ewka5 26.04.03, 17:09 Agni_me z ocza_mi mi_gda_ło(j)_wy_mi cóżeś mi_nam mi_ła poczyni_ła istnieniem swo_im... mało mi_nam ewka_z_ja_kościa_mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rybka Re: urodziny Agni IP: 217.98.71.* 26.04.03, 17:26 Agni! Kiedy przychodzi mi skladać życzenia, takie od serca, onieśmielenie jakoweś mnie blokuje, czy słowa nie za małe i niezbyt proste, by wyrazić to, czego życzyć chciałabym Tobie. A pieknie chciałabym zyczyć, oby w każdym Twoim dniu przeważała miłość, radość i same najdobre uczucia, byś na swej drodze spotykała wyłącznie dobrych ludzi i takie wyzwania, które dostarczą Ci satysfakcji i spelnienia... Czasu dla siebie więcej na zwyczajna nudę też życzę i bądź dla nas. ryba_z_wichrowego_wzgórza PS. mam i mały prezent Chwila Idę stokiem pagórka zazielenionego. Trawa, kwiatuszki w trawie Jak na obrazku dla dzieci. Niebo zamglone, już błękitniejące. Widok na inne wzgórza rozlega się w ciszy. Jakby tutaj nie było żadnych kambrów, sylurów, Skał warczących na siebie, Wypiętrzonych otchłani, Żadnych nocy w płomieniach I dni w kłębach ciemności. Jakby nie przesuwały się tędy niziny W gorączkowych malignach, Lodowatych dreszczach. Jakby tylko gdzie indziej burzyły się morza I rozrywały brzegi horyzontów. Jest dziewiąta trzydzieści czasu lokalnego. Wszystko na swoim miejscu i w układnej zgodzie. W dolince potok mały jako potok mały. Ścieżka w postaci ścieżki od zawsze do zawsze. Las pod pozorem lasu na wieki wieków i amen, A w górze ptaki w locie w roli ptaków wlocie. Jak okiem sięgnąć, panuje tu chwila. Jedna z tych ziemskich chwil Proszonych, żeby trwały. W. Szymborska Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Re: urodziny Agni 26.04.03, 17:44 Agni, podaruj te Wyspy Szczesliwe, niech twoj "poeta" nie cierpi juz wiecej:)) <<<< A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. <<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:17 rejki napisała: > Agni, podaruj te Wyspy Szczesliwe, niech twoj "poeta" nie cierpi juz wiecej:)) Tia, dostać w prezencie urodzinowym przykaz podarowania Komuś Wysp Szczęśliwych... :-)))) Niech więc nie cierpi ;-)))) agni_me_w_uśmiechach_i_na_Wyspach(tylko czy one to są te ...) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:12 ryyyyyyyyyyybuś ty moja :-) a i tak najpiękniej składałaś mi życzenia z fonią :-)) tak sie cieszę, że ... a wiesz, że lipiec to już całkiem niedługo? da się wytrzymać :-))) agni_me_co_lubi_życzenia_takie_Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: urodziny Agni IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 17:55 Droga Agni !!Wprawdzie nie potrafie pieknie wierszykow z tej okazji pisac ale za to szczerze zycze ci z okazji Twoich Urodzin wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:20 a ja w dziękować nie umiem wierszykowo .... to tylko tak szczerze powiem dziękuję :-)) a Odpowiedz Link Zgłoś
rejal Re: urodziny Agni 26.04.03, 18:03 cholera jasna! do mnie nalezalo zalozenie tego watku! eh, trudno, ubiegli mnie! Najlepszego Ci zycze. Zreszta wiesz. Przeciez to wiesz. rejal_z_gwiazdami_piecioma_nad_glowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:29 rejal napisała: > cholera jasna! do mnie nalezalo zalozenie tego watku! eh, trudno, ubiegli mnie! > > Najlepszego Ci zycze. Zreszta wiesz. Przeciez to wiesz. > rejal_z_gwiazdami_piecioma_nad_glowa tak ... do Ciebie, najrejalniejszy z rejalnych :-) Najlepsze, co mi się przytrafiło w tym roku to Wasza rejalnośś :-) I życzcie mi siebie z całych sił, Wasza Rejalność. Zresztą wiecie. Przecież to wiecie. agni_me_cała_rejalna Odpowiedz Link Zgłoś
umka_ Re: urodziny Agni 26.04.03, 18:03 ach, agnitko... przyjaznych dusz dookola slonca laskoczacego w nos spokoju w tej calej naszej bieganinie morza kwiatow tych naj... i jeszcze slodkosci i usciskow moc uma, co wlasnie z sielankowej wsi do miasta wielkiego wrocila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: urodziny Agni IP: *.sd.sd.cox.net 26.04.03, 18:03 enidej, enitajm bejbi, olzebest! -:O:o :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubi Re: urodziny Agni IP: *.unused.zigzag.pl 26.04.03, 18:36 ciepla, milosci, pozytywnych wibracji, zielonych swiatel, niezlosliwych przedmiotow martwych, najlepszych ludzi wokol - zawsze... z serdecznymi pozdrowieniami rubia Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: urodziny Agni 26.04.03, 19:07 no i wsio zostalo w gwiazdach zapisane agni tego co nie da sie wypowiedziec, bo w litery sie ubrac nieskore:) sto_krotny_lampi_bukiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: urodziny Agni IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 19:52 agnie_me-twój nik tak mi się zawsze kojarzy..me kochanie:-)))) więc aby zawsze ci to mówił ten jeden jedyny i .............................................................................. .........................................................................* z serca -binka * wstaw sobie wszystko czego chciałabyś i niech ci sie spełnia-buzo buziek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:50 binko tych buziek to powinno być najdużo :-)) dziękuję za życzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:45 lampka_nie_winna napisała: > no i wsio zostalo w gwiazdach zapisane agni > tego co nie da sie wypowiedziec, bo w litery sie ubrac nieskore:) > sto_krotny_lampi_bukiet no to jak? kupować lot na miotle na lipiec? bo wiesz, że tam latem jest zupełnie inaczej ... :-)))))) a ja i tak wiem wszystko :-)) agni_me_w_lampim_bukiecie_sto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:48 rubi :-)) dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:41 Gość portalu: rzulw napisał(a): > enidej, enitajm bejbi, olzebest! > -:O:o > :))))))))))))))) no i fenkju tartlu ;-)) werymacz zresztą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriek Re: urodziny Agni IP: *.astercity.net 26.04.03, 19:50 a teraz cisza, agni ma specjalnych gosci! dwiescie kotow zebralo sie wokol sadzawki. Na kazdym podworku i polanie znajdziesz zawsze jednego z nich, niech cie zawsze chronia przed padalcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:56 Gość portalu: kriek napisał(a): > a teraz cisza, agni ma specjalnych gosci! dwiescie kotow zebralo sie wokol > sadzawki. Na kazdym podworku i polanie znajdziesz zawsze jednego z nich, niech > cie zawsze chronia przed padalcami. krieku, mam nadzieję, że to Ty, siedziałeś na parapecie :-) (ech dawno w prezencie urodzinowym nie dostałam tak pięknej myszy) ;-)) agni Odpowiedz Link Zgłoś
szumuszu Agni:))) 26.04.03, 20:48 Ostrożnie... Ostrożnie się kąpać w muszlach nada Gdyż momentalnie euforia opada Gdy ciastko z kremem się wymsknie na skały Każdy się jawi jako oniemiały Niezmiennie więdnie w kamieniu roślina I z czasem liniję cienką przypomina Zatem popuścmy wodze tu fantazji Tak korzystawszy z nieczęstych okazji Jaką są Agni_me uroczystości Agni znaczy .. nie moje hmm...gwoli ścisłości Sumarycznie szumnie rzeknę Ci kobieto Niech Ci się powodzi całkiem w życiu przeto.. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 (cięgiem jechane jak przyyystało – więc zdecydowanie z serca) 1maciejos vel szumuszu poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: Agni:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:00 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buuuuuuuuziak dwa ciągi z serca ;-))))))))))))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: urodziny Agni IP: *.BO1.srv.t-online.de 26.04.03, 20:54 Agni kochanie: Zycze Ci Dnia Urodzin który przyniesie to, co najlepsze - cieple usmiechy, pogodne mysli i nadzwyczajne szczescie. Zycze Ci Dnia Urodzin tak milego jak tylko milym byc moze ten Dzien - spedzony w otoczeniu pelnym milosci, przyjaciól i rodziny. lesio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:04 lesiku rodzinko ma :-)) za bogów dalej nie wiem, jaka to rodzina ale mniemam, że bliska..... a dziękuje i tak się cieszę, że się znowu pojawiasz agni Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: urodziny Agni 26.04.03, 21:21 wszystkiego naaajlepszego i jeszcze lepszego niz naj;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_slon Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.03, 21:52 tereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee malutka cmok i rosnij zdrowa duza i grzeczna... :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: urodziny Agni 26.04.03, 21:56 Droga Agni... Pozwól, że złożę Ci to Czego Ci życzę gdzieś w najbliższym czasie, w cztery oczy, na privie :))))) Do zobaczenia! Cwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:11 cwi, to ja czekam :-)))))))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:09 Gość portalu: pablo_slon napisał(a): > tereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee malutka cmok i rosnij > zdrowa duza i grzeczna... :-)))))))))))) no pablosku Twoje życzenia już się spełniły trochę :-))) duża urosłam , to może kieddyś i grzeczna będę :-))))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:07 :-)))) a wiesz, że rok temu też składałaś mi życzenia? ;-)))) agni :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: urodziny Agni IP: 213.134.143.* 26.04.03, 22:01 Żeby paprocie zakwitły Żeby kurczak nie dał się zmienić w nic innego Żeby ci wokół znali Józefa Żeby żółty słupek wskazywał drogę i żeby w lato było TAM zawsze inaczej jen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:40 jenn siostrzyco, a u mnie to już jest zypełnie inaczej ..... zapraszam :-) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: urodziny Agni IP: 213.17.145.* 26.04.03, 22:52 zeby ci zycie wypelniala radosc, zeby ci milosc kladla sie pod nogami, zeby ci wszystko co moze byc najpiekniejsze ..........., zebys znalazla milosc swego zycia i byla najszczesliwsza kobieta na swiecie i zycze ci tego wszystkiego czego mozna sobie zazyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia31 Re: urodziny Agni IP: *.gora-pulawska.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:49 w ten dzień wyjątkowy troski wyrzuć z głowyi bez słów usmiechem mów, jasnym i czystym on piekniejszy nad wszystkie słowa najmilsza to rozmowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: urodziny Agni IP: *.pth0509.pth.iprimus.net.au 27.04.03, 04:15 malo sniegu duzo slonca kanapy wygodnej dobrej ksiazki bez konca:) (ja naprawde nic nie mowilem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:54 :-)))) obydwaj mi tego życzycie ??? pozdrawiam :-))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
ireo nie_zaspokojony 28.04.03, 13:31 Gość portalu: marcin napisał(a): > malo sniegu > duzo slonca > kanapy wygodnej > dobrej ksiazki > bez konca:) > (ja naprawde nic nie mowilem:)) - Właśnie. Tej kanapy zwłaszcza. Bo książki już wszystkie przeczytałaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: nie_zaspokojony IP: 194.201.32.* 28.04.03, 19:48 ireo napisał: > - Właśnie. Tej kanapy zwłaszcza. > Bo książki już wszystkie przeczytałaś :-) > tak, zwłaszcza kanapy dziękuję, ireo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:49 Gość portalu: kasia31 napisał(a): > w ten dzień wyjątkowy troski wyrzuć z głowyi bez słów usmiechem mów, > jasnym i czystym on piekniejszy nad wszystkie słowa > najmilsza to rozmowa... kasiu z czechowa :-)) dziękuję agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:43 maciek :-) dziękuję Ci bardzo, zwłaszcza Tobie agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla_kobieta Re: urodziny Agni IP: 62.233.217.* 27.04.03, 09:15 życzę dobrego porozumienia z tym, w co wierzysz, Agni i bukiet ofiaruję z żonkili i gałązek ozdobnej wierzby (osobiście wyhodowanej) ps. okna otwarte! zla_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:55 :-))))))) och najlepsiejsza, kiedyś przez nie wlecę agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick Re: urodziny Agni IP: *.rps.cz 27.04.03, 10:30 Ty wiesz, co ja Ci zycze....:-). Mave z bukietem kwiatow lesnych Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: urodziny Agni 27.04.03, 12:15 ...wsiewo charoszewo:) a snowam godam, mnoga szczastia... a nie:) tfu, to nie to:))) agni, ja Ci tak akwe kiedys tenteges:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:58 barbarrrrrrrrrrrro :-))) taaaaaak , Ty mi tenteges :-))))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 22:57 no mavie, kwieciu leśny ... a wiem, wiem :-) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjot Re: urodziny Agni IP: 80.48.207.* 27.04.03, 12:37 NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@j.W.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: urodziny Agni IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.03, 13:07 Agni wszystkiego co najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:06 :-))))))) dziękuję, Marto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:04 najdobrego mam nadzieję :-)) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: urodziny Agni IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.255.* 27.04.03, 16:40 więc cóż mogę Tobie dedykować, jeśli nie faceta : - przystojnego jak ja - miłego jak ja - inteligentnego jak ja - czułego i delikatnego jak ja - zbudowanego lepiej niż non :))) - przytulającego lepiej niż olek :))))) - oraz wiele szczęścia i słodyczy, brać górnicza Tobie życzy :))))) a tak naprawdę to zdrowia i czasu na realizację marzeń, bo o tym że Tobie wszytko się udaje i spełnia jestem przekonany :))))))) ...no , a teraz wszytkie dzieci na 3/4 mówimy głośno razem " Kochamy cię Agni" - trzy cztery - KOCHAMY CIĘ AGNI - lizaki dla dzieci za udział w życzeniach rozdaje pan przy wyjściu ze studia Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: urodziny Agni 27.04.03, 17:05 Gość portalu: KRIS napisał(a): > - lizaki dla dzieci za udział w życzeniach rozdaje pan przy wyjściu ze studia Ja nie po lizaki..... Ja tylko troszkę promyczków... ..słonka chciałam..przynieść..dla Agi ..ale dziś za oknem deszcze się rozpadał.... może będzie tęcza..??? Życzę Ci Agi.. ..wiele barw tęczy w życiu... a najwięcej..kolorków..takich.. ..pastelowych..ciepłych... ..uśmiech niosących... ..i radość sprawiajacych.. dużo słonka:))) Urszulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:08 :-)) i za słońce i za życzenia dziękuję :-)) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:02 kris, masz lizaka :-)))))))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: urodziny Agni IP: *.mm.com.pl 27.04.03, 18:55 Spoznione ale szczere, Agnieszko :)). Ja tradycyjnie - szczescia i marzen. I jeszcze szczescia. I jeszcze marzen. I jeszcze Milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:10 ech wszystko mi najpotrzebne :-)dziękuję bardzo agni Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: urodziny Agni 27.04.03, 19:02 No to ja też życzę spełnienia marzeń wszelkich i oczu migdałowych zawsze roześmianych. Sto lat! aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:13 :-))))))))) a wiesz co? ktoś mi pożyczył stu lat ... na czacie i się przestraszyłam, ale potem pomyślałam , no cóż , może być zabawnie :-))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: urodziny Agni IP: *.eastlink.ca 27.04.03, 19:55 Agni_me incredible ! Przesylam Tobie bukiecik stokrotek urodzinowych...love abc_abc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:16 a wiesz, że w bukieciku zaplątana przyleciała pszczoła? hmmm pierwsza tej wiosny :-) dziękuję i za pszczołę i za życzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliMac.nie-dzielny U_rodziny_Agni IP: *.crowley.pl 27.04.03, 20:47 Migdalowe_oczy_ma komu _ye_da na_urodziny_tey_dziewczyny_ bukiet_zonkili zoltyhh_radosnych z_powodu_urodzin i_wiosny niech_jej_umila_ kazda_chwile ...na_dzis_to _tyle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: U_rodziny_Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:17 maczku miły :-)) dziękuję .. i do zaraz, za chwilę :-)) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me moje urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 20:53 Mili moi i Najmilejsi, Czy ja mogę dziś tak infantylnie i banalnie i kiczowato? Moge! W końcu dlaczego dziś ma być inaczej niż zwykle kiedy piszę ?! Dziś to znaczy pourodzinowo, dziś jestem 31+1 i jeden dzień ;-)))) Wiecie mili moi nie trafiłam tu z pustki, całkiem poukładane życie, kilku przyjaciół tych, co to od lat, mnóstwo znajomych, rodzina. Ale rok temu oprócz imprezy urodzinowej w ogrodzie pełnym komarów i zaczynających kwitnąć bzów (w zeszłym roku z wiosny była szybka dziewczyna) miałam też drugą imprezę z migającym ekranem laptopa, z uśmiechami szerokimi na kilka nawiasów i z ...... Wami. Tych Was było tylko kilkoro i piękne jest to, że wszyscy wciąż jesteście i jest Was tyyyyyylu więcej, bo w tym roku telefonów i smsów i maili i życzen na forum..... ech no tak strasznie mi miło, tak najmiło. To chyba dobra pora, by powiedzieć, że dobrze mi z wami (czasami) ;-))))))) i jeszcze, że .... e nie , nie trzeba, wszak wiecie. Bardzo, bardzo dziękuję za życzenia i za to, że jesteście. okropecznie_wzruszona_agni_me_co_miała_najcudne_urodziny_dzięki_Wam_i_... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 21:08 ewko ... to może ja tylko, że już dni licze i że, mi też najmało :-) agni_me_po_u_rodzinowa Odpowiedz Link Zgłoś
calindra Re: urodziny Agni 27.04.03, 21:26 i jeszcze ja! wszystkiego, czego... sama wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_ Re: urodziny Agni IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 22:06 no i jeszcze ja siń dołanczam na koncu a prezent jutro, bo tu go nie mam o_ ps. ile masz latek agni i skond klikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: urodziny Agni IP: *.chelmnet.pl 27.04.03, 22:47 Gość portalu: olek_ napisał(a): > ps. > ile masz latek agni i skond klikasz? no ile razy tym (i nie mylic mi tu z Tymem) z krakowa mozna tlumaczyc, ze z kond a nie skond?!?!?!?!!?!! Uch! Wrr! Poza tym zapomnialo Olczysko o malym szczegole garderobianym, ha! Gapa! hahahaahahahahahaha ewka_co_czepiac_sie_lubi_oj_lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_ Re: urodziny Agni IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 22:54 Poza tym zapomnialo Olczysko o malym > szczegole garderobianym, ha! Gapa! hahahaahahahahahaha > ewka_co_czepiac_sie_lubi_oj_lubi o czym ze zapomnialem niby? ubranym jeszcze ewka z kond klikasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:24 aaaaaaaaa z kond mam wiedzieć skond? a poza tym ja chce obiecanego mi ponad rok temu sznycla, ale bez ziemniarów sagana, za to z marchewą i jeszcze wódę do tego :-))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: urodziny Agni 28.04.03, 01:12 Gość portalu: olek_ napisał(a): > ubranym jeszcze i slusznie, zimno jest. > ewka z kond klikasz???? no (wybaczcie pradziadowie!) z tond. ewka_Z_laf_mi_T(O)eNDer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:19 łojej cali, wszystkiego ??? :-))) nawet żeby ... ?;-))) o dziękuję :-))) taaaa to mi się podoba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusek Re: urodziny Agni IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 09:47 spóźnione, ale wszystkiego naj!!!!!!!!!!! zycze ci aby w twoim zyciu nigdy nie zabraklo 3xP (przytulic+poglaskac+ pocalowac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: 194.201.32.* 28.04.03, 19:38 tusku drogi :-)) czy ja ci moge tego samego życzyć z okazji moich urodzin? :-)) agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter.Steele Re: urodziny Agni IP: *.devs.futuro.pl 28.04.03, 09:50 Wszytskie wszystkiego naj naj naj Peterowe zyczenia :)))))))) Moc buziakow usciskow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: urodziny Agni 28.04.03, 10:22 Wolałbym żłożyć życzenia bardziej realne ale jakos ostatnio nie ma okazji, w związku z tym piszę co następuje : Droga Agni, wszystkiego najlepszego, szczęścia, bo kazdemu jest potrzebne, uśmiechu, radości i tego wszystkiego, o czym nie wiem, a Ty sobie wymarzyłas :-)buziaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: 194.201.32.* 28.04.03, 19:42 Gregu :-))) zabrakło w życzeniach jak najwięcej okazji do realności, to Tobie i sobie życzę żebyśmy razem trafili do JBP agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: 194.201.32.* 28.04.03, 19:40 dzięki :-))) to takie stylowe życzenia :-))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
cati Re: urodziny Agni 28.04.03, 12:12 Agni - tego co oni już wcześniej życzyli i tego, czego nie życzyli, a czego ja nie wiem, ale Ty sobie tego życzysz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Agni IP: 194.201.32.* 28.04.03, 19:43 catinko :-) dziękuję bardzo ... żeby się choć kilka spełniło :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś