slodzik Re: 17.15 29.01.06, 10:33 ,,Niech aniołowie zabiora ich do raju a gdy tam przybedą,,, Odpowiedz Link Zgłoś
agula.toja Re: 17.15 29.01.06, 19:41 ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: 17.15 30.01.06, 10:02 Wczoraj zaczęły wracać gołębie do swoich domów z Katowic rano czekały, aby je wpuścić do swoich gołębników ………………………………………….. [*] Seahowk Wczoraj poprosiłem sowich rodziców, aby zapalili świeczkę pod naszym gołębnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: 17.15 30.01.06, 13:17 wszystkim i mojemu koledze -ktory zginal tam (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek1 Re: 17.15 31.01.06, 22:27 Nie potrafię ładnie pisać Wena mnie odeszła dzisiaj Rozum też w tym nie pomoże Jest mi smutno wielki Boże Zabrałeś życie wielu ludzi Teraz płacz się wielki budzi Zginęli hodowcy pod gruzami Razem ze swymi gołębiami Czemu tak się stało Niechaj nikt nie docieka Z Twojej woli Panie Taki jest los człowieka Czy to ludzie młodzi czy starsi Każdemu życie jest miłe Ty przykazałeś śmierci Aby ukazała Twą siłę Wyszli z domu nie wrócą Tak im było pisane W każdej rodzinie smutek Płacz ogromny i lament Dzieci są sierotami Żony owdowiałe Może im w niebie Panie Dasz swą łaskę i chwałę.... [*] Odpowiedz Link Zgłoś