Dodaj do ulubionych

czat z karolina

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 23:50
to chyba jakaś pomylka, bezmuzgowie z atleta z ktorej ktos na sile probowal
zrobic "gwiazde" nie dajmy sie zwariować .......................
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: czat z karolina IP: *.*.*.* 03.10.01, 07:35
      to czysta kpina
    • Gość: niunia Re: czat z karolina IP: *.chelmnet.pl 03.10.01, 09:08
      niesamowita prostaczka!tak głupia,że aż przykro się robi,że reprezentowała
      Trójmiasto w TVN!...co ona chciałaby robić na tej socjologii?!..napewno nie
      studiować,bo pewnie nie wie co to znaczy!!!idiotka jakich mało!
      • Gość: Mika Re: czat z karolina IP: *.*.*.* 03.10.01, 10:36
        Hi hi, dzialalnosc handlowa Roberta to nie handel odzywkami tylko uzywkami
        (dragi), podobno to dosc znany dealer w Gdansku...A do galaxy faktycznie ja
        odwozi swoja BMW (widzialam w sobote w Sopocie:))) ale beka, kreowac kolejna
        prostaczke na gwiazde:(
    • Gość: Evelyn Re: czat z karolina IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 03.10.01, 13:46
      Karolina to slodka idiotka, ktöra chce nadrobic swöj brak intelgencji pyskata i
      durna gadka.
    • Gość: ania Re: czat z karolina IP: *.uwoj.wroc.pl 03.10.01, 14:23
      To jest własciwie wiadomość do administratora, bowiem sądzę, że w tak poważnym
      portalu nie powinien znaleźć się taki bełkot. Trzymajcie jakiś poziom. Tak
      rozpuszczonej i antypatycznej osoby nie widziałam od dawna. Żeby jeszcze
      grzeszyła inteligencją..... Chyba lepszy jest Lepper, bo wesołek i równy chłop,
      ale w tym przypadku naprawdę przesadziliście.
      • Gość: misio Re: czat z karolina IP: 212.244.171.* 03.10.01, 15:05
        Zgadzam sie. Glupia jak but. Ciekawe o czym rozmawia z Wojtkiem G.? Moim
        zdaniem powinna przemalowac wlosy na blond.
        • Gość: mike_cz Re: czat z karolina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 21:18
          Myslalem ,ze jednak jest inteligentniejsza...Przeczytalem zapis tego czata i
          widac ,ze niezle w nim sciemniala.
          A ten jej steryd ciekawe czym handluje ,lekarstwami ?!
    • Gość: scooter Re: czat z karolina IP: 10.1.11.* / 193.41.231.* 04.10.01, 13:07
      UUUUUAAAAAAAAAAAAA !!!!!
      Chce mi się wyć ! Do czatu zapraszają już skretyniałe idiotki w towarzystwie troglodyty na sterydach. Czy
      naprawdę Gazeta nie miała już kogo zaprosić ??? Pomysłodawca tego spotkania powinien wziąść solidny
      rozpęd i wyrżnąć łbem w ścianę - może mu rozum wróci ! Nie ma takiej skali, która oddałaby bezdenną
      głupotę i żenujący poziom jaki reprezentuje ta przemądrzała gówniara. Po prostu ŻAL DUPĘ ŚCISKA !!!!!!

I jeszcze informacja dla samej Karoliny (ponieważ biedaczka nie mogła znaleźć na forum wypowiedzi od ludzi,
      którzy jej nie lubią - albo jest ślepa albo nie umie czytać) - KAROLINKO- KRETYNKO - NIE LUBIĘ CIĘ !!! Dotarło ???!!!
      • Gość: wzrokowi Re: czat z karolina IP: *.mpp.com.pl 04.10.01, 13:22

Karolina byla najlepsza mieszkancka domu WB, gdyz byla najladniejsza, a tylko
        to sie liczy.
    • Gość: agu Re: czat z karolina IP: *.stacje.agora.pl 04.10.01, 15:59
      Tak się zastanawiam - czy �Wyborcza� musi koniecznie
      zapraszać do siebie ludzi tak naprawdę nie
      przejawiających szczególnych wartości?
      Gazeto zachowaj swój poziom !!1
    • Gość: zizi Karolinka to jedna z tych kobiet, IP: *.sap-ag.de 04.10.01, 17:42
      z ktora czesc facetow nie chcialaby miec nic wspolnego.
      Nie poderwalbym jej nawet gdybym byl po 3 setach z red bull'em.

To zaprzeczenie kobiety!

Nalezy miec nadzieje, ze kariery to ona nie zrobi - chociaz moze pojsc w slady
      swojego poprzednika i moze w samorzadowych z ramienia SLD wystartuje. Ale ona
      nawet glupsza od nich, wiec nie wiem czy by ja chcieli...

• anfi Re: czat z karolina [zainterwsowanie] 05.10.01, 17:24
      Sądząc po "temperaturze" i ilości waszych odpowiedzi
      był to jednak interesujący czat :)
      • Gość: AKI Re: czat z karolina/ do wszystkich którzy tu coś pisali!!! IP: 9.67.96.* 09.10.01, 14:05
        coś mi w tym czacie nie gra.

zastanówcie się: Karolina odpowiadajac na pytanie czego jej brakowało
        w domu BB odpowiedziała - seksu.
        a w chwilę pózniej stwierdziła że jest jeszcze dziewicą.
        coś jest chyba nie tak no nie?

AKI
      • Gość: AKI Re: czat z karolina/ do wszystkich którzy tu coś pisali!!! IP: 9.67.96.* 09.10.01, 14:19
        coś mi w tym czacie nie gra.

zastanówcie się: Karolina odpowiadajac na pytanie czego jej brakowało
        w domu BB odpowiedziała - seksu.
        a w chwilę pózniej stwierdziła że jest jeszcze dziewicą.
        coś jest chyba nie tak no nie?

AKI
    • Gość: aga Re: czat z karolina IP: *.pl 11.10.01, 12:02
      bezmozgowie pisze sie przez ó, chyba sam - (a) masz jakies problemy z mozgiem ,
      he he
    • Gość: Piotr Re: czat z karolina IP: *.bluewin.ch 13.10.01, 23:23
      Ja nie ogladam BB bo uwazam ze to glupi program, ale czat z Karolina pokazuje
      ze to moze byc bardzo interesujaca i wcale nie glupia dziewczyna (w
      przeciwienstwie do wielu osob ktore jej zadawaly pytania). Mi sie wydaje ze to
      maoze byc taka osoba z ktora mozna bardzo ciekawie porozmawiac i duzo sie od
      niej dowiedziec.
      gstronk@wp.pl
      • Gość: graza Re: czat z karolina IP: *.sympatico.ca 14.10.01, 04:56
        Czego bys sie chcial nauczyc Piotrusiu od Karolinki? Moze tego, jak uniknac
        dobrego wyksztalcenia i zyc jak pasozyt? A moze tego jak nalezy narazac swoich
        bliskich na wstyd swoim idiotycznym zachowaniem? Juz dawno nie widzialam tak
        przykrego obrazu wypaczonego mlodego czlowieka jakim jest Karolina
        • Gość: piotr Re: czat z karolina IP: *.bluewin.ch 14.10.01, 10:15
          No wiec nie wiem Grazuniu czego moglbym sie nauczyc od Karolinki, podobnie jak
          nie wiem czego moglbym sie nauczyc od Ciebie. Lubie jednak ludzi ktorzy
          potrafia sie przyznac ze weszli w gowno, nawet jezeli robia to w niezbyt mily
          sposob (tutaj sposob jest odpowiedni do sytuacji). Nie mam zadnego szacunku do
          tych eleganckich i wyksztalconych gosci, ktory takie widowiska organizuja i
          biora pieniadze za ponizanie innych ludzi. Oni sa ladnie ubrani i ladnie sie
          wyrazaja a co maja w srodku to troche widac na ekranie...gstrokn@wp.pl
          • Gość: Graza Re: czat z karolina IP: *.sympatico.ca 14.10.01, 18:05
            Do Piotrusia. Niestety Karolinka nie przyznaje sie, ze weszla w gowienko.
            Wystarczy obejrzec jej www. stronke gdzie sie afiszuje tym w kolorze
            niebieskim. Zal mi Jej bo mogla troche lepiej pokierowac swoja przyszloscia.
            Teraz bedzie musiala na to podwojnie pracowac. No ale coz.. kazdy uczy sie na
            bledach. Oby tylko byly one do naprawienia. Pozdrawiam Cie serdecznie.
    • Gość: Piotr Re: czat z karolina IP: *.bluewin.ch 14.10.01, 20:40
      Obejrzalem te strone - calkiem sympatyczna dziewczyna (i chlopak tez wie ze
      taka dziewczyne sie nosi na rekach to niezle). A ma ode mnie duze brawa za to
      ze cale oblesne chamstwo siedzace przed telewizorami musialo sie obejsc smakiem
      i ze wcale inteligentnie dawala sobie rade jak jej zadawali glupie pytania w
      czacie (a ze niewiele powiedziala, no trudno cos glebokiego odpowiedziec na
      pytanie jaka ktos nosi bielizne itp.). Pozdrawiam!
      • Gość: Graza Re: czat z karolina IP: *.sympatico.ca 14.10.01, 21:33
        Piotrusiu a kogo masz na mysli piszac o oblesnym chamstwie siedzacym przed
        telewizorami? Cos mi sie zdaje, ze Ty nalezysz do rodzinki Jakubikow i dlatego
        tak ja bronisz:) Hej.
        • Gość: Piotr Re: czat z karolina IP: *.bluewin.ch 14.10.01, 22:20
          Chyba w wielu sprawach sie zgadzamy, ale tutaj niestety nie trafilas. Z tego co
          mi wiadomo to pani Karolina nie nalezy do mojej rodziny (przynajmniej tej
          najblizszej). Chamstwo oblesne to rozni tacy panowie, ktorzy czekaja na tzw.
          jak to sie dawniej mowilo momenty. Jak ladna dziewczyna wystepuje w programie
          to automatycznie wiecej takich panow go oglada, bo jest pewnosc ze cos sie
          trafi "ciekawego" i jest fajnie... a tym razem mialo byc fajnie i nie bylo. No
          to czesc.
          • Gość: Graza Re: czat z karolina IP: *.sympatico.ca 15.10.01, 05:20
            Ach...nie przesadzaj Piotrze. Program ten ogladaja nie tylko oblesni i rozni
            tacy panowie. Karolinka dostala ponad 80%negatywnych sms-ow nie dlatego, ze nie
            spelnila zyczen oblesnych panow ale dlatego ze byla: rozkapryszona, egoistka,
            niegrzeczna a wrecz chamska ( zwlaszcza w stosunku do gorali), klamczucha,miala
            nawyki z ktorych nie chciala zrezygnowac na rzecz calej grupy a
            ponadto..realizowanie swoich marzen kosztem innych nie moze umknac uwadze nawet
            znudzonemu ogladaczowi. W wiec..winic oblesnych panow a nie Karoline za niezbyt
            dobra opinie pozostawiona po sobie to mala niesprawiedliwosc z Twojej strony
            (oczywiscie na rzecz panow). Hmm..podobno ladnej i mlodej kobiecie wszystko
            uchodzi (????):-))
            • Gość: Piotr Re: czat z karolina IP: *.bluewin.ch 15.10.01, 08:58
              Wedlug mnie problem nie polega na tym jak ta czy inna osoba sie zachowuje w
              tych warunkach (oczywiscie mozna tam robic rowniez takie rzeczy ze to bedzie
              zupelnie nie do przyjecia ale tutaj nic takiego sie nie stalo: ktos byl
              wulgarny, nieprzystosowany itd.) bo warunki sa chore, patologiczne itd. Dla
              mnie zle jest ze robi sie takie programy i zamiast dawac ludziom szanse do
              pokazania tego, co maja najlepsze to wyciaga sie z nich rozne smieci. Nie wiem
              jak Ty, ale ja nie potrzebuje wcale takiego programu zeby wiedziec jak sam
              jestem beznadziejny (chyba czesto wcale nie lepszy od Karoliny: jak ostatnio
              obserwowalem co gorale robia z ludzmi pod Morskim Okiem no to...). Co do kobiet
              to prawda z tym ze kobieta moze byc piekna w kazdym wieku :-))) Czesc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka