Dodaj do ulubionych

Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!!

25.06.02, 13:52
Zapraszam wszystkich , którzy lubią dużo krwi i połamanych kości oraz niekiedy
oglądać śmierć na żywo na strone www.sherdog.com
Polecam tą strone dla ludzi o bardzo mocnych nerwach i dla tych co lubia sporty
walki w najlepszym wydaniu na świecie.
Można tam obejżec excytujące walki zakazane w europie i ameryce północnej a
legalne tylko w dalekiej azji. To co oglądaliście w filmach akcji z Van Damem ,
tu się dzieje naprawde.
Polecam jest na co popatrzeć.
Obserwuj wątek
    • twoje_sumienie Re: Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!! 25.06.02, 14:52
      to stąd Twoje skłonności do grozenia niewinnym ludziom?
      • Gość: Maggie Re: Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!! IP: *.warman.com.pl 26.06.02, 12:18
        A ja tobie Fred polecam takie fajne miejsce w warszawie, na ulicy Sobieskiego -
        lub tez osrodek wypoczynkowy w Tworkach - chociaz moze i nie, bo wtedy ci
        biedni ludzie ktorzy tam przebywaja nigdy nie wroca do normalnosci majac ciebie
        na swoim oddziale.
        Wez sie chlopie za zycie RZECZYWISTE a nie WIRTUALNE. Bo ewidentnie tobie juz
        sie wszystko pochrzanilo i to ostro. Chyba masz nadmiar wolnego czasu. I to
        DUZY.

pozdrowka
        Maggie.
        • fred75 Re: Do Meggi !!! 26.06.02, 18:17
          Przepraszam koleżanko, ale widze ze ty byłaś i ci nie pomogło wiec po co mam
          tam iść gdzie ciebie nie wyleczyli:)))))))))
          Jak mam do ciebie teraz sie zwracać Meggi, Tess czy Triss. Bo tych nicków masz
          tu na czacie co niemiara.
          A skoro ta strona cie nie interesuje po kija tam zaglądasz, tam nie znajdziesz
          faceta swojego życia. Bo którz by chciał być z kimś, kto z fermentów i plotek
          żyje.
          A zapewniam cie w realu zyje jak w raju, bo przynajmniej mam kogoś kogo kocham
          i kto mnie kocha, a ty jesteś sama jak palec i jak dalej bedziesz tak fermencić
          to sama umrzesz, nie w domu wariatów gdzie mnie wysyłasz ale w domu starców.
    • twoje_sumienie Re: Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!! 27.06.02, 08:14
      człowieku Ty idz sie naprawde leczyc
      tyle osob Tobie to mowi ale to ze nie reagujesz na sugestie świadczy wyraźnie ze kiepsko z Twoim postrzeganiem rzeczywistości...
      Rozumiem że Twój ost miał na celu zepchnięcie postu kiedowanego do Tubisi ale może byś potworzył inne posty typu:
      Dlaczego nikt nie lubi Freda?
      Czy Fred da się lubić?
      Czy głupota Freda kiedyś będzie miała swój kres?
      Dlaczego nikt nie chce juz widzieć Freda na czacie?

albo konkurs: "Z jakiego zakładu uciekł Fred?"
      zapewniam Cię że posty te miałyby ogrrrrrrrrrrrromne powodzenie
      I o to przeciez chodzi bo ty przeciez uwielbiasz zaczynac jałowe dyskusje
      • fred75 Re: Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!! 27.06.02, 11:49
        Nie da rady się wszystkich zadowolić, zawsze znajdzie sie ktoś kto ma jakieś ale. Forum jest od poruszania różnych tematów, nie muszą być one wszystkie mądre i uczace. Czy moje posty np.czy lepsza jest cola od pepsi są głupie? Mozliwe, ale wole pisac takie posty niż ... Mam problem sypiam z dwoma facetami , pomózcie którego wybrać:))) Czy takie posty nie są głupie? Nastepna sprawa nigdy nie pisz "my" tylko pisz w swoim imieniu, po co piszesz w liczbie mnogiej? Kazdy kto mnie nie lubi nie trawi i ma do mnie jakieś ale moze sam się wpisać, wtedy bede wiedział czy jest tych osób dużo czy garstka?!
        Używasz zwrotów, takich jakich używało sie w czasach PRL-u "my", "wy".
        Już pisałem jak nie trawisz mnie i moich wpisów nie odpisuj mi tylko daj mi ignora, po co sie produkujesz z tym z jakiego zakładu uciekłem itd.

