Gość: Gość IP: 4.2.* / *.lodz.mm.pl 29.01.03, 14:16 Pytają się ślepego konia,czy weźmie udział w Wielkiej Pardubickiej.Na to koń: -Nie widzę przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Może ktoś jeszcze nie zna i się pośmieje... IP: *.hfx.eastlink.ca 29.01.03, 14:47 Chłop kupił konia i orał nim przez cały dzień. Po powrocie do domu zmęczony koń rozłożył się na łóżku. Chłop zdziwił się: - Coś takiego! Koń w łóżku! - A co? Myślałeś, że po całym dniu harówki będę jeszcze pomagał twojej żonie w kuchni? pozdr.:-)))) P.S. Dzieki za latwy temat, a nawiasem mowiac, konie to moja pasja, ale tylko w malarstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
niklowany_bar Re: Hello, I'm Mister Ed 29.01.03, 16:45 A horse is a horse, of course, of course And no one can talk to a horse, of course That is, of course, unless the horse Is the famous Mister Ed Go right to the source and ask the horse He'll give you the answer that you endorse He's always on a steady course Talk to Mister Ed People yakkety-yak a streak And waste your time of day But Mister Ed will never speak Unless he has something to say A horse is a horse, of course, of course And this one will talk 'til his voice is hoarse You never heard of a talking horse? Well listen to this: I am Mister Ed ... Mister Ed Gets The Last Laugh;) p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
ala60 cześć podoba mi sie to 29.01.03, 20:58 niklowany_bar napisała: > > A horse is a horse, of course, of course > And no one can talk to a horse, of course > That is, of course, unless the horse > Is the famous Mister Ed > Go right to the source and ask the horse > He'll give you the answer that you endorse > He's always on a steady course > Talk to Mister Ed > People yakkety-yak a streak > And waste your time of day > But Mister Ed will never speak > Unless he has something to say > A horse is a horse, of course, of course > And this one will talk 'til his voice is hoarse > You never heard of a talking horse? > Well listen to this: I am Mister Ed > > ... Mister Ed Gets The Last Laugh;) > > p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
ala60 smieszne 29.01.03, 20:59 niklowany_bar napisała: > > A horse is a horse, of course, of course > And no one can talk to a horse, of course > That is, of course, unless the horse > Is the famous Mister Ed > Go right to the source and ask the horse > He'll give you the answer that you endorse > He's always on a steady course > Talk to Mister Ed > People yakkety-yak a streak > And waste your time of day > But Mister Ed will never speak > Unless he has something to say > A horse is a horse, of course, of course > And this one will talk 'til his voice is hoarse > You never heard of a talking horse? > Well listen to this: I am Mister Ed > > ... Mister Ed Gets The Last Laugh;) > > p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlurz Re: Może ktoś jeszcze nie zna i się pośmieje... IP: *.sd.sd.cox.net 29.01.03, 17:34 wchodzi kon do pubu. spoglada barman i pyta: "co taka dluga mina?" Odpowiedz Link Zgłoś
ala60 Re: Może ktoś jeszcze nie zna i się pośmieje... 29.01.03, 21:03 dla mnie to nie jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
ala60 Re: Może ktoś jeszcze nie zna i się pośmieje... 29.01.03, 21:09 Gość portalu: Gość napisał(a): > Pytają się ślepego konia,czy weźmie udział w Wielkiej Pardubickiej.Na to koń: > > -Nie widzę przeszkód. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Może ..mąż się pośmieje... 29.01.03, 21:33 Mąż przychodzi nieoczekiwanie do domu i zastaje żonę z kochankiem w sytuacji jednoznacznej. Wzburzony krzyczy: - Ty z tym panem w łóżku?! Jestem zaskoczony! - Mylisz się kochanie! Ty jesteś tylko zdziwiony. To my jesteśmy zaskoczeni! ------ rejki - zdziwiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Może ..mąż się pośmieje... 29.01.03, 21:34 Mąż przychodzi nieoczekiwanie do domu i zastaje żonę z kochankiem w sytuacji jednoznacznej. Wzburzony krzyczy: - Ty z tym panem w łóżku?! Jestem zaskoczony! - Mylisz się kochanie! Ty jesteś tylko zdziwiony. To my jesteśmy zaskoczeni! ------ rejki - tylko zdziwiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlurz Re: Może ..mąż się pośmieje... IP: *.sd.sd.cox.net 30.01.03, 16:57 rejki, mnialo byc o koniach, ale skoro juz zaczelas... przychodzi maz do domu i zastaje zone z kochankiem w niedwuznacznej sytuacji. maz: Co wy tu robicie?! zona (do kochanka): a nie mowilam, ze debil? Odpowiedz Link Zgłoś
uhm Re: Może ..mąż się pośmieje... 31.01.03, 06:16 miało być o koniach... ale nie szkodzi... :) W restauracji gość pyta kelnera: - A te ziemniaki to polskie czy z unii? Kelner: - Liczy pan na konsumpcję, czy na dyskusję? Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Re: Może ..mąż się pośmieje... 31.01.03, 16:36 Gość portalu: wlurz napisał(a): > rejki, mnialo byc o koniach, ale skoro juz zaczelas... KOń brzmi dumnie - mąż też (podobno:), stąd to "przejście":) Teraz na "klejnocik" pora... Siedzi "mąż" na lawce w parku i z zapamietaniem wyrywa sobie wloski z meskiego "klejnocika". Spotyka go kolega i z przerazeniem pyta - Co TY wyprawiasz???!!! Zapytany, nie przerywajac czynnosci, spokojnie odpowiada... "Jak dran nie chce stac, to w puchu lezec NIE BEDZIE"!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
rejki wyklad 03.02.03, 15:36 Maz zaglada do szafy w sypialni i ze zdziwieniem "odkrywa" szkielet czlowieka. Spoglada wymownie na malzonke... Ona usmiechajac sie mowi... Kochanie, nie zartuj!:) Po 20 latach bedziesz robil mi wyklad... r. ireo napisał: > pani już dziękujemy hmm, zastanawiam sie czy ireo to sympatyk czy wyklad(owca)? Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla.ma.maly.bok Re: Kobyła_na_mgnienie 31.01.03, 08:14 Przyszła kobyła,rozejrzała się .... nic tu nie ma (prawie)o koniach. Kobyła jeszcze raz się rozejrzała..... no tak...jeszcze tu mojego ulubieńca nie ma.... powiedziała ..i sobie poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Kobyła_na_mgnienie IP: *.sd.sd.cox.net 31.01.03, 18:35 la-kon-iczna ta kobyla... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Może ktoś jeszcze nie zna i się pośmieje... IP: *.hfx.eastlink.ca 31.01.03, 19:18 ......nie jest o koniach ale tez ze zwierzacego swiata :-))) Przychodzi kuma do kumy i mowi: - Wiesz kumo, jakie wielkie nieszczescie mnie spotkalo ? - Nie !! - Wczoraj pogryzly mnie dwa psy jednoczesnie. - Oooo, faktycznie wielkie nieszczescie. A byly chociaz szczepione? - A byly, byly, .... ogonami. Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Moze..mezczyzna..wie 04.02.03, 21:55 Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny? - Bo on przeważnie już ma chłopaka. Jaka jest najcieńsza książka na świecie? - "Co mężczyźni wiedzą o kobietach". Ilu potrzeba mężczyzn by wkręcić żarówkę? - Pięciu. Jednego by ją wkręcił, czterech pozostałych żeby słuchali jak się tym chwali. Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru? - A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło? Dlaczego mężczyźni są jak reklamy w telewizji? - Ani jedno słowo z tego co mówią, nie jest prawdziwe. Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego? - Ponieważ nigdy nie dorastają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlywr Re: Moze..mezczyzna..wie IP: *.sd.sd.cox.net 04.02.03, 22:27 rejki, nie smiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Może ktoś jeszcze nie zna i się pośmieje... IP: *.icpnet.pl 04.04.03, 23:30 he he Odpowiedz Link Zgłoś