Dodaj do ulubionych

kłopoty z bliskimi!!!!!!!!

IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 12:24
Ostatnio nie wiem co się dzieje!!!
Z każdym mam na pieńku (no z małymi bardzo wyjątkami),z rodzicami coraz
częsciej się kłócę a koleżanki to mają mnie daleko gdzieś!! może to wyda sie
komuś głupi temat na forum ale dla mnie jest on bardzo poważny!!!Nie wiem co
mam ze sobą zrobić!!
Obserwuj wątek
    • ireo Re: kłopoty z bliskimi!!!!!!!! 25.08.02, 16:06
      to taki okres w zyciu. pewnie sie rozwijasz.
      przetrwac :-)
      • Gość: kłopociara Re: kłopoty z bliskimi!!!!!!!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 20:44
        możliwe ale to trwa za długo!!rozwinięta to ja jestem! no chyba że człowiek
        rozwija się całe życie!tego to już nie wiem.Zobaczę jak to będzie ze mną!
        • Gość: joan Re: kłopoty z bliskimi!!!!!!!! IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 09:02
          Człowiek rozwija się całe życie i dojrzewa do pewnych spraw.
          To co Ciebie spotkało trzeba po prostu przetrwać.
          Dużo dobrej woli!!!
          • Gość: kłopociara Re: kłopoty z bliskimi!!!!!!!! IP: 212.160.131.* 26.08.02, 14:45
            Wiem ale czasami ta dobra wola sie kończy i nie moge na to nic poradzić!!
            wiem też że musze wiele pracować nad sobą bo jest w tym dużo i mojej winy!
            • paiha Poczekac 6 godzin:) 26.08.02, 18:31

Dawno, dawno temu , no dobrze, nie tak dawno temu, bo na przelomie
              poprzednich wiekow:) zyl sobie pewien malarz. Artysta malarz, jak
              rzeklibysmy dzisiaj:) Mial zone, dwie malutkie coreczki, wszyscy cierpieli z
              powodu wielkiego ubostwa, ba, biedy ogromnej. Ktoregos dnia, ow
              malarz, nie wytrzymal owej biedy, spojrzen glodnych dzieci, smutku ich
              matki i ..popelnil samobojstwo....Szesc godzin pozniej do drzwi jego domu
              zapukal marchand ze wspaniala nowina: w galerii zjawil sie bogacz i kupil
              wszystkie obrazy owego malarza! Ba, zapowiedzial, ze kupi kolejne!!

Owa historie opisala jego corka, ktora z dramatu wyciagnela dla siebie
              wazna lekcje. By zawsze poczekac owe juz dzis dla niej symboliczne '6
              godzin'i nie tracic przy tym nadziei, bo moze tuz za rogiem 6 godzin czeka
              bogacz, ktory kupi wszystkie nasze obrazy:)

Z pozdrowieniami serdecznymi
              Paiha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka