Gość: via IP: *.siemens.pl 13.03.03, 11:57 mało to może oryginalne, lecz poznać bym chciała kilka powodów do radości.. może mnie natchną? czekam na propozycje v. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja_m Re: powód do radości IP: serwer:* / 192.168.1.* 13.03.03, 12:07 1. słońce!!!! 2. wieje i wywiewa smutki i inne takie pochowane po kątach 3. kawa pięknie pachnie 4. Peter Gabriel zawita do Polski 5. mruuuuczenie... :) 6. sen o Krakowie 7. w biedronce mój mężczyzna odkrył piwo (dobre) po 99 gr :)))) 8. itd itp itd :))))) Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: powód do radości 13.03.03, 13:18 wszystko rozumiem - ale jak w biedronce można zmieścić piwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja_m Re: powód do radości IP: serwer:* / 192.168.1.* 13.03.03, 14:08 zobacz ile się człowiek może jeszcze nauczyć ;-)))) ja też nie wiedziałam, a tu masz ci los.... ;-))))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: powód do radości 13.03.03, 12:08 Ciśnienie w normie,choć ciagle się waha,hihi. demolka.wiecznie.uśmiechnięta Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: powód do radości 13.03.03, 12:10 kilka powodow... dzien, noc i jeszcze pare rownie pewnych rzeczy :) noi wiosna. b. Odpowiedz Link Zgłoś
szuus Re: powód do radości 13.03.03, 12:41 niestety, przeczytałeś nieaktualną prognozę pogody: bigott napisał: > noi wiosna. 13 - tego jeszcze w marcu jest zima... od rana wiatr i duużo śniegu, ale to też powód do radości:) lalka Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: powód do radości 13.03.03, 12:46 a na dodatek moja mama ma imieniny :). Należy do zbioru osób charakteryzujących się atrybutem imię='Krystyna'. Więc należy się spodziewać czegoś słodkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: powód do radości IP: *.siemens.pl 13.03.03, 13:19 runek napisał: > a na dodatek moja mama ma imieniny :). > Należy do zbioru osób charakteryzujących się atrybutem imię='Krystyna'. > Więc należy się spodziewać czegoś słodkiego :) ojej, tez bym chciała mieć imieniny. niestety to nierealne. ze względu na swe imię mam je tylko raz w roku i w dodatku w wigilię. toteż nikt nie pamięta:((((( słodyczy od krystyny zazdroszczę, pewnie będzie sernik, albo jakieś inne pychy... i toaaasty...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: powód do radości IP: *.pai.net.pl 13.03.03, 13:23 runek napisał: > Należy do zbioru osób charakteryzujących się atrybutem imię='Krystyna'. > Więc należy się spodziewać czegoś słodkiego :) Prawda, runek, ze nalezy? I ze slodkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: powód do radości 13.03.03, 12:11 Taki sms na przyklad (dzis dostalam): "Z wiosennym wiatrem, z figlarnym echem ślę pozdrowienia razem z uśmiechem" Uśmiechnij pysio, proszę :)))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: powód do radości 13.03.03, 12:16 Troje nie wygrało eliminacji w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: powód do radości 13.03.03, 13:13 runek, a nie wiesz przypadkiem o jakimś występie Ich3? Bo tak reklamujesz tę supergrupę, że chętnie bym nie poszedł :-) [jeśli ktoś również chciałby nie pójść, może się ze mną zabrać, to nie pójdziemy razem] p.s. najlepsze życzenia dla mamy Acha, ten "powód" jeszcze. Otóż na tę chwilę mam kilka: 1. Ich3 nie występuje w miejscu i czasie, w którym się akurat znajduję :-) 2. mimo kontynuowania postu czuję się doskonale i wcale nie chudnę :-) 3. śnieg zaczął padać dopiero wtedy, kiedy już wszedłem do pracy :-) 4. już trzynasty, a ja nadal nie mam debetu na koncie! :-)) 5. mam 18 otwartych okien (w tym forum), a mój IBM to swobodnie wytrzymuje i się wcale nie wiesza :-) 6. nie mam żadnej nielubianej koleżanki o imieniu Krystyna (zresztą prawie nie miewam kontaktu z nielubianymi przeze mnie osobami - może dlatego, że znam ich niewiele :-) 7. i w ogóle :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: powód do radości IP: *.siemens.pl 13.03.03, 13:29 ireo napisał: > [jeśli ktoś również chciałby nie pójść, może się ze mną zabrać, to nie > pójdziemy razem] ok, to ja też ne pójdę z Tobą ;)) > Acha, ten "powód" jeszcze. Otóż na tę chwilę mam kilka: > 1. Ich3 nie występuje w miejscu i czasie, w którym się akurat znajduję :-) > 2. mimo kontynuowania postu czuję się doskonale i wcale nie chudnę :-) > 3. śnieg zaczął padać dopiero wtedy, kiedy już wszedłem do pracy :-) > 4. już trzynasty, a ja nadal nie mam debetu na koncie! :-)) > 5. mam 18 otwartych okien (w tym forum), a mój IBM to swobodnie wytrzymuje i > się wcale nie wiesza :-) > 6. nie mam żadnej nielubianej koleżanki o imieniu Krystyna (zresztą prawie nie > miewam kontaktu z nielubianymi przeze mnie osobami - może dlatego, że znam ich > niewiele :-) > 7. i w ogóle :-))) a co do listy, punkty twe nawet do mnie przemawiają...POZA CZWARTYM! :)) v. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: powód do radości 13.03.03, 13:39 ireo napisał: > runek, > a nie wiesz przypadkiem o jakimś występie Ich3? Bo tak reklamujesz tę > supergrupę, że chętnie bym nie poszedł :-) > He He He :) coś mi się przypomniało :) Był chyba 2 lata temu koncert ICH 3 w Gdańsku Brzeźnie :) nad morzem :) za free :) latem :). Tłumy waliły ogromne :) zablokowane ulice ( to nie żart). Jeśli ktoś akurat przechodził to tłum go porywał i szedł na ten koncert mimo woli. Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: powód do radości 13.03.03, 20:37 Runku drogi, jezeli wlasciwie rozumiem... jesli ktos akurat przechodzil... tlum porywal wbrew woli itp. to taka mala asekuracja na wypadek, gdyby wyplynely zdjecia z tego koncertu? Wszyscy jednakowoz zdajemy sobie sprawe, ze to bylo wbrew woli :) b. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: powód do radości 14.03.03, 12:11 bigott napisał: > Runku drogi, > jezeli wlasciwie rozumiem... > jesli ktos akurat przechodzil... tlum porywal wbrew woli itp. > to taka mala asekuracja na wypadek, gdyby wyplynely zdjecia > z tego koncertu? > Wszyscy jednakowoz zdajemy sobie sprawe, ze to bylo wbrew woli :) > > b. myśli ,że mnie rozgryzł :) dziadek do orzechów :) prędzej własne zęby zje To nie o mnie było :) to taka moja luźna projekcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Ireo's powod szosty IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 14.03.03, 10:49 O, to teraz juz wiem skad ten brak kontaktu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireo_sie_dziwi Re: Ireo's powod szosty IP: 212.244.167.* 14.03.03, 16:02 VK? to Ty masz na imie Krystyna :-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: Ireo's powod szosty IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 14.03.03, 16:10 Moge miec,co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka no trzeba byc Ireo, zeby IP: *.chelmnet.pl 14.03.03, 11:15 dokonac wpisu - uwaga! - 13 dnia 3 miesiaca 3 roku stulecia nowego o godzinie 13 minut 13! Hahahahaahahahaha. ewka_co_ubawila_sie_z_sil_calych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joth Re: powód do radości IP: *.woi.waw.pl 13.03.03, 12:52 masz okolo 70 powodów do radosci na minutę, czy to nie cud? joth'banalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: powód do radości IP: *.siemens.pl 13.03.03, 13:16 Gość portalu: joth napisał(a): > masz okolo 70 powodów do radosci na minutę, ??? (czy masz na myśli jakieś procesy fizjologiczne? mrugnięcie okiem i cieszenie się, że ponownie wiszimy???) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umka_ :) 13.03.03, 13:24 obudzic sie, tak jak dzis ja, skapana w sloncu... sandaly na stopy, jogurt i jablka w plecak... szuuuuu przez miasto najpierw poczytac poczte, a potem prosto na viale delle magnolie - polezec pod kwieciem, wciagac w pluca przesliczny zapach i napychac sie lakociami (obowiazkowe ciastka oczywiscie)... a jeszcze bardziej potem zaszyc sie w uliczki strefy ulubionej, poblakac sie odrobine i zajrzec na przyklad do kina na taka "fride" i ... no, na dzis wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Radosc bez powodu:) 13.03.03, 13:33 U mnie przelozenie jest bardzo proste:) Jesli nie mam powodu do smutku to znaczy, ze mam powod, by sie cieszyc:) Najbardziej cieszy radosc ( wydawaloby sie) bez ( wyraznego) powodu:) Szczesliwosc po prostu:) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireo_ceni_sobie Re: Radosc bez powodu:) IP: 212.244.167.* 14.03.03, 16:00 _trwałe_konstrukcje_o_prostych_przełożeniach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka ...albo Paiha, zeby IP: *.chelmnet.pl 14.03.03, 18:05 dokonac wpisu 13.03.03 o 13,33! Ha! ewka_i_juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka.od.smoka Re: :) IP: 217.20.192.* 13.03.03, 13:36 wczoraj padalo, a dzis sie przejasnilo i jest sloneczko, na naszym balkonie usiadla wiosna i nasze drzewo zaczelo wypuszczac zielone listki, niedlugo zakwitnie :-) caly dzien mam wolny, za chwile pojde na spacer po slonku, a wieczorem........... ach :-) dla mnie to wystarczajaco duzo powodow do usmiechania sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: :) IP: *.siemens.pl 13.03.03, 13:42 ale mnie zdołowałaś...!! tutaj jest zero srtopni!! :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: powód do radości IP: 213.17.145.* 13.03.03, 14:40 gdzie sie podzialy tamte majowki :)))) Pozdrawiam malpo jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: powód do radości IP: *.stacje.agora.pl 13.03.03, 18:38 maćku, majówki po_działy się w maju; i w tym roku chyba też się tam po_dzieją ;-))) a co do powodów do radości to podpisuję się pod ireo (boszsz... na co mi przyszło, hihi), (za wyj. pkt. 4), a poza tym w moim wieku wystarczy jak rano się budzę, nic mnie nie boli, a czuję, że oddycham - ergo - żyję ;-))) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: powód do radości IP: 213.17.145.* 13.03.03, 21:20 margit, to ja bym wolal palcem w ....... na scianie pisac:))), ale to chyba to samo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szuus Re: powód do radości 13.03.03, 21:33 Maćku, czy znalazłbyś w tej czynności chociaż odrobinę radości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: powód do radości IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 11:20 Gość portalu: k2 napisał(a): > margit, to ja bym wolal palcem w ....... na scianie pisac:))), ale to chyba to > samo:)) ta no i proszę jaki szczęśliwy, miało być o radości i jest, nie da się ukryć. to teraz moja radość: bardzo sie ciesze, że śmieszą mnie zupełnie odmienne rzeczy. agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she powód do radości IP: *.pai.net.pl 14.03.03, 12:21 A ja sie ciesze, ze mnie czasem smieszy to samo, co bawi Agni :)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyt.zlosliwosc Re: powód do radości IP: *.atol.com.pl 14.03.03, 15:46 napewno bardziej to cieszy niz czytanie ireo :))) a z drugiej strony widze duzo podobienstwa miedzy ireo a "kogutem" :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: powód do radości IP: *.siemens.pl 14.03.03, 13:22 Gość portalu: k2 napisał(a): > gdzie sie podzialy tamte majowki :)))) Pozdrawiam malpo jedna a..dzięki, a majówki, jak Margit słusznie zauważyła będą. tyle że w tym roku pewnie w innym towarzystwie :))))))))))))))))))))))))))))))))) pozdr. też. v. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: powód do radości IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 21:58 Pwodów do radości jest dwa tysiące, gdy dadzą , to moze starczy do pierwszego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: powód do radości IP: *.chelmnet.pl 14.03.03, 09:34 lomatko, jakos taki malusi wniosek mi sie pojawil - po przeczytaniu powyzszych - meteopatow ci u nas pod dostatkiem (tez sie wpisuje w te grupe - hahaha). A teraz radosc: - ze zdrowie (a nawet jesli choroba, to i tak juz po przesileniu i ma sie ku zdrowiu - ze milosc (a nawet jesli przydechla, to mozna ja znow zakwitnac - te czy inna) - ze przyjazn (a nawet jesli przymglona, to mgle mozna rozproszyc) - ze dzien (a nawet jesli zly, to niebawem noc nadejdzie) - ze noc (a nawet jesli zla, to za juz, za chwile, dzien wstanie) - ze (...) - ze (...) - ze (...) - ze nadzieja (a nawet jesli dziwka w zielonej sukience sie okazuje na ten konkretny moment, to przeciez wraca zawsze, bo takie jej zadanie, i z wiara, swoja siostra blizniacza, za reke razem idzie, ku nam idzie) Jednym slowem (gdyby uzyc porownania z polki bankowej) - zeby saldo na koncie zycia bylo na plus. ewka_co_plus_nade_wszystko_najlubi P.S. Chyba sie przejelam - jakos zupelnie powaznie wyszlo (nawet jesli z oka przymruzeniem). Hmm. Pewnie taki czas. Moj czas. Gdzie ta wiosnaaaaaaa?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: powód do radości IP: *.chelmnet.pl 14.03.03, 10:08 Och! No i jeszcze jedno, najwazniejsze bodaj. Poki muzyka w nas - to zawsze powod do radosci. Kiedy gra. I czucie sprawia. ewka_co_muzyke_w_najsamszym_srodku_najbardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: powód do radości IP: *.pai.net.pl 14.03.03, 10:24 I jeszcze kiedy ma sie imieniny... I zadzwoni Ten_Ktoś :)))))))))). No! Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: powód do radości 14.03.03, 10:44 Zmysly wszystkie, te podstawowe. Choc czasami ustami lepiej oddychac, bo zapach odrazajacy, po szklanke mleka galopem zwiewnym gonic bo smak wypala wszystko organiczne w srodku, oczy zamykac bo i tak nic nie widzimy spoza zaslony solankowej, sluch doprowadza do szalenstwa dopuszczajac do nas potok dzwiekow, slow okrutnych, dotyk ratuje nas w ciemnosciach, rozwiazujac zagadki zadawane przez mozg, dotyk raduje cieplem drugiego czlowieka i boli wbijajaca sie igla strzykawki... p_l_ P.S. wewka, wiosna z poludnia nadciaga, zajrzyj, troche slonca Ci przeslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: powód do radości IP: *.siemens.pl 14.03.03, 13:24 Ewcia urzeka mnie ten twój optymizm, w ten ciemno-szary paskudny dzień. ściskam Cię gorąco dzięki v. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: powód do radości IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 14.03.03, 10:52 Powodem do radosci jest to, ze sie ma powody... do czegokolwiek. Pozdrawiam absolutnie wiosennie bo u mnie za chwile zonkile juz zaczna przekwitac a kwiecie, wcale nie w bolach, na drzewach sie rodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: powód do radości 14.03.03, 10:59 no popatrz.U nas zima wraca. demolka.śledząca.prognozę.pogody Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: powód do radości 14.03.03, 13:34 To juz koniec z nami!!!! Jestem w stanie zrozumiec, ze kriek ma doly, a nonstop zastanawia sie nad zmiana plci, ale jesli nawet Ty masz chandre to czys najwyzszy zrobic referendum o zniesienie zimy - (to referendum przynajmniej nam nie zaszkodzi). Moze faktycznie olac ten czat i zrobic sobie przynajmniej godzinny spacer dziennie? W poszukiwaniu wiosny :-)) Trzymaj sie cieplutko i nie dawaj przesileniu wiossennemu. Fem3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: powód do radości IP: *.siemens.pl 14.03.03, 13:42 jestem ZA. znieść zimę i (niestety-lub-stety) zrobić porządki w życiu. ściskam i dzięki v. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: powód do radości IP: *.pth0503.pth.iprimus.net.au 14.03.03, 14:51 za duzo ich, tych powodow (powodek) zeby wszystkie wymienic tak napredce...czasami przychodza tak niespodziewanie i uciekaja tak szybko, zostawiaja po sobie mile wspomnienia, i zimne piwo w lodowce, i w sobote leniwe otwarcie oka i brak dzwieku budzika, duzo tego, duuuuzo, slownik zdarzen radosnych by sie przydal dla tych ktorzy nie pamietaja co moze byc radosne...codziennie usmiechnieta szefowa w pracy, brak czegos i swiadomosc ze wcale tego nie potrzeba, mozna by pisac i pisac... aha jak dodam slowo wiosna to ono caly tekst zazieleni choc szaro na bialym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusek Re: powód do radości IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:27 czlowiek to dziwna istota. Zawsze dokladnie wie kiedy jest nieszczesliwy, ale swoje chwile radosci rzadko sobie uswiadamia. Predzej powie, ze jest mu dobrze niz, ze jest szczesliwy. Ja bylam bardzo szczesliwa wczoraj kiedy okazalo sie, ze jstem jedyna amatorka czerwonego wytrawnego wina na imprezie. Po calej flaszce mialam super szumiace szczescie w glowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: powód do radości 28.03.03, 12:30 Gość portalu: tusek napisał(a): > czlowiek to dziwna istota. Zawsze dokladnie wie kiedy jest nieszczesliwy, ale > swoje chwile radosci rzadko sobie uswiadamia. Predzej powie, ze jest mu dobrze > niz, ze jest szczesliwy. > Ja bylam bardzo szczesliwa wczoraj kiedy okazalo sie, ze jstem jedyna amatorka > czerwonego wytrawnego wina na imprezie. Po calej flaszce mialam super szumiace > szczescie w glowie:) szukasz swego szczęscia na dnie butelki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś