Gość: Rzes IP: *.ch.uj.edu.pl 05.02.03, 11:21 ...ale ich nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runek Re: Kocham kobiety 05.02.03, 11:28 chyba gustujesz w tych z wadą wymowy. Inna możliwość - nie znasz języków którymi się posługują Jeszcze inna - kłopoty z słuchem Rada - zainteresuj się poslskimi logopedkami ,ze znajomością języka migowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Kocham kobiety 05.02.03, 12:07 Runku, sugerujesz, zeby sluchac? Toz kobiety uzywaja slow do zacierania sladow... (generalizujac jak zwykle) b. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Kocham kobiety 05.02.03, 11:53 Gość portalu: Rzes napisał(a): > ...ale ich nie rozumiem moze gdybys sie na jednej skoncentrowal, to poszloby latwiej jakos... (wiesz, od szczegolu do ogolu - hahaha) ewka_co_czasem_sama_siebie_nie_rozumie (ale ciiiii, hahahaahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka.od.smoka Re: Kocham kobiety IP: 217.20.193.* 05.02.03, 13:07 rzes, jak ty chcesz wszystkie kobiety na raz zrozumiec, to nic dziwnego, ze ci sie to nie udaje hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Kocham kobiety 05.02.03, 13:56 nic dziwnego. niektórzy mówią, że jedno wyklucza drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Kocham kobiety IP: 62.65.141.* 05.02.03, 15:19 dlatego je kochasz, jak bys je zrozumial to zmienilbys orientacje, jak George Michael na ten przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Kocham kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.03, 15:38 No Rzes, Jak ty z takim IP biegasz po necie - to ja sie boje myslec jak to jest w realu! Moze w tym lezy problem, ze jestes zbyt otwarty w swoich zamierzeniach :))))) Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzes Re: Kocham kobiety IP: *.ch.uj.edu.pl 05.02.03, 16:55 Gość portalu: Maggie napisał(a): > No Rzes, > Jak ty z takim IP biegasz po necie - to ja sie boje myslec jak to jest w realu! > Moze w tym lezy problem, ze jestes zbyt otwarty w swoich zamierzeniach :))))) > Maggie:) Jak ja kocham bystre kobiety Maggie:))) Smoku, a smokowa mowila, ze wspaniale sie rozumiecie :) Elka, Ewka - kocham kazda z osobna i po kolei. Uwielbiam te mapy szczegolow , nie wspomne o cudownych zakamarkach :)) Runku, kobiety, nawet jak mowia po ludzku(haha)to trudno nadazyc za ich tokiem rozumowania, ale moze to i lepiej:)) Co do sluchu i odsluchu..hmm, chyba sluchaja bo mam co chce, chociaz czasami klucze...ale nie czuje sie zmeczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: Kocham kobiety IP: 62.65.141.* 05.02.03, 17:39 no widzisz, elki tez nie zrozumiales... ;-), czyli szafa gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzes Re: Kocham kobiety IP: *.ch.uj.edu.pl 05.02.03, 17:48 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > no widzisz, elki tez nie zrozumiales... ;-), czyli szafa gra Jeżżuuu, tego brakowalo, zebym ja twoja kobitke rozumial!:) A szafa, i owszem gra - kobiety lubia te (kli)maty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Kocham kobiety IP: *.nat1.tvknet.pl 05.02.03, 18:13 Pytania: 1) Rzes...a siebie rozumiesz? 2) Czy którakolwiek Kobieta rozumie siebie? 3) Czy chcemy siebie zrozumiec? Odpowiedzi: ...................................................... Heh, powiedziałam, co wiedzialam. Już mi lepiej, hihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzes Re: Kocham kobiety IP: *.ch.uj.edu.pl 05.02.03, 18:43 Gość portalu: rybka napisał(a): > Pytania: > 1) Rzes...a siebie rozumiesz? > 2) Czy którakolwiek Kobieta rozumie siebie? > 3) Czy chcemy siebie zrozumiec? Odpowiedzi Rzesa = kwiatu meskiego:)) Po pierwsze TAK Po drugie tak, ale...i tutaj nastepuja podpkt:) Po trzecie zalezy od zludzen Odpowiedz Link Zgłoś