Dodaj do ulubionych

EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!!

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:51
Ciekawe kto ja tak pcha na sile-te niezasluzone Fryderyki, udzialy w programach
telewizyjnych.Chyba ta cala polska sitwa pisenkarska w postaci Szczesniaka.
Lory Szafran, Voksiarzy,Vodeckiego, Maji Jezowskiej , Szuberta i im podobnych
hahahaha!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: via Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 19:53
      o przepraszaam...
      lora szafran jest nielicha :)))))))))
    • Gość: Zora Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.telia.com 26.06.02, 00:49
      Ale, ale kolego...spoko....
      a ja podziwiam Bem,za zrzucenie tylu zbednych kilogramow.
      • Gość: dziub Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 26.06.02, 08:26
        "kazdy lubi to co woli" Panie Piotrze
        nie widze potrzeby wyzywania na temat Ewy Bem słuchał Pan jej ostatniej płyty?
        jak nie to prosze nie zabierac glosu, a wogole to czego Pan słucha? mam
        nadzieje ze nie "ich troje"

pozdrawiam
        • Gość: Pumex Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl / *.telenergo.pl 26.06.02, 11:27
          Gość portalu: dziub napisał(a):

> "kazdy lubi to co woli" Panie Piotrze
          > nie widze potrzeby wyzywania na temat Ewy Bem słuchał Pan jej ostatniej płyty?
          > jak nie to prosze nie zabierac glosu, a wogole to czego Pan słucha? mam
          > nadzieje ze nie "ich troje"
          >
          > pozdrawiam

O to to. Nic dodać - nic ująć.

pozdrawiam

• Gość: riff Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 21:26
      nie nalezy sie wypowiadac na tematy muzyczne jak sie ma " blaszane ucho".Jakbys
      mial 1% jej talentu to bys myslal ze jestes wielki jazzman. A tak to sluchaj
      lepiej bum,bum techno albo jakichs golcow czy rapaciarzy :)
      • Gość: dziub Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 28.06.02, 09:20
        riff, co do milowczanow - golcowych to sie nie zgodze, to swoistego rodzaju
        popkultura, zapraszam na ich koncerty plenerowe podczas wakacji, moze zmienisz
        zdanie,
        pozatym ich umiejetnosci grania na instrumentach dętych są zaskakujące:))

pozdrawiam
        dz
      • Gość: rybka Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.nat.tvknet.pl 04.07.02, 00:19
        riff, wiesz jak cię lubię, popieram
    • Gość: beatusek Re: EWA BEM to wielki talent i piekny glos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.06.02, 09:53
      drogi Piotrze
      jesli naprawde uwazasz ze Ewa Bem to beztalencie to zapraszam cie na warsztaty
      jazzowe do Pulaw. Pani Ewa przez ostatnie lata prowadzila na owych warsztatach
      klase wokalna, sadze ze bedzie uczyla spiewu takze w tym roku. uwierz mi mozna
      sie tam upewnic ze piosenkarka ta nie tylko ma wielki talent muzyczny, ale
      takze jest swietnym nauczycielem.
      • loc Re: EWA BEM to wielki talent i piekny glos 01.07.02, 14:26
        Gość portalu: beatusek napisał(a):

> drogi Piotrze
        > jesli naprawde uwazasz ze Ewa Bem to beztalencie to zapraszam cie na warsztaty
        > jazzowe do Pulaw. Pani Ewa przez ostatnie lata prowadzila na owych warsztatach
        > klase wokalna, sadze ze bedzie uczyla spiewu takze w tym roku. uwierz mi mozna
        > sie tam upewnic ze piosenkarka ta nie tylko ma wielki talent muzyczny, ale
        > takze jest swietnym nauczycielem.

Szczerze popieram.
        Dzięki Ewie Bem, warsztaty jazzowe w Puławach zyskują klasę, ducha i
        uwodzicielsko piękne wykorzystanie młodych głosów - nie jestem wielbicielką
        udziału Ewy Bem w znanym programie telewizyjnym - ale powiem, że to co się dzieje
        w Puławach za jej sprawą to po prostu ”bomba”.
        Można podziwiać to ile kilogramów zrzuciła, jak ktoś powyżej wspomniał - ale
        niezależnie od tego ile waży, kiedy śpiewa jest porywająca i kropka.
        Wszystkim krytykującym Ewę, życzyłabym, żeby osiągnęli taki poziom i artyzm
        śpiewu, jak również przepiękna barwę głosu. W waszych krótkich i marnych żywotach
        nie dacie rady.
        Tyle mam do powiedzenia.
        P.S. Wszystkim którzy lubią dobrą muzykę i cenią dar jakim jest piękny głos,
        życzę miłych wzruszeń przy Ewie Bem.
    • Gość: Dodek Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.rektorat.agh.edu.pl 01.07.02, 09:15
      Popieram. Głosu to ona nie ma za grosz - Dodek
    • woman-in-love Re: EWA BEM to TOTALNE BEZTALENCIE!!!!!!!!! 04.07.02, 00:10
      słuchanie Ewy Bem nie jest obowiązkowe - jeśli wolisz co innego - Twoja sprawa.
      De gustibus non est disputandum ( a ja lubie Ewe i jej śpiew) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka