Dodaj do ulubionych

nie ma sie czym martwic

IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 27.01.03, 19:02
przywleczone z Irlandii:

there are only two things to worry about
either you are well or you are sick.
If you are well, then there is nothing to worry about.
If you are sick, there are two things to worry about
either you will get wellow, you will die. If you get well, there is nothing
to worry about.
If you die, there are two things to worry about. Either you will go to
heaven or hell. If you go to heaven, there is nothing to worry about. If you
go to hell, you'll be so damn busy shaking hands with your friends. You
won't have time to worry!

ewka_co_pielegnuje_prawice
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: nie ma sie czym martwic 27.01.03, 21:14
      a Irlandia podobno jest taka zielona ...
    • Gość: Vauka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.dsl.pipex.com 27.01.03, 21:22
      Spodobalo mi sie.
      Nagle wszystko sie okazuje takie proste. Nic, tylko
      usiasc na lawce i przygladac sie zakurzonej, wiejskiej
      drodze...
      • mietowe_loczki Re: nie ma sie czym martwic 28.01.03, 20:18
        Gość portalu: Vauka napisał(a):

> Spodobalo mi sie.
        > Nagle wszystko sie okazuje takie proste. Nic, tylko
        > usiasc na lawce i przygladac sie zakurzonej, wiejskiej
        > drodze...

yhm, z kamiennymi murkami ...
        :)
        • Gość: runek Re: nie ma sie czym martwic IP: frodo:* / *.zamek.gda.pl 28.01.03, 20:31
          loczki !!! jeszcze troche pociagniesz :)
          Wez swoj wozek i pociagnij go w strone targowiska :) proznosci.
    • Gość: Vauka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.dsl.pipex.com 28.01.03, 21:15
      E nie, zadnych murkow ale za plecami pokrzywione ploty,
      obok
      babcie w chustkach rece trzymajace na kolanach,
      dziadkowie palacy skrety, zapach maciejki, droga czasami
      rower typu damka przejedzie, pies skundlony przebiegnie,
      swiat calkiem "zatopiony" w czerwcowym wieczorze.
      Tak sobie raj wyobrazam :-))
      • Gość: ewka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 29.01.03, 00:06

> Tak sobie raj wyobrazam :-))

Ejze, Vau! Jaki raj??? Zle ukierunkowalas wyobraznie. Przygotuj sie, jako i ja
        sie przygotowuje, do szejkingowania handsow: dzien dobry Vau (zrobilas tu
        rozpoznanie w wiadomej sprawie?), dzien dobry Agni (te Twoje oczy - w tym
        blasku, zupelnie migdalowe!), witaj Lampka (Twoj motocykl w przedsionku?), o! i
        Rybenka (przy tej muzyce tez tanczysz?!) - siostry muszkiet_erki, Jen, malenka,
        tu komorka nie ma zasiegu! hej Nonie, uwazaj, bo ksiazki plona! jak sie masz
        Ireo? syntetycznie? to tylko takie wrazenie, hahaa, i Runka tu mamy! Kaba,
        podnies sie z lozka na powitanie! Paiho? jestescie obie czy jednoosobowo tu
        wystepujesz? Kanarku, ten Twoj usmiech piekielny..., Potworze ulubiony, do
        twarzy Ci w tej scenerii (oj! nie hmykaj znow!), Wojtusiu, jesli choc jeden
        wlos z brody poddasz plomieniom - koniec z ITD, Jazzik, nie pal! zaproszysz
        ogien!! T, zachowuj sie! kapelusz z glowy! (czy jak mu tam, temu sombreru),
        Mavik, raduj sie z delikatnoscia wieksza - zebraaaa! Margit, ze nie hipcio?
        wreszcie? no, no! (dozylam? - ze tak powiem), Krieku, wiem wiem, nieba tu nie
        widac, ale za to ten ogien... sam rozumiesz, ze on jakos... wciaga(?), Migo-
        Bigo, jak milo Was widziec (Migo, posun sie, nie badz chytruska!), haha! Smoki!
        (Elucha, niechze Smok nie zieje dodatkowo), dzien dobry Maciek (daj spokoj! ta
        halda nie sluzy do wspinaczki!), witaj Mrowa (uwazaj na loczki, szkoda byloby),
        Policjo, jak milo, ze z kuflem. Aaaaaaale kolejka dluuuga. O! I Bledzik,
        encyklopedia i slownikami oblozony (nie szukaj definicji piekla - na ziemi
        chodza sluchy, ze ono w nas). ewka_co_ja_wali_w_mozg_zupelnie_piekielnie
        • lampka_nie_winna Re: nie ma sie czym martwic 29.01.03, 11:35
          radowac sie trzeba! Ze dusze niby sprzedane??? One i teraz juz zaprzedane,
          omamione, odurzone i sfilcowane...
          hehee wewko, wiedzialam, ze koniki mojego piekielnego zaprzegu droge do domu
          znajda...
          lampie_wywody_gabczaste
          p_l_
        • Gość: Vauka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 29.01.03, 11:38
          Kiedy mnie serio moj simple picture odpowiada bardzo. Z wiadomych chyba
          zrezygnuje (wybacz!!!), glowy jeno zawracanie i zmartwienie na stare lata a
          pociechy zadnej (???)
          • Gość: ewka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 29.01.03, 11:51

> Z wiadomych chyba
            > zrezygnuje (wybacz!!!), glowy jeno zawracanie i zmartwienie na stare lata a
            > pociechy zadnej (???)

Vau!!!!!!!! Zostawiasz mnie sama w poszukiwaniach?! JAk mozesz?!
            ewka_zupelnie_zostawiona?
    • Gość: Vauka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 29.01.03, 12:45
      Oj no nie zostawiam tylko szukam tych... innych rozwiazan.
      • Gość: margit Re: nie ma sie czym martwic IP: *.stacje.agora.pl 29.01.03, 13:16
        faueczko,
        podobno proste rozwiazania sa najlepsze... :-)))
        tylko dlaczego w takim razie tak trudno je znalezc? :(
        a Irlandia NAPRAWDE jest taaaaka zielona i ma murki kamienne w sam raz pochylone do opierania sie o jak sie
        odpoczywa na trakcie wedrowkowym od jednych celtyckich krzyzy do drugich, albo do wodospadow
        szumiaco-pienistych, albo do wrzosowisk cuudnie fioletowych takim fioletem jakiego chyba niegdzie indziej nie ma,
        albo do zatok odplywowo blotnistych z wyspami, ktore sie wylaniaja tak po prostu znikad...
        echch... wspomnienia piekna rzecz :-))))
        margit_w_Irlandii_zakochana_dozywotnio
        • Gość: ewka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 29.01.03, 14:30
          Gość portalu: margit napisał(a):

> margit_w_Irlandii_zakochana_dozywotnio

Ha!!! Podzialaly ognie piekielne! MArgit, ze nie hipcio! Hurrra!
          ewka_z_radoscia_wcale_nie!_piekielna
          • Gość: margit Re: nie ma sie czym martwic IP: *.stacje.agora.pl 30.01.03, 11:14
            wewku:
            w Irlandii WYŁĄCZNIE margit
            cóż.... dlatego tak często hipcio ;-)
            m.-h.
            • Gość: ewka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 30.01.03, 19:38
              Gość portalu: margit napisał(a):

> wewku:
              > w Irlandii WYŁĄCZNIE margit
              > cóż.... dlatego tak często hipcio ;-)
              > m.-h.

buuuuuu, a ja myslalam, ze ta irlandia, i to pieklo, i te tam rozne inne sa
              w... nas. ewka_zawiedziona_irlandzko
    • Gość: Vauka Re: nie ma sie czym martwic IP: *.dsl.pipex.com 30.01.03, 19:43
      Czuje sie prawie jak podczas rozmowy miedzy panem, wojtem
      i plebanem. Ja chce byc wojtem bo mi ta wiejska droga
      zakurzona ciagle po glowie chodzi (chociaz biala plebania
      tez by byla niczego sobie) :-))
      • Gość: margit Re: nie ma sie czym martwic IP: *.stacje.agora.pl 30.01.03, 23:43
        a biały pański dworek, faueczko?? ;-)))
        m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka