senne_marzenie 09.01.03, 18:34 hop, hop! Idolu, jestes? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jot Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 18:36 senne_marzenie napisała: > hop, hop! > Idolu, jestes? ;-) alez jestem, jestem:) rozgladam sie po naszym watku:) milo tu, przytulnie tak, lubie blask swiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 18:37 ciekawe jak dlugo bedziemy tu sami.... hihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 18:40 senne_marzenie napisała: > ciekawe jak dlugo bedziemy tu sami.... > hihi :-) do końca świata i jeszcze ze dwa tygodnie..... a potem? reinkarnacja.... kim bedziesz, Wróżko? Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 18:42 kotem spiacym na sloncu... tak jak w poprzednim wcieleniu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 18:47 moze pare okruchow dla kota w obecnym wcieleniu zostawicie? brrr... zimno. PS. przepraszam za najscie, ale chyba lepiej, zeby ktos tak mily jak ja zrobil wam to swinstwo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 18:50 senne_marzenie napisała: > kotem spiacym na sloncu... > tak jak w poprzednim wcieleniu. > :-) to w poprzednim, w tym jestes Wróżka:) PieS. btw, ktos o kocie zarełko prosi, masz jakies, Wróżko? daj, niech zwierzątko milusie nie siedzi tu głodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 18:52 ale przed wrozka byl kot, z pewnoscia kot. ja mam tylko psie jedzenie, koty pewnie takiego nie lubia... PS.kriek, okruszku...! ja cie udusze :-))))) a psik! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 18:55 udusisz? koty zagryzaja... ti ohidny pitonie :-)) PS. moze byc psie zarcie, wsio ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 18:57 teraz jestem wrozka, wrozki dusza. a psie jedzonko - prosze bardzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: tylko nasz... :-) IP: *.stacje.agora.pl 09.01.03, 18:58 Krieku, a podobno koty są bardziej wybredne od psów ;-)) Mojemu tam psiego żarcia nie daję w każdym razie (howgh!) m. P.S. (choć pewnie i tak powiesz, że to świństwo i tresura, hyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:05 senne_marzenie napisała: > ale przed wrozka byl kot, z pewnoscia kot. kot-leniwiec? wciaz na sloncu sie wygrzewajacy? i marzacy sennie?:) > > ja mam tylko psie jedzenie, koty pewnie takiego nie lubia... zwierzatko chce rybki, daj mu:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:08 dokladnie tak, kot sniacy i spiacy na sloncu... :-)) oj, ale rybki to nie umnie, zadnych rybek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:11 senne_marzenie napisała: > dokladnie tak, kot sniacy i spiacy na sloncu... :-)) leniuch, nie kot:))) ale.......slicznie mruczy, fakt:) > oj, ale rybki to nie umnie, zadnych rybek. a ta puszka? tam po lewej? to nie rybki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:18 senne_marzenie napisała: > rybek nie lubie, > mruu :-) kot......bezrybkowy? hm, dziwny kot:) Wróżko, nie bedziemy w naszym watku podawac adresow ani telefonow, dobrze? no, chyba ze........bardzo tego bedziesz chciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:20 to zalezy do kogo te nr i adresy mialyby byc... ja moich nie zamierzam w kazdym razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:21 senne_marzenie napisała: > to zalezy do kogo te nr i adresy mialyby byc... > ja moich nie zamierzam w kazdym razie :-) ja upublicznie moj numer buta: 52, o!:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:23 senne_marzenie napisała: > a kolnierzyka? ;-) zima jest, nosze golfy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:24 ok. o rozmiar golfu nie bede pytac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:26 senne_marzenie napisała: > ok. o rozmiar golfu nie bede pytac ;-) dlaczego? nie wypada?:) Wróżko, to nasz wątek, jestesmy tu sami:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:28 ale w sumie, to jakie to ma znaczenie?... nie bede o to pytac.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:31 senne_marzenie napisała: > ale w sumie, to jakie to ma znaczenie?... kompletnie zadnego, wlasnie dlatego spytaj:) Wróżko, widzisz golf w szklanej kuli?:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:37 pytam zatem. jaki jest rozmaiar golfu? :-) oczywscie, ze widze. wszystko widze :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:39 senne_marzenie napisała: > pytam zatem. jaki jest rozmaiar golfu? :-) > oczywscie, ze widze. > wszystko widze :-P taaaaaaak? a tę wielką plamę od likieru porzeczkowego tez?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 19:40 senne_marzenie napisała: > widze. nie pij tyle! ;-P nic, nic , zdjąłem golf:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:49 i nie bedzie ci zimno bez?.... Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:50 senne_marzenie napisała: > i nie bedzie ci zimno bez?.... u wezgłowia? alez skad:P Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:52 no skoro tak mowisz.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:54 senne_marzenie napisała: > no skoro tak mowisz.... :-) spryciula! <obrazeczek>, o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:56 uhmm.... :-) a drzwi zamkniete? Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:58 senne_marzenie napisała: > uhmm.... :-) > a drzwi zamkniete? nie, przeciez nie mialem ich zamykac:) i.....gdzie one sa wlasciwie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:00 tu nie ma, ale w drugim pokoju sa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:00 senne_marzenie napisała: > tu nie ma, > ale w drugim pokoju sa :-) e tam, i tak okna nie sa zasloniete, a to parter w koncu.....widzisz? patrza..... i co teraz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:02 schowamy sie. to nie reality show przeciez... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:05 senne_marzenie napisała: > schowamy sie. > to nie reality show przeciez... > :-) uhm, to jednak prysznic, bo.......podwojnie sie mozna schowac:) za drzwiami lazienki i za drzwiami kabiny...... Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:17 senne_marzenie napisała: > a co z piana?... nie ma, jestem szczepiony przeciwko wsciekliznie:P Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:32 domyslam sie, inaczej bys mial wodowstret. ale wanna z piana musi byc. i kaczuszkami :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:44 senne_marzenie napisała: > domyslam sie, inaczej bys mial wodowstret. > ale wanna z piana musi byc. > i kaczuszkami :-))) nie ma kaczuszek. jest karp. sie ostał po Wigilii. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:46 ale ja chce kaczuszki... prosze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:56 senne_marzenie napisała: > ale ja chce kaczuszki... prosze... :-) maruda! a dwa żółwie wodne moge być?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 21:02 kaczuszki... takie miekkie, gumowe, zolte... no prosze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jotg Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 21:09 senne_marzenie napisała: > kaczuszki... takie miekkie, gumowe, zolte... > no prosze... :-) no doooooooooobra, ale......zielone:)))) dwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 21:29 zielone... to beda wygladac jakby mialy chorobe morska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: tylko nasz... :-) IP: 212.160.141.* 10.01.03, 08:09 senne_marzenie napisała: > zielone... to beda wygladac jakby mialy chorobe morska ;-) nieeeeee, szybko dojrzeja i beda zółte, Wróżko:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 09:01 dzien dobry.... kaczuszki spia, a ja nie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: 212.160.141.* 10.01.03, 09:03 senne_marzenie napisała: > dzien dobry.... > kaczuszki spia, a ja nie... :-) a jakie sa? żółte już?:) dzień dobry, Wróżko:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 09:10 tak jest. zolte :-) i zmarzniete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 10.01.03, 09:12 senne_marzenie napisała: > tak jest. zolte :-) > i zmarzniete... daj im cmoka, Wróżko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 10.01.03, 09:17 senne_marzenie napisała: > a to pomoze...? uhm, nie tylko im......... Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 09:51 a komus jeszcze zimno?..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 10.01.03, 09:53 senne_marzenie napisała: > a komus jeszcze zimno?..... :-) uhm, łopatowo też...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 10.01.03, 11:15 senne_marzenie napisała: > .... zlapales? ;-) uhm, tak, ale.....masz jeszcze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 11:22 no moze cos sie znajdzie... jak tak bardzo ci zimno jest.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 10.01.03, 11:24 senne_marzenie napisała: > no moze cos sie znajdzie... > jak tak bardzo ci zimno jest.... ;-) troszke cieplej, ale i tak poszukaj, prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 11:37 poszukam... w tych kieszeniach, ktorych nie mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 10.01.03, 13:10 senne_marzenie napisała: > poszukam... > w tych kieszeniach, ktorych nie mam ;-) ech, W TYCH?:))))) tam to ja poszukam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 10.01.03, 14:03 senne_marzenie napisała: > uhm... w tych. > ;-P wiesz? to nawet lepiej, ze ich nie ma, kieszeni znaczy:))))) blizej jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 16:45 senne_marzenie napisała: > na skroty lubisz?.... ucze sie dopiero:) ale chyba polubie, tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 16:47 a ja lubie dluuugie drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 16:49 senne_marzenie napisała: > a ja lubie dluuugie drogi... och, w tym znaczeniu to ja tez lubie dluuuuuuuuuuuuuuuugie drogi:))))))))) PieS. Wróżko, idź, nie spoznij sie, ja popilnuje naszego watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 16:58 ide juz, ide... i mam nadzieje, ze bedziesz jak wroce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 17:06 senne_marzenie napisała: > ide juz, ide... > i mam nadzieje, ze bedziesz jak wroce... uhm, tak, wiesz z kim, prawda?