ja, to ja wichrowe_wzgorza....:) Coby nie bylo, ze się ukrywam, czy podszywam.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Binko, dziękuję..... 12.03.05, 23:07 Ty wiesz za co, piekne to...:) :)********************** Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę...;) 18.03.05, 20:29 nawet i o tej porze, a co!;) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę...;) 19.03.05, 12:10 ja też! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Sorry seems to be the hardest word... 19.03.05, 12:13 Elton z Rayem w duecie. Dzięki Lesio, tej wersji nie znałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Sorry seems to be the hardest word... 19.03.05, 18:43 Lesiu, ślij do mnie! Adres gazetowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Sorry seems to be the hardest word... 19.03.05, 20:47 Rybcia super ciooooo????Ta ostatnia jego plyta to cos wspanialego:)))) muzyczny lesio:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Super kawalki........... 19.03.05, 20:55 Z Nohra Jons ,BB King albo Natalie Cole.............czy James Taylor:))) powiem tylko super:))) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Super kawalki........... 19.03.05, 20:56 no moj angielski............Norah Jones Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Super kawalki........... 19.03.05, 21:01 Sorry to ja uwazam ze super ( ktos inny moze cos innego powiedziec).............ta muzyke trzeba lubic........a ja lubie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Super kawalki........... 19.03.05, 21:14 lesiaczek2 napisał: > Sorry to ja uwazam ze super ( ktos inny moze cos innego > powiedziec).............ta muzyke trzeba lubic........a ja lubie:))) Ja też, więc Lesiu ślij...nie żałuj;) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Super kawalki........... 20.03.05, 22:44 lesiaczek2 napisał: > Gazetowy tzn.????????? tzn @gazeta.pl;) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Super kawalki........... 20.03.05, 23:02 Wyslalem na @wp i @gazeta:))))))) doszlo??? lesio Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Super kawalki........... 20.03.05, 23:13 doszło, dziekuję i czekaj na "Fields of Gold":) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 moze troszke polskiej muzyczki.........?? 28.03.05, 19:28 Czas przypomniec sobie stare dobre czasy.............. .......Kiedy Sen nie chce przyjść Naucz się na jawie śnić, Marzyć chcesz, światło zgaś, gwiazdy licz. Pragnę w snach, twoich snach, Uwić gniazdo tak jak ptak, Bliżej gwiazd, w cieniu drzew, w szumie traw. Szukam słów, aż znajdę Klucz dla twych snów. Miłość twą, jej barwę, Kim jesteś, mów,............ kto to jeszcze pamieta...........hmmmmmm lesio Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Lazarus - Porcupine Tree 23.04.05, 17:42 As the cheerless towns pass my window I can see a washed out moon through the fog And then a voice inside my head breaks the analogue And says: "Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul" I survived against the will of my twisted folk But in the deafness of my world the silence broke And said "Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul" "My David don't you worry This cold world is not for you So rest your head upon me I have strength to carry you" (Ghosts of the twenties rising Golden summers just holding you) "Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul Come to us Lazarus It's time for you to go" PS. Rubijko, dziękuję...................................... TY wiesz, za co! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: neverending story... 26.04.05, 11:40 i tak upłynęły upojne dwa miesiące:))) z okazji ... gratuluję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: neverending story... 26.04.05, 12:06 kaa.lka napisała: > i tak upłynęły upojne dwa miesiące:))) > z okazji ... > gratuluję:))) kaalko, nie tylko tak, a że upłynęły - fakt, dzięki za zwrócenie uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: neverending story... 26.04.05, 13:03 rybik, ja tylko żeby podkreślić wagę wątku..:))) da vero! Odpowiedz Link Zgłoś
mela2 Promises 21.05.05, 08:47 no wiadomo, Fugzi ;) ostatnia zwrotka, Ty Ryb wiesz i rozumiesz, co ja się będę wydurniać ;) "go where you think you want to go do everything you were sent here for fire at will if you hear that call touch your hand to the wall at night" O! a odgłos lizie mejlem :) cium m. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza bezkonkurencyjnie...... 23.08.05, 23:29 Manic Street Preachers, nie wazne, dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś