Dodaj do ulubionych

moze mi ktos wyjasni..

17.12.02, 14:10
Dlaczego obrzucacie sie blotem?? Czy naprawde forum jest od tego by sobie
nawzajem ublizac i prowokowac do nedznych dyskusji??
Wstyd dorosli ludzie a sloma z butow...brak slow:(((
Nie potrafie tego zrozumiec i raczej nie zrozumie:))) wybaczcie ale to co tu
sie wyprawia przyprawia o bol glowy:)) Justyna
Obserwuj wątek
    • ireo Re: moze mi ktos wyjasni.. 17.12.02, 16:07
      jacy "wy", neska?
      bo mnie się zdaje, że tu się stara obrzucać najwyżej ze trzech.
      a dlaczego mają takie zajęcie, to już Ci chyba nie wyjaśnię, żeby nie być
      czwartym albo innym kolejnym.
      • Gość: Loco Re: moze mi ktos wyjasni.. IP: *.waw.pdi.net 17.12.02, 16:26
        Ja natomiast sądzę, że kilka osób ma o sobie nazbyt wysokie mniemanie. A co z
        tym się wiążę, próbują zyskać aprobatę społeczeństwa (chociażby tego czatowego)
        nieudolnymi próbami poniżania innych. Kolejnym etapem tego jest, co oczywiste i
        nieuniknione, że osoby, których kosztem umysły XXI wieku chcą się zabawić chcą
        odpowiedzieć. Taka jest tego kotła geneza. Czasami sam puszczam małą
        prowokację, która jednak bardziej wiąże się z dziwnym trochę moim poczuciem
        humoru. W odpowiedzi dostaję natomiast stek wyzwisk, które imitują próby
        intelektualnego dowcipu. Tego z kolei celem jest dokładnie to o czym mówiłem na
        początku. Panowie, Panie trochę skromności. Czat (bądź forum) - jeżeli będzie
        służył jako pojedynek wybitnych intelektów (przynajmniej ich własnym zdaniem) -
        zawsze zostanie jedyne areną nędznych wymian uprzejmości na najwyższym (również
        ich skromnym zdaniem ) poziomie. Miłego dnia życzę i pozdrawiam Orissę, której
        to ten wywód, stojący - mówiąc uczciwie - na bardzo średnim poziomie, jest
        dedykowany. Pozdrowienia róznież dla Morsa, Nonstopa i całej ekipy
        intelektualistów.
        • Gość: franek Re: moze mi ktos wyjasni.. IP: 212.244.188.* 17.12.02, 16:50
          Ja tylko taki maly komentarzyk i uciekam i nikomu nie ublizam ani nic - czy ja moge byc w gronie intelektualistow?:) Bym
          chciala:)
          • Gość: necha Re: moze mi ktos wyjasni.. IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.02, 17:01
            hehehe glupole:))))
            • gepard1 Re: moze mi ktos wyjasni.. 17.12.02, 17:08
              Ze troszkę wiedzy liznęli.....choć nie zawsze może to być adekwatne do stylu
              wyrażania się na forum,czacie.Nikogo na myśłi nie mam.Ale tak może być.
              Nie każdy ma dar :)).Ja nie mam, jestem za prostolinijny :).
              Pozdr.serdecznie
          • nonstop Re: moze mi ktos wyjasni.. 17.12.02, 17:03
            Hyhyhy fran, jasne, że możesz...
            Szkopuł w tym, że musisz używać sformułowań o "wyzwiskach, które imitują"
            :-)))

• Gość: qqłka Re: moze mi ktos wyjasni.. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 19:07
              a mnie sie wydaje..
              że sztuka słowa jest ogromnie trudna i łatwiej o niezrozumienie, to
              poczucie "WŁASNEGO JA" jest bardzo widoczne a doświadczenie uczy że:
              "co każdy wie, wie tylko dla siebie i powinien zachowac to w sekrecie
              jeśli cokolwiek z siebie wyjawi, budzi się sprzeczność
              a jeżeli wda sie w dyspute wytrąci siebie z równowagi
              i co w nim najlepszego zistanie
              jeśli nie unicestwione to w każdym razie zachwiane"
            • ireo Re: postęp 17.12.02, 23:18
              non, tak było dawniej.
              obecnie nie trzeba używać wyszukanych wyrażeń.
              dzisiaj intelektualistą staje się ten, kogo pozdrowi L. albo wymieni jakiś inny
              f., z którym dysp_uta = dysp_areunia intelektualna...
              • Gość: fonf Re: postęp IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 17.12.02, 23:56
                czy f. to f.ranek? albo jakis inny f.onf?;)
                ps. so to jest dys_costam?
                pps. czy ja tez moge do intelektualistow?
                f.

ireo napisał:

> non, tak było dawniej.
                > obecnie nie trzeba używać wyszukanych wyrażeń.
                > dzisiaj intelektualistą staje się ten, kogo pozdrowi L. albo wymieni jakiś
                inny
                >
                > f., z którym dysp_uta = dysp_areunia intelektualna...
                • ireo Re: postęp 18.12.02, 00:32
                  fonf, niee :-)
                  a wiesz, wyznam Ci (teraz, przed Świętami, ludzkim głosem) że ja nigdy nie
                  wierzyłem, że jesteś facetem. naprawdę. nigdy.
                  • gepard1 Re: wrażenie 18.12.02, 08:58
                    Jakieś takie dziwne wrażenie mam że prawie każdy chce być intelektualistą.
                    tyle że bycie tą osobą nie zawsze określa bycie sobą :).Tak więc bądźmy takimi
                    jakimi jesteśmy a jeśli przy okazji ktoś wykazuję się inteligencją to tym
                    bardziej podnosi jego wartość ogólnie pojętą.Ale żeby to nie zniszczyło naszą
                    osobowość.
                    Takie ogólne dygresje,przemyślenia,wrażenia niekoniecznie będące prawdą.
                    • Gość: runek Re: wrażenie IP: frodo:* / *.zamek.gda.pl 19.12.02, 00:14
                      ja ci zareczam,ze nie chce byc intelektualista .
                      Polecam ksiazke Paula Johnsona - "Intelektualisci".
                      Poczytaj i zrozumiesz,ze nie warto.
                  • Gość: zaba Re: postęp IP: 213.77.78.* 18.12.02, 09:11
                    fonf i fgranek to chlopy, potwierdzam.
                    • Gość: fgranek Re: postęp IP: 212.244.188.* 18.12.02, 11:58
                      fgranek- filigranek?
                      ze chopy, to juz slyszalam, ale ostanio powiedziala na mnie niejaka ewelina, ze jestem (tu pardomsik, ale cycować
                      bede) "jebaka".
                      Jestem?
                      :)
                      ps. przy wszystkich tak powiedziala, co nie jest bez znaczenia! baska potwierdzi, bo slyszala:)
    • driada Re: moze mi ktos wyjasni.. 19.12.02, 00:00
      Droga Justynko chyba raczej mierny efekt odniesie Twoj (jakze sluszny) apel.
      Dla wielu osobnikow niniejsze forum jest jedyna szansa na zaistnienie.A skoro
      tak - ich marzeniem jest, aby to przyslowiowe "piec minut" trwalo jak
      najdluzej.Najprostrzym sposobem jest zaszokowanie i sprowokowanie do nie mniej
      obrzydliwych w formie odpowiedzi. Stad juz tylko kroczek do wzajemnego
      obrzucania sie blotem, pomowien czy intelektualnych popisow coniektorych
      wirtualnych erudytow ;). Najlepszym wyjsciem jest powstrzymanie sie od wpisow
      pod "bagiennymi" watkami i nie pomaganie w ich windowaniu na liscie.
      Przesylam Ci swiateczne buziaczki:)) Driada
    • Gość: Loco Re: moze mi ktos wyjasni.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 11:08
      Ale jajca. Wyluzujcie się, tak sobie tylko napisałem. Stres trzeba zwalczyć
      piwem. Pieprzona klawiatura - litery mi zżera, muszę się cofać. A teraz idę
      przeprosić publicznie Orissę. Poważnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka