Gość: mala IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 18:06 dobrze ,ze piasek sie pojawił-jest fajnym gosciem i czekam na jego płytę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mile zaskoczona Re: Piasek - zapis czatu IP: 80.51.244.* 19.03.03, 18:39 ooo ten Piasek to sympatyczny człowiek. Chyba ma nie najlepszą prasę, bo choć przyznam,że dość pobieżnie śledziłam artykuły o nim, to miałam wrażenie, że to mało interesująca i inteligentna postać z gwiazdorskimi humorkami. A na tym czacie całkiem fajnie się zaprezentował. Zwracam honor i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaarolinaa Re: Piasek - zapis czatu IP: 195.117.81.* 20.03.03, 10:00 A ja chlera wczoraj zaspałam na czata z Piaskiem!!!!Chciałam sobie pogadać z moim idolem,a wstałam o 11:50!!!!!!!Ale czekam z wielką niecierpliwością na kolejnego czata. Tym razem nastawię sobie budzik!!!!!!Pozdrawiam Piaska i wszystkich jego fanów!!!Pa pa . Karolcia(która niestety nie będzie mogła jeżdzić w najbliższym czasie na koncerty Piacha,bo 5.05.2003 urodzę dzidzi-ale się chwalę co?)Czekam z wielką NIECIERPLIWOŚCIĄ na płytkę Andrzejka!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quintharha Re: Piasek - zapis czatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.03, 11:41 Super musiało być sądząc po zapisie rozmowy, szkoda tylko że niemogłam się na nią dostać?? przez godzinę próbowałam wejść na ten czat ale nic z tego niewyszło, dlaczego???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Piasek - zapis czatu 20.03.03, 11:47 Gość portalu: Quintharha napisał(a): > Super musiało być sądząc po zapisie rozmowy, szkoda tylko że > niemogłam się na nią dostać?? przez godzinę próbowałam wejść na > ten czat ale nic z tego niewyszło, dlaczego???????????????????? Wisi nad tobą fatum. Pamiętasz ? Kiedyś ukradli ci słownik ortograficzny. To się wszystko zazębia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just21@gazeta.pl Re: Piasek - zapis czatu IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 18:41 piasek to fajny gościu, ale jagielski to wredny typ, ani jednego pytania mi nie przepuścił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_p Re: Piasek - zapis czatu IP: 195.94.199.* 22.03.03, 12:17 piasek to najfajniejszy facet i najzdolniejszy piosenkarz na globie!czacik byl bardzo ok..czekamy piasiu wszyscy z niecierpliwoscia maniaka na plytke..pozdro!pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Piasek - zapis czatu IP: *.lanet.wroc.pl 22.03.03, 20:01 Cze pIASEK TU twoja fanka Beata Cichosz z WROCŁAWIA PISZE ZA POŚREDNICTWEM KOLEGI .sŁUCHAM JUŻ CIEBIE OSIEM Lat ! bardzo Cie lubie i cenie za to co robisz choć wiele osób twiedzi inaczej !!! Pozdrowionka dla Ciebieod moich przyjaciłół i siostry.PA Beata. E-maill kolegi : lewy_rd@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Piasek - zapis czatu IP: *.tvastra.com.pl 23.03.03, 16:38 Fajny czat... przypomnialy mi sie stare czasy... Pozdrawiam Piaska serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grag Re: Piasek - zapis czatu IP: 212.33.87.* 24.03.03, 08:53 Rzeczywiście, bardzooo fajny czat. Pozdrowienia dla wszystkich fanów Piaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Piasek - zapis czatu IP: *.net-arena.pl 28.03.03, 15:17 Myślę że nikt juź nie ma wątpliwości iż Amdrzej to inteligentny i ciepły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Piasek - zapis czatu IP: *.ziebice.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 13:05 jestes fajny i bardzo cie lubie ale nie wiem czymasz dzewczyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Piasek - zapis czatu IP: *.zamosc.mm.pl 23.04.03, 13:13 czesc piasek od najmłodszych lat jestem twoim zagorzałym fanem powiedz jak czujesz się w roli piosenkarza pytam się dlatego ze ja też nim zostane odpisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz wojciechows Re: Piasek - zapis czatu IP: *.zamosc.mm.pl 23.04.03, 13:18 czesc piasek nazywam sie łukasz wo\jciechowski mieszkaM NA KOSZARACH W ZAMOŚCIU MAM 2SIOSTRY KAROLINE I PATRYCJE I MAME I TATE I PSA I SAMOCHÓD OPEL ASTRA 2 IMCHODZE DO S.P.3W ZAMOŚCIU WIESZ CO NIEMAM ZEADNYCH PYTAŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENATA Re: Piasek - zapis czatu IP: 212.103.151.* 23.07.03, 01:30 HAY MY NAME IS rENATA, i KNOW Piasek from the eurovision song contest... I would realy like if some of thing you were talking, chating about would be in english language... have a great day ... heloo from Slovenian radio hit, www.radiohit.si.... if somebody want ... i would need some informations about PIASEK... HOW OLD IS HE, IS HE MARRIED, DOES HE HAVE MORE SONGS IN ENGLISH LANGUAGE... WE OFTEN PLAY "TO LONG".. IF SOMEBODY COULD GIVE ME THE INFORMATIONS .. PLEASE SEND THEM ON RENATA@RADIOHIT.SI...BY THE WAY PIASEK , YOU ARE GREAT... I WOULD ALSO LIKE TO KNOW, WHEN WILL HE BE ON CHAT AGAIN..... Odpowiedz Link Zgłoś