lubie.pomponiki Proces 25.04.05, 17:46 to arcydzieło Kafki ale wolę Nowele i miniatury Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Lato milosci 25.04.05, 17:50 rivers napisał: > to film o tym, jak latwo jest w realu ulec. zgadzam się z rivrsem w realu tramwaje jeżdżą i autobusy i o wypadek bardzo łatwo w zatłoczonym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 aaaaaaaaaaaaaaa! 25.04.05, 21:29 w zwiazku z tym, co daje sie zaobserwowac wyzej oglaszam dwudziesty piaty dzien kwietnia Dniem Ostrego Walenia w Mozg (DOWwM). Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: aaaaaaaaaaaaaaa! 26.04.05, 10:14 wyglada na to, ze poskutkowalo :) choc zaczyna sie nowy dzien, niosac nowe nadzieje i nowe rozczarowania ;) rivers pelen podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: aaaaaaaaaaaaaaa! 27.04.05, 18:05 w związku z tym co zaobserwowałam niżej pytam Cię wewko: jak jest dziś? czy uderzenia są równie mocne jak 25 kwietnia? czy Twój mózg został mocno uszkodzony? jeśli tak - zapraszam do naszej kapeli: hore mozgi w stringah przygotuj dalszą część happeningu, ok? ewka5 napisała: > w zwiazku z tym, co daje sie zaobserwowac wyzej oglaszam dwudziesty piaty dzien > > kwietnia Dniem Ostrego Walenia w Mozg (DOWwM). Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: aaaaaaaaaaaaaaa! 28.04.05, 03:45 lubie.pomponiki napisała: > w związku z tym co zaobserwowałam niżej pytam Cię wewko: jak jest dziś? > czy uderzenia są równie mocne jak 25 kwietnia? * Pomponie, moje DOWwM sa w miesiacach z literka er, wiec sama rozumiesz, ze mam jeszcze chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: aaaaaaaaaaaaaaa! 30.04.05, 21:58 ewka5 napisała: > * Pomponie, moje DOWwM sa w miesiacach z literka er, wiec sama rozumiesz, ze > mam jeszcze chwile. marzec już był wewuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
v2dar Re: aaaaaaaaaaaaaaa! 28.04.05, 00:35 Dzien mego narodzenia???!!! Tos chyba oszalala kobieto! :-) P.S. Wyslalam maila ale w adresie inteligentnie nie wpisalam 5. Pewnie tylko dlatego do tej pory na niego nie odpowiedzialas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: aaaaaaaaaaaaaaa! 28.04.05, 03:49 v2dar napisała: > Dzien mego narodzenia???!!! Tos chyba oszalala kobieto! :-) * ozesz, kurcze! Toz piekny to dzien. Na walenie tez. > P.S. Wyslalam maila ale w adresie inteligentnie nie wpisalam 5. * Vauko Ty ma, I sama widzisz, ze DOWwM dziala! > Pewnie tylko dlatego do tej pory na niego nie odpowiedzialas :-) * ze stuprocentowa pewnoscia odpowiadam - tak! Odpowiedz Link Zgłoś
v2dar Re: aaaaaaaaaaaaaaa! 28.04.05, 13:53 To ja sie postaram piatke w najblizszym czasie dolaczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Lato milosci 25.04.05, 23:21 zgadzam się z przedmówcą:) ja odebrałam ten film, jako uplastycznienie tego, że ludzie kochają karmić się złudzeniami, nawet jak je zdemaskują, to i tak kochają:) a inni znowu lubią je kreować, chyba po to, żeby wyprzedzić własne rozczarowanie. Piękny film. Czułam niemal na sobie siłę rozczarowania Mony. No ale co robić:) takie życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Lato milosci 25.04.05, 23:23 acha, ta moja wypowiedź, to serio była:) naprawdę:) tak jakoś się zagapiłam chyba i zapomniałam, że w dobrym tonie jest coś tu obsmiać:) no trudno:) niech stracę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Lato milosci 26.04.05, 10:08 elle.bellee napisała: > no trudno:) niech stracę:) lepiej z madrym stracic, niz, itd... to kiedy bywasz na bazarku? rivers ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Lato milosci 26.04.05, 11:41 riv, kurczę:)no bywam, regularnie,co piątek:) przed 16 hihihi, póki kolejek nie ma w kogutku:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola czarowanie słów 29.04.05, 21:53 Czar słów jest afrodyzjakiem tych ,którzy kłamią. No bo kłamie się w końcu w jakimś celu -chyba?. PS Las sprzedany Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: czarowanie słów 04.05.05, 09:35 sarna_z_pola napisała: > Czar słów jest afrodyzjakiem tych ,którzy kłamią. > No bo kłamie się w końcu w jakimś celu -chyba?. czy przynajmniej pole jest szczere? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: czarowanie słów 04.05.05, 19:09 rivers napisał: > czy przynajmniej pole jest szczere? ******************** Patrz Hieronimus Bosch - tu :pole jako szczególny przypadek antropomorfizacji /szczerej/)))/trzy wystarczą?/ Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: czarowanie słów 05.05.05, 12:05 sarna_z_pola napisała: > Czar słów jest afrodyzjakiem tych ,którzy kłamią. swietnie to ujelas > No bo kłamie się w końcu w jakimś celu -chyba?. Ale niekoniecznie jest to klamstwo. Sa ludzie, ktorzy chca sami wierzyc w piekna bajke, ktora opowiadaja. Oszukuja, czesto nieswiadomie, siebie w tym samym stopniu co innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Lata nie będzie! 04.05.05, 13:21 Normalnie się nie zgadzam!!! Jak to nie będzie lata? ...nasturcje pnące balkonowe zasadzone... będzie się po czym wspinać!!! trrr.alka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ech.em Re: Lata nie będzie! 04.05.05, 13:35 Nasturcje się wytnie. Balkony zburzy. Lata nie będzie, ot co:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Lata nie będzie! 05.05.05, 20:53 sobotażysta jaki czy co? lato będzie...i wara(n) mi od nasturcji:))) Kaa Odpowiedz Link Zgłoś
ech.em Re: Lata nie będzie! 06.05.05, 11:32 Ja tylko pilnuję porządku (nie mylić ze sprzątaniem) :) Prawda jest taka, że lato dostało wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym, właśnie za romanse z miłością. Co do nasturcji. Moda na nie skończyła się zeszłego lata. Tym bardziej na wara (ny). :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Lata nie będzie! 06.05.05, 22:54 Droga Porządkowo, szczęściem wypowiadać nie mocnaś:))) Nasturcje nic sobie nie robią z mód..i pną się dalej zaś jaszczurki kpią w żywe oczy z trendów pasamoniczych:))) Odpowiedz Link Zgłoś