Fred
    • Gość: :))) :)))!!! IP: *.chello.pl 27.06.02, 13:20
      hihihi może on po prostu chce się dowiedzieć "na przyszłość" z którego
      najłatwiej zwiać :)))?
    • Gość: lew_ Re: Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!! IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 22:11
      -:)))) fred dobry jestes..co do sumienia to masz calkowita racje ..ale z ta
      maggie to mnie zaskoczyles...ale moze sie mylisz??ß nie sadze zeby maggie byla
      tess..albo triss ..choc nie wiem -:)) lew_
      • Gość: Maggie Re: Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 22:44
        a Fred to Inspector Clouseau!!!!!!!!!!!!!!! BUAHHAHAHAHAHAH!!!!!

a moze fred to arthurek, albo qqka albo tubisia, albo moze qqka to tubisia, a
        tubisisa to fred?!!! jakie tam jeszcze moga byc kombinacje? no juz nie moge z
        tymi intrygami:) buahhahahahahaah!!!! Daj se facet spokoj co?

Dziwne Fred ze masz tak cholernie krotka pamiec, ze nie pamietasz jak to
        ostatnio knules intrygi i wyszlo ci tak ze ja to morsinka co bylo nieprawda,i
        narobiles sobie takiego syfu ze hoho! Nie mowiac juz o incydencie z komputerem
        Morsa.
        Ha, najgorsze jest to, ze zadnych wnioskow nie wyciagnales z tego..nadal uwazam
        ze masz na serio, zbyt wiele wolnego czasu, stad te twoje teorie
        spiskowe...poczytaj sobie Orwella...albo moze nie, bo to dosc trudna
        literatura, moze ci jeszcze zaszkodzic...i juz sie nigdy nie wygrzebiesz z tej
        wirtualnosci:)
        A jak na serio jestes tak zakochany och ah i wogole, to lepiej wez daj se
        spokoj z netem i idz spedzaj konstruktywnie czas ze swoja kobieta.

Bidactwo Fredzio...ojej...moze o - fundacja na rzecz Freda by sie przydala,
        ostatnia deska ratunku na powrot do rzeczywistosci, bo fredowi z oczu monitory
        sie juz zrobily:)

moje kondolencje
        Maggie

• nonstop Re: Wolna amerykanka - w najlepszym wydaniu !!! 29.06.02, 11:15
          Oj maggie, daj już spokój i nie bądź taka brutalna i zapalczywa ok?
          :-)))
          nie warto...
          • fred75 Re: Do Meggi 01.07.02, 14:30
            Ja nie stwierdziłem ze jesteś triss, czy tess czy cos
            tam itd., tylko zadałem pytanie czy to ty?, a to jest
            różnica.
            Zawsze w dzieciństwie chciałem być detektywem, moze nie
            Szerlokiem Homsem, ale np. inspektorem Gadżetem:))))))
            Nonstop ma racje daj se spokój, po co się pienisz nerwy
            źle na urode robią. Później żadne max factory, lorealy
            i innne mazidła,bździdła ci nie pomogą. Mi juz podobno
            nic nie pomoże, ale ty jesteś młoda - szkoda zdrowia i
            nerwy szarpać, złość sie na urode przerzuci i na
            samopoczucie, a wtedy co bedzie?
            Wrzodów się nabawisz, zmarszczek, a moze i bielma na
            oczach nie wspominając już o Parkinsonie - no ale to
            tylko biadeluki moje:))))))))))))))

Fred

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka