kaa.lka 22.02.07, 02:10 po sledziu srodowym w popiele 4/7 tygodnia i luski na oczy jak okulary sloneczne sol.kaa(w soli) kaa.noe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laperla Re: gdyby ryby.. 22.02.07, 15:13 byle do 6/7 caálcu ;) p.s. luski od p.a.rady? Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: gdyby ryby.. 22.02.07, 15:24 7/8 by było całkiem teges p.rz.ebisniegów brak Odpowiedz Link Zgłoś
lee ryby.. 22.02.07, 20:47 Nie można wyobrazić sobie snu ryb Nawet w najciemniejszym kącie stawu, wsród trzcin, ich spoczynek jest czuwaniem: wiecznie ta sama pozycja i absolutna niemożnosć powiedzenia o nich: złożyły głowę. Także ich łzy są jak krzyk w pustce: Niepoliczone Ryby nie mogą gestykulować swojej rozpaczy. To usprawiedliwia tępy nóż, który skacze po grzbiecie zdzierając cekiny łusek. /Herbert/ Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: ryby.. 23.02.07, 12:41 no co do tych marynarek to ja nie wiem, moje mają tylko dwie [czyzby przez to nadzieje mniejsze? ;)] co do ryb, to śpią skubane [znaczy łuskane], na pewno; jak rano zaglądam do akwarium to nie łypią, a jak po obiedzie - to łypią; znaczy rano śpią ;)) Odpowiedz Link Zgłoś