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:10 senne_marzenie napisała: > wole nie wiedziec... > ;-) czyzby?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny_leniuszek Re: tylko nasz... :-) IP: *.wolant.pl 10.01.03, 22:16 o, jestes :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:17 Gość portalu: senny_leniuszek napisał(a): > o, jestes :-))) uhm......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniuszek Re: tylko nasz... :-) IP: *.wolant.pl 10.01.03, 22:18 gdzie byles, jak cie nie bylo??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:22 Gość portalu: leniuszek napisał(a): > gdzie byles, jak cie nie bylo??? ;-) przeciez wiesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniuszek Re: tylko nasz... :-) IP: *.wolant.pl 10.01.03, 22:23 nic nie wiem, szklana kula mi sie zepsula... musze chyba wymienic baterie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:25 Gość portalu: leniuszek napisał(a): > nic nie wiem, szklana kula mi sie zepsula... > musze chyba wymienic baterie ;-) e tam, sa telefony...........po co baterie........ Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 22:26 telefony tez maja baterie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:50 senne_marzenie napisała: > telefony tez maja baterie... ale nie ktore bywaja rozladowane......... Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 22:52 bywaja... jak sie duzo gada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:57 senne_marzenie napisała: > bywaja... > jak sie duzo gada... uhm...... Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 23:01 mruczysz... a ja chyba powinnam isc spac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 23:05 senne_marzenie napisała: > mruczysz... > a ja chyba powinnam isc spac... uhmmmmmmmmm..........spać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 23:11 senne_marzenie napisała: > uhm... co ty na to? uhm, tak........bardzo tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 23:13 no to tup, tup... dobranoc... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 23:33 senne_marzenie napisała: > no to tup, tup... > dobranoc... > ;-) zaśniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 23:57 nie zasne. niestety znowu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 00:35 senne_marzenie napisała: > nie zasne. > niestety znowu nie. i taka mialem wlasnie nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: tylko nasz... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 00:38 senne_marzenie napisała: > smutno mi :-( a mi niekoniecznie, to byl najcudniejszy watek, z jakim mialem do czynienia.......dziekuje, Wróżko..... Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 19:13 Nie no, ten wątek NA PEWNO ireo zainteresuje! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
torebka_forumowa Re: tylko nasz... :-) 09.01.03, 20:41 ireo lubi do torebki:-) ktoś jeszcze?;-) ***** Odpowiedz Link Zgłoś
karen26 Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 07:51 bardzo ciekawy wątek ... zamyśliłam się ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireo_a_jednak Re: tylko nasz... :-) IP: 212.244.167.* 10.01.03, 10:06 owszem. jeszcze tu tylko brakuje ....urszulki... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pul_mruffki:)) Re: tylko nasz... :-) IP: *.ae.poznan.pl 10.01.03, 10:58 Gość portalu: ireo_a_jednak napisał(a): > owszem. > jeszcze tu tylko brakuje ....urszulki... :-) tak ...... faktycznie ......... yhm .... interesujące .... możliwe .... Odpowiedz Link Zgłoś
kriek Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 13:24 jejku, zostawili na cala noc kaczuszki w pustej wannie i kota glodnego za oknem... moze ireo ma jakis zastrzyk na katathymia amorosa acuta? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 15:39 Czy wczoraj byly jakies problemy z wejsciem na czat ?:) P. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: tylko nasz... :-) 10.01.03, 20:37 paiha napisała: > > Czy wczoraj byly jakies problemy z wejsciem na czat ?:) > P. Jasne, ze byly przeciez nie weszlas. Juz nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: drogi krieku 10.01.03, 16:40 ta jednostka nazywa się po łacinie zupełnie inaczej :-) ale to chyba tylko nonstopa zